IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
diumenge, 22 octubre de 2017
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
RUTA MATEMÀTICA PER VALÈNCIA: DEL MERCAT DE COLOM A LA NAU.

 Mesurar l'altura de la façana principal del mercat de Colom, el volum de la copa d'un ficus gegant, comprovar si les proporcions del teu cos segueixen el número auri.....i tot fent un interessant recorregut per la València modernista.

Això és el que feren 32 xiques i xics de 4t ESO dirigits pels monitors Miquel i Àngela i acompanyats pel seu professorat de Matemàtiques Amparo Sáiz, Mª Ángeles Martínez i Fede Escamilla

Hi hagué un dolç premi per a l'equip guanyador que va ser compartit amb tots el participants.

 
"DIA DE LA BANDERITA" EN L'ESTELLÉS

Com cada any per aquestes dates, Creu Roja Espanyola demana als ciutadans una aportació solidària amb la qual reforçar els seus programes d'acció social. Amb aquest motiu en el hall del centre s'ha col·locat una urna on es poden dipositar els sobres que s'han repartit entre l'alumnat perquè les famílies puguen col·laborar amb els seus donatius. Aquestes aportacions aniran íntegrament destinades als projectes que Creu Roja desenvoluparà a València a favor de la infància durant 2017.

Moltes gràcies a tothom per la seua col·laboració.

 
ETWINNING A L'IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS.

S'han aprovat a l'IES Vicent Andrés Estelles dos projectes e-Twinning (que coordina la professora María Amparo Prats) per a treballar amb alumnes d´altres països utilitzant l´anglés com a llengua de comunicació. Un s´anomena  “Tell me what you eat” i el seu objectiu és afavorir que els nostres estudiants tinguen l'oportunitat de sentir-se connectats amb altres d'Europa i de presentar els seus països a través dels menjars més tradicionals de cadascun d'ells. Hi participa l'alumnat de 4t ESO H.

I l´altre s´anomena “European bridge of communication”. Té com a finalitat que l'alumnat de l'IES utilitze l'anglès per comunicar-se en una situació real amb  estudiants d´altres països europeus per tal de fer que l'aprenentatge siga significatiu. La idea principal del projecte és comunicar-se entre ells tant com siga possible en  anglés per motivar-los i tenir un coneixement més ampli d´altres cultures. L'alumnat participant és de 1r A BATXILLERAT.

I ens acomiadem amb una magnífica notícia: “The Tower Block”, el projecte que es va treballar el curs passat i que ha acabat fa ben poc ha rebut el Segell Europeu de Qualitat (European Quality Label)  i opta, per tant , a guanyar els “European eTwinning Awards”.

 
CHRISTMAS CARDS PARA POLONIA

El departamento de inglés del I.E.S Vicent Andrés Estellés ha organizado un intercambio de postales navideñas con los alumnos del instituto de Szczecin (Polonia). Los alumnos de nuestro centro que participan en esta actividad son de 2º ESO B, 4º ESO H y 4º ESO M.

La actividad consiste en que cada alumno realiza un Christmas card para un alumno determinado polaco. A su vez éste, elabora otro para el nuestro. Además de las postales, cada alumno hace una breve explicación en inglés de cómo se celebra aquí en España la navidad. El alumnado polaco debe también hacer una breve descripción de cómo es la navidad en Polonia. En nuestro centro ya hemos empezado a elaborar las postales y las vamos a enviar a final de esta semana para que lleguen antes de la navidad a Polonia.

 
ESPECTACULAR VIATGE A ITÀLIA

 La Vicedirecció de l'IES Vicent Andrés Estellés organitza el viatge de fi de curs per a 4t ESO i 1r BAT. Com que el curs passat va ser a Londres, enguany serà a Itàlia.

De la mateixa manera, el proper curs tornarà a canviar la destinació perquè l'alumnat de 4t ESO que passe a 1r BAT, i així ho desitge, puga tornar a viatjar a un altre lloc europeu emblemàtic.

Preu: 600 euros. Període d'estada: de dimecres 14 fins el dilluns 19 de juny de 2017.

A continuació teniu tota la informació: la carta informativa amb les quotes de pagament i el programa del viatge.

 
ANUL·LACIÓ DE PAPERETES
S'han perdut cinquanta paperetes de la loteria que l'alumnat ven per a finançar-se els diversos viatges que s'organitzen en l'IES.
 
Són les que tenen una numeració compresa entre el 2.926 i el 2.975 (ambdós inclosos). Per tant aquestes paperetes no tenen cap validesa
 
LA EDUCACIÓN TRANSFORMA

El Movimiento por la Educación Transformadora y la Ciudadanía Global está promovido por InteRed, Entreculturas, Oxfam Intermón y Alboan junto a las redes de profesorado y centros educativos que acompañamos.

El fin de semana del 4 al 6 de Noviembre tuvimos el placer las profesoras: Amparo Muñoz, Empar Pons y Marta Magro, de asistir al primer encuentro de Educación Transformadora y para la Ciudadanía Global (ETCG) en Madrid. El cual consistió en un espacio de reflexión, formación e intercambio entre el profesorado y centros de las redes que permitió impulsar un movimiento más amplio, vinculándonos más allá de nuestras aulas y escuelas con la realidad global y con la búsqueda del bien común.
Article complet...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 73 - 80 de 399
Notes i faltes
notes i faltes
ELECCIONS
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
DIA EUROPEU LLENGÜES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
MEDIACIÓ
 
Top! Top!