IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
divendres, 18 agost de 2017
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
LA SORT ARRIBA A L'ESTELLÉS

 L'alumnat participant en els viatges que s'organitzen al centre s'ha posat en marxa i ven peperetes amb el número 68.620 per al sorteig de Nadal.

Aquesta decisió tan responsable permet finançar part del cost de les eixides.

Col·laboreu i sort.

 
PARTICIPEU EN EL CAMPAMENT D'ANGLÉS !

 És una activitat que s'organitza ja fa diversos anys amb un alt grau de satisfacció.

- Albergue Boletus, Beteta, Cuenca.

- De dilluns 12 fins divendres 16 de juny de 2017.

- Preu de la setmana, amb tot inclòs, 200 euros més el trasllat en autobús

- Ací teniu tota la informació.

 
DIGUEM NO A LA POBRESA

El dia 17 d’octubre es va celebrar el Dia Internacional per a l'Erradicació de la Pobresa. Per iniciativa del Grup de Joves Solidaris, l'alumnat ha estat treballant aquest tema tan important. Han portat frases i fotografies que es poden veure al hall del centre. Ens recorden que, malauradament,  la pobresa i la desigualtat estan presents en el món.

Han elaborat vídeos (1 i 2) i fins i tot han compost (cal destacar a Joan Requena i Miquel Benlloch) una canço amb lletra, música i interpretació originals que podeu escoltar fent clic ací.

 
GRANS ANA I MAR !

 Ana Montañana Pons i Mar Vivó Salom (1r A BATXILLERAT) són premis extraordinaris al rendiment acadèmic d'Educació Secundària Obligatòria corresponents al curs 2015-2016. Moltes felicitats !!!

És un orgull per a tota la comunitat escolar de l'IES Vicent Andrés Estellés tenir-vos entre nosaltres. Ací podeu consultar la resolució (pàgina 4).

En la imatge Ana i Mar reben de mans de la directora del centre, Empar Navarro, el reconeixement ex-aequo com a millors expedients de 4t d'ESO.

 
ACCÉS AL MÒDUL DE NOTES I FALTES

 Ja està habilitat el mòdul de notes i faltes (part superior dreta de la pàgina web). Ací teniu un tutorial on s'explica com utilitzar-lo.

És recomanable que utilitzeu navegadors com ara Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera....perquè Internet Explorer dóna problemes d'accés.

 
PARTICIPA EN ESTE BLOG

El IES “Vicent Andrés Estellés” os presenta, dentro del Plan de Animación a la Lectura de este curso, un nuevo blog de intercambio de reseñas de lecturas entre alumnos, profesores…. y todo el que se apunte, que en la lectura tiene cabida quien lo desee.

Escríbenos una breve reseña del último libro que has leído y te gustaría recomendar. O mándanos un vídeo. Comenta lo que otros han leído. Puedes hacerlo en valenciano, castellano, francés, inglés… Estamos en un instituto plurilingüe, elige el idioma y despierta, en todos, las ganas de leer ese libro que a ti te ha tenido enganchado. Anímate, puede resultar muy divertido.

Article complet...
 
LA FILOSOFIA TINDRÀ UNA REVISTA I UN SURO EN L'ESTELLÉS

 El passat divendres 30 de setembre, els xics i xiques de la nova optativa de Filosofia de 4t d’ESO van presentar a cada grup de l'IES la revista de Filosofia que volen realitzar al llarg del curs així com el suro "L'Espai de Filosofia".

Per suposat, tot l'alumnat està convidat a participar en les distintes activitats que es proposaran en les diverses seccions de la revista i en el suro que es troba a l’entrada del centre. Es poden presentar redaccions originals de plantejaments filosòfics, preguntes que es fan o qualsevol suggeriment o recomanació, llibres, vídeos, pel·lícules, cançons...relacionades amb aquesta matèria. En el suro teniu la direcció de la pàgina web de la revista que apareixerà pròximament.

S'avisarà quan estiga acabada. Es podrà llegir en internet o bé comprar-la en la seua edició impresa.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 73 - 80 de 391
Notes i faltes
notes i faltes
PAU 2016-2017
 


Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
DIA EUROPEU LLENGÜES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
SISTEMA EDUCATIU
REVISVAE
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
MEDIACIÓ
 
Top! Top!