IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dijous, 22 febrer de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
TRAU LA LLENGUA

Les alumnes Laia Maicas (4t ESO M) i María José Bartual (1r BAT B) van participar el passat 28 d´abril en el concurs “Trau la llengua” organitzat per la Facultat de Filologia de la Universitat de Valencia. Aquestes alumnes es van presentar a la redacció d´un microrelat en anglés. L´experiència va ser molt enriquidora i van gaudir molt del fet d'estar a les instal·lacions de la universitat. A més, van rebre un diploma acreditatiu de la seua assistència i una bossa amb detallets. Ara a esperar els resultats. Molta sort xiques !!!

 
PARTICIPEM EN L'OLIMPÍADA AGROALIMENTÀRIA I DEL MEDI NATURAL

L'entusiasme del nostre alumnat no té límits. El passat 29 d'abril va tenir lloc la III Olimpíada Agroalimentària i del Medi Natural organitzada per la Universitat  Politècnica de València. Hi participaren Paula Giner, David Riera, Marta Sevilla, Irene Molina i Sandra García en la modalitat de Biologia; Adrián Requena, Carlos López i Judith Sola en la de Ciències de la Terra i Mediambientals i Jandro García en la de Tecnologia Industrial. Tots ells són de 2n A de batxillerat.

Cal destacar que els professors i el director de la EAMN van ser un excel·lents amfitrions cosa que va contribuir a la satisfacció dels nostres alumnes com podeu comprovar a les fotografies. Ara a esperar amb emoció els resultats que, de segur, seran bons.

 
CONSTRUINT EL FUTUR

 El passat 11 d'abril, nou grups d'alumnes de 3r ESO A i B van exposar davant de companys, professorat i mares el seu treball de fi de cicle. Estava organitzat pel Departament d'Orientació i la Coordinació d'ESO. Baix el títol "Construint el futur", es tractava de recopilar el que s'havia estat estudiant en les diverses assignatures i,  junt a les competències bàsiques treballades, donar-li un enfoc personal i original.

Després d'una setmana dedicada exclusivament a la preparació, baix la supervisió d'un professor-guia, arribà el moment de presentar el producte final que havien elaborat. Disposaven de 15 minuts i eren puntuats per tot el seu professorat. I ho freren d'allò més bé.

 Enhorabona a totes i tots !

 
PARTICIPACIÓN EN EL CONCURSO DE CUENTOS DE KANGUROS

La asociación Kanguros de Burjassot nos invitó a participar en un Concurso de Cuentos para celebrar el Día del Libro, este año 2017. El tema era “Un mundo mejor” y tres de nuestros alumnos de 1º de ESO han sido premiados en la categoría de 1º de ESO: 1º premio: Joan Requena, 2º premio: Alba Sánchez y 3º premio: Felipe Martí.

Además, la Asociación Kanguros organizó una Feria del libro Solidaria, en la que también participamos donando libros. El domingo 23 se entregaron los premios, estuvimos acompañando a nuestros alumnos y sus familias, varios profesores.

Enhorabuena a los galardonados y a todos los que participaron en el Concurso. Gracias a la Asociación Kanguros por tener estas iniciativas que animan al alumnado de Burjassot a escribir bien, a facilitar sus lecturas y a desarrollar el valor de la solidaridad.

 
ADMISSIÓ D'ALUMNES CURS 2017-2018

Ja s'ha publicat el calendari i el procediment d'admissió d'alumnes per al curs 2017-2018.

El termini de presentació de sol·licituds d'admissió per al curs 2017-2018 començara el pròxim dia 22 de maig.

Podeu consultar tota la informació en Menu Principal / Secretaria / Admissió d'alumnes.

També en la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Investigacio, Cultura i Esport.  L'enllaç a aquesta pàgina podeu trobar-lo en l'apartat indicat anteriorment.

 
FELIÇ DIA DE SANT JORDI

Per a celebrar el dia del llibre, la bibioteca de l'IES Vicent Andrés Estellés us presenta les seues darreres adquisicions. Si ets un bon aficionat a la lectura de ben segur que agrairàs tenir a la teua disposició aquestes dues atractives col·leccions. La primera inclou títols d'autors coneguts com ara Javier Pérez Reverte, Julia Navarro, Juan Eslava Galán, Martí Domínguez o Christian Jacq. La segona està formada per obres del guardonat escritor colombià Gabriel García Márquez: El coronel no tiene quien le escriba, Relato de un naúfrago, La hojarasca.....

Anima't, agafa'ls en préstec i gaudeix-ne !

 
PARTICIPACIÓ EN L'OLIMPÍADA DE BIOLOGIA

Els alumnes David Riera i Paula Giner de 2n A de batxillerat van participar el passat 17 de febrer en la XIV Olimpíada de Biologia organitzada per la Universitat de València (Fase Autonòmica). I a més, ho feren molt bé ja que quedaren en els llocs 15é i 60é, respectivament, d'un total de més de 225 participants. 

Una gran recàrrega de moral que els servirà per a afontar aquest tram final de curs. Enhorabona. Professorat i companys i companyes estem molt orgullosos de la vostra actuació.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 65 - 72 de 431
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!