IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dimarts, 12 desembre de 2017
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
SÍLVIA VELA REP EL SEU PREMI

 Com ja hem informat en aquesta pàgina web, Sílvia Vela, de 4t ESO H, ha guanyat el Concurs de Filosofia Filosòfica en la IX Olimpíada de Filosofia de la Comunitat Valenciana.

Amb la intenció, segons les seues bases, de preguntar-nos si sabem mirar en l’anomenat món de la imatge, la Universitat de València convocava el concurs. Sílvia  ha guanyat amb l’obra “¿Soy realmente quien aparento ser?”. Amb aquest premi, Sílvia ha demostrat no tan sols que sap mirar més enllà de la superficialitat de la imatge, sinó també que és capaç de reflexionar-hi, i de qüestionar-se allò que veu. En l’acte de lliurament del premi estigueren presents tant Sílvia com la seua família, orgullosa pel reconeixement al treball guardonat, així com Salva Pérez, el seu tutor, en representació del nostre institut.

 
SIGNEU AQUESTA PETICIÓ: ALUMNES DE SEGON DE BATXILLERAT VOLEN EXAMINAR-SE DE FRANCÉS EN LES PAU

 I no poden fer-ho perquè estan cursant l'assignatura com a segona llengua estrangera. Ha estat una decisió presa ara, sense respectar el que havien planificat a principi de curs la professora i el seu alumnat.

Davant d'aquesta situació, l'APFVAL (Associació de Professors de Francés de València) demana al president de la CRUE la revocació d'aquesta mesura en una carta que s'entregarà acompanyada de les signatures que donen suport a aquesta petició. Si voleu afegir-vos-hi feu clic al següent enllaç.

Article complet...
 
SÍLVIA VELA GUANYADORA

 L'alumnat de l'optativa de Filosofia de 4t d'ESO s'ha presentat al concurs de Redacció i Fotografia Filosòfica que organitza la Facultat de Filosofia de la Universitat de València. El tema d'enguany ha estat "La identitat personal". El grup en general ha fet bons treballs. Però hui ens podem sentir especialment contents perquè el degà de la Facultat, En Jesús Alcolea, en ha comunicat que Sílvia Vela, de 4t ESO H, ha estat la guanyadora del III Concurs de Fotografia Filosòfica. L'entrega del premi tindrà lloc en el marc de la final de l'Olimpíada que es realitzarà el proper 11 de febrer en la Facultat de Filosofia i de Ciències de l'Educació.

Cal felicitar la nostra alumna Sílvia Vela i donar-li l'enhorabona. Aquest primer premi és també la prova del nivell dels treballs presentats pel nostre alumnat en ambdós concursos. Fent clic a la imatge podeu admirar les fotografies presentades. A més, podeu trobar-les en el "Nostre Espai de Filosofia" situat en el hall del centre.

 
TENDERETES Y CAMPAÑAS DE NAVIDAD

El pasado 22 de diciembre pudimos disfrutar en nuestro centro de diversos tenderetes organizados por el Grupo de Jóvenes Solidarios: Bisutería, Rastrillo, Menjars del Món y el Mar de las Sorpresas. La finalidad fue recaudar fondos. Conseguimos 340€, para colaborar con dos organizaciones: Entreculturas (“Campaña silla roja”, 170€), y Mensajeros de la paz (Piso de acogida de Burjassot, 170 €). Unido a dichos tenderetes también pudimos disfrutar del tenderete de Intermón-Oxfam con productos de comercio justo, que recaudó alrededor de 400 €.

Además, participamos en la Campaña de Venta de Flores de Navidad de la Fundación Nova Terra, vendiendo 50 plantas (250 €), y en las Campañas de recogida de juguetes y ropa de la Asociación Kanguros de Burjassot y de Cáritas. ¡¡MUCHAS GRACIAS POR VUESTRA PARTICIPACIÓN!!

 
ESTUDIANDO EL COMERCIO JUSTO

 Los alumnos/as de los cursos 1º de bachillerato y 4º de ESO de nuestro centro investigaron y analizaron ventajas y desventajas del comercio justo en el aula de economía. El pasado jueves 15 de Diciembre recibieron una charla de Juan Varona, voluntario de Intermón Oxfam sobre la labor que realizan y qué es el comercio justo. El alumnado participó realizando diversos murales con las conclusiones extraídas.

Finalmente montaron un mercadillo con productos de comercio justo. Toda la gestión del mismo fue realizada por el alumnado, que lo hizo espectacularmente bien.

Haciendo clic en la imagen se pueden ver fotos de ambas actividades.

Article complet...
 
DIJOUS 2 DE MARÇ, TOTS A ESQUIAR !

 Dirigit a: alumnat de tots els cursos.

Estació: Javalambre.

Estada: eixida a les 7:00 hores i arribada a les 19:15.

Preu: 48 € + 5 € de fianza.

           43 € + 5 € de fianza.

Pagament: El pagament dels 48 euros (o segons el descompte a aplicar en función del material, veure en autorització) es farà en un ingrés o transferència al compte de l'IES: Cajamar (José Carsí 41, Burjassot)  número ES70 3058 2204 3427 2070 1335.

Fiança: La fiança de 5 euros s'entregarà en efectiu (amb un bitllet d'aquest valor i no en monedes) amb la finalitat de depositar-la en l'estació i posteriorment tornar-la comodament.

Si voleu tenir tota la informació sobre l'eixida feu clic ací .

 
PARTICIPACIÓ EN LA LLIGA COLPBOL

Eixida organitzada per les professores d'Educació Física Elisa Soto i Amparo Valls. 

Crònica d'Ana Martínez, de 2n ESO A.

"El dia 21 de desembre de 2016 vam participar en un campionat de Colpbol al Poliesportiu Municipal de Burjassot. Vam anar 1r, 2n i 3r d'ESO. Ho vam passar molt bé perquè va ser una activitat molt divertida que ens va permetre conèixer gent d'altre institut així com parlar amb alumnes d'altres cursos i classes del nostre centre. Treballàrem en grup per a organitzar-nos bé i poder jugar tots junts.

El meu grup va perdre la meitat dels partits però no passa res perquè vam riure molt i vam conèixer gent nova. A més, vam demostrar que junts podem guanyar i passar-ho encara millor". 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 65 - 72 de 407
Notes i faltes
notes i faltes
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
MEDIACIÓ
 
Top! Top!