IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dimarts, 24 abril de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
TEATRE EN ANGLÉS

 Crònica de Laura Arocas, de 1r de batxillerat:

"El pasado 6 de marzo los alumnos de 4º ESO, 1º y 2º  de Bachillerato fuimos al teatro Flumen de Valencia para  ver la obra de teatro “A Midsummer Night’s Dream” escrita por el gran dramaturgo inglés William Shakespeare. Fuimos al teatro en tranvía y allí almorzamos en cuanto llegamos mientras esperábamos a entrar. Sobre las once y media entramos a la sala y nos sentamos en las butacas. Las luces se apagaron y comenzó la función. La obra duró alrededor de una hora y media y estuvo muy entretenida. Cantaron, bailaron y aunque dieron algún que otro chillido también fue muy divertido. La ambientación era estupenda y los trajes muy originales. Eran cuatro actores los que participaban en la obra, pero tres de ellos interpretaban un segundo personaje. A todo el mundo que le gusten las historias de amor y la fantasía le recomiendo que vea la obra o que la lea"

 
PARTICIPACIÓ EN L'OLIMPÍADA DE BIOLOGIA

 Crònica de Daniela Morra, de 2n A BAT:

"El viernes 2 de marzo cuatro alumnas de Biología de 2º de bachillerato, María Abad, Ana Montañana, Daniela Morra y Mar Vivó, acompañadas por su profesora Margarita Ortigosa, participaron en la fase autonómica de las Olimpiadas de Biología que tuvo lugar en el aulario interfacultativo del Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València. Antes del examen los participantes recibieron una charla de los organizadores de la prueba. Se explicaron las bases del concurso y el tipo de examen y además se nos animó a seguir trabajando duro para llegar a la universidad. El examen empezó a las 17:00 y duro dos horas.

Fue una experiencia novedosa y enriquecedora para todas nosotras, que estábamos muy ilusionadas por hacer el examen y además nos llevamos la sorpresa de que al finalizar el examen nos regalaron una mochila muy chula"

 
VISITA A LOS MUSEOS DE MADRID: EL PRADO, REINA SOFÍA Y THYSSEN

Recientemente el IES Vicent Andrés Estellés ha organizado, a través de su Departamento de Geografía e Historia, y por los profesores Marisa Llamas y Marino Buendía, una experiencia cultural para un nutrido grupo de alumnos de 2º de Bachillerato, consistente en la visita a varios museos de Madrid. El jueves 8 de marzo al Museo del Prado, una de las principales pinacotecas del mundo, donde pudieron contemplar obras desde el gótico al barroco, de maestros como Fra Angélico, Rafael, Velázquez o Goya. Los alumnos señalaron como impactantes la obra de El Bosco “El jardín de las delicias” o “El dos de mayo” de Goya. El viernes 9 pudieron disfrutar por la mañana, del Museo Reina Sofía, donde las obras de Picasso fueron la estrella. Por la tarde, la visita al Museo Thyssen supuso un digno colofón para estudiar a los pintores del s. XIX y XX. El céntrico alojamiento permitió una visita nocturna al Madrid de los Austrias, Plaza Mayor y el Palacio Real.

El pernoctar en un hostel, sus diferentes ambientes y la orientación juvenil y universitaria, contribuyeron al buen ambiente entre los alumnos y la práctica de otras lenguas con estudiantes de varios países. La visita coincidió con el Día de la Mujer y los alumnos participaron en la multitudinaria manifestación de Madrid ¡Toda una experiencia!

 
EL PROFESSORAT DE L'IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS EN PERMANENT FORMACIÓ

 Amb una finalitat prioritària: aconseguir la major qualitat possible en el procés d'ensenyament-aprenentatge del seu alumnat.

Actualment s'està impartint al centre un curs de gestió d'estrés. A més, Amaya Sapena, professora de Francés, està gaudint d'una estada professional, concedida pel Ministeri d'Educació i Ciència, de quinze dies en Lausanne (Suïssa). Amb un horari intensiu de matí i vesprada està aprenent noves tècniques pedagògiques per a compartir-les després amb tot el professorat i posar-les en pràctica a classe amb els xics i xiques de l'institut. 

 
PARTICIPACIÓ EN LES OLIMPÍADES DE GEOGRAFIA I HISTÒRIA

Ahir divendres 2 de març, acompanyats del seu professor Marino Buendía, Sebas Guarrera, Álex Monjarrez, Ana Montañana i Daniela Morra van participar a l'Olimpíada d' Història. María José Bartual i Alba Gil ho feren a la de Geografia.

Ambdues tingueren lloc a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València.

Tots i totes feren les proves amb il·lusió i visqueren una experiència molt enriquidora. 

 
L'ALUMNAT DE L'ESTELLÉS A LA RECERCA DE NOUS ANTIBIÒTICS

El diari Levante-EMV es fa ressó de la participació (junt a altres quinze centres educatius valencians) del nostre IES al projecte SWI.

Ací podeu veure la notícia

Felicitem a la professora Margarita Ortigosa i a l'alumnat que hi participa.

 
EIXIDA SOSTENIBLE A L'IVAM

Dimecres 14 de febrer, l'alumnat de Valors Ètics de 3r d'ESO va anar a visitar l'exposició temporal de l'IVAM “Please Come Back. El món com a pressó?” . L'activitat ha estat organitzada en el context del Treball de Síntesi, que, enguany, té com a tema “Les noves tecnologies i estils de vida”. L'exposició pretén fer-nos pensar justament en les conseqüències que poden tenir les noves tecnologies en el control social, la qual cosa pot implicar noves formes de vida. El dilema que es planteja és la contraposició de dos valors: la llibertat front a la seguretat.

L'alumnat va triar anar a l'exposició en bicicleta o tramvia. L'oferta de la bici es va fer per a mostrar que és possible un nou estil de vida més ecològic. La Policia Local de Burjassot va acompanyar al grup de la bici fins l'Empalme. L 'alumnat va comprovar que contem amb un carril-bici en Burjassot i en València que facilita qualsevol mobilitat; va mostrar molta satisfacció per anar en bicicleta; i expressà la seua disposició a seguir utilitzant aquest mitjà de transport. Curiosament, el grup de la bici i el grup del tramvia van arribar al mateix temps a l ́IVAM. La mostra conta amb peces molt variades: vídeos, pintures, escultures, obres d ́orfebreria i va deixar a tots molt impactats. Un bon material per al Treball de Síntesi de 3r d'aquest curs.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 9 - 16 de 444
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!