IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dilluns, 23 juliol de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

 23 de novembre de 2017

L'administració ha convocat eleccions per a elegir els vostres representants en aquest òrgan, segons Resolució de 13 de setembre de 2017 de la Direcció General de Política Educativa (DOCV 25.09.2017).

Teniu tota la informació al mòdul situat a la part dreta d'aquesta pàgina web.

Gràcies per participar !

 
CONCURS D'EMBARBUSSAMENTS

 En primer lloc aprenguem un poc de Valencià: un embarbussament és un travallengua.

El passat 26 de setembre celebràrem a l'IES Vicent Andrés Estellés el Dia Europeu de les Llengües amb un concurs d'embarbussaments. Entre tots els qui es presentaren van resultar guanyadores Nuria Cifuentes (1r BAT B) i Mar López (4t ESO L) en Francés, i Mireia Pérez (2n ESO A) en Castellà. Tot l'alumnat participant va gaudir i compartir bons moments.

 
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE LA REBELIÓN DE PENÉLOPE

Una alumna de 4t d'ESO que va assistir a l'acte ens remet la seua crònica:

"El pasado 5 de octubre, el IES Vicent Andrés Estellés inauguró un club de lectura. Para comenzar, vino la escritora Dolores García Ruiz, que nos presentó su novela “La rebelión de Penélope”.La novela está basada en una mujer que decide romper con la vida que llevaba hasta ahora, aparentemente sin problemas, con un trabajo estable, casada y con una hija. Pero infeliz porque poco a poco se va dando cuenta de que tiene una relación tóxica, que extrae de su entorno.

El libro es escrito desde el punto que vamos conociendo a Penélope, cómo es, cómo cambia su vida, etc. El próximo 29 de noviembre, a las 18:30, la escritora de este libro, volverá a nuestro instituto para comentar junto a los lectores el libro.

Yo recomiendo su lectura ya que habla de un tema muy común que debería de eliminarse de la sociedad. Y como bien dijo Dolores García Ruiz, el libro es para darse cuenta si eso ocurre en tu vida o en la de alguna persona cercana a ti y de esa manera poder cambiar esa parte de tu vida".

 
UN INICI DE CURS MOLT REFRESCANT

 Crònica d'Ana Martínez Muñoz, de 3r ESO A:

"El passat 12 de setembre, como era el segon dia d’institut, tots els cursos vam anar a la Piscina Municipal de Burjassot. L’eixida va començar a les 11 del matí, després de tres hores de classe. Va finalitzar a les dos de la vesprada. L’activitat va reforçar la convivència entre tot l’alumnat, ja que vam poder conéixer bé a tots els que han vingut nous aquest any, i també vam poder relacionar-nos més amb la gent d’altres cursos.

Va ser una jornada molt divertida i tranquil.la, que voldríem  repetir el curs que ve".

 
JANDRO EN LA UIMP

 Jandro García Ten, alumne de l'IES Vicent Andrés Estellés durant els cursos 2015-2016 i 2016-2017, va participar, del 19 al 26 d'agost, en l'Aula Ortega i Gasset de la Unversidad Internacional Menéndez Pelayo de Santander.

El seu tutor li va recomanar que s'inscribira en aquesta activitat ja que complia les condicions exigides i podia resultar-li molt estimulant. Ens ha remés una completa crònica sobre la seua estada.

 
BEQUES CURS 2017-2018

BEQUES I AJUDES A L'ESTUDI PER AL CURS 2017-2018

S'ha publicat la convocatòria de Beques i Ajudes per a Batxillerat i alumnes amb necessitats de suport educatiu per al curs 2017-2018.

Consulteu l'apartat: Menu Principal/Secretaria/Beques i Ajudes.

 
CURT DEL DIA DE LA PAU

Se celebra el 30 de gener però tots els dies haurien de ser de la pau. Més tenint en compte els lamentables esdeveniments que han tingut lloc recentment. I ací tenim el video del Dia de la Pau, realitzat per José Tarragó, professor d'Educació Plàstica i Visual durant el curs 2016-2017. Volem agrair-li la seua dedicació i esforç. És un document que us farà gaudir i reflexionar i, a més, està molt bé!!! Gràcies, José.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 73 - 80 de 471
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!