IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dilluns, 23 juliol de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
LA TERRA EN L'UNIVERS

Crònica d'Elena Brell i Maria Maicas, de 1r ESO A:

"El dia 9 de noviembre, l'alumnat de 1r d’ESO va poder gaudir d’una xarrada sobre la Terra i els seus moviments per a completar el tema treballat a classe sobre l’univers. Va vindre Fernando, professor de Biología  d’un institut i gran aficionat a l’Astronomia. Com es va crear l’univers? Què és un any llum? Quant de temps tardariem a arribar a Mart? Totes aquestes qüestions van ser contestades en aquesta xerrada.

Article complet...
 
PRÀCTICA DE LABORATORI DE FÍSICA I QUÍMICA EN SEGON D'ESO

 Crònica d'Adrián Garrido, de 2n ESO A:

"En el mes de novembre, els alumnes de 2n ESO A hem fet una pràctica de Física i Química al laboratori. Hem format quatre grups de quatre persones per a realitzar-la. Inma, la professora, ens va donar unes orientacions per a poder fer la fitxa de la pràctica. Vam calcular la densitat d’alguns cosos com ara  pedres, caniques, monedes, etc. mesurant el seu volum en una proveta i la seua masa en la balança.

Ens ho vam passar molt bé fent l’experiment i a més hem pogut aplicar els coneixements tractats en classe sobre la materia i la seua mesura. El grup de 2n ESO B també va tenir l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements sobre la mesura de la matèria treballats a classe".

 
VIS LA VIE EN ROSE

 Crònica d'Elena Brell Broch, de 1r ESO A:

El dia 28 de novembre primer i segon de l'ESO vam anar a veure una obra de teatre en français, que s'anomenava Vis la Vie en Rose.

Ens va agradar moltíssim i va ser molt divertida. Parlaven el 70% en francés i el 30% en espanyol. La història tractava d'una adolescent que era assetjada pels companys d'institut. Un dia li van regalar un llibre amb què podia viatjar en el temps i va anar a èpoques on les dones no podien fer el que els agradava i lluitaven per aconseguir-ho. Quan va tornar a la seua casa i va anar a l'escola la van tornar a insultar, però ella no es va donar per vençuda i els va plantar cara"

 
ATREVEIX-TE A PENSAR

 Crònica de Mar López Urquiola, 4t ESO L:

"Hui en dia les societats avançades, dediquen de vegades de forma institucional, determinats dies a diferents conceptes com la pau, la violència de gènere, la dona, la pobresa 0... Però, us heu parat a pensar per què es declaren dies internacionals? Doncs bé, aquests dies existeixen per a sensibilitzar, conscienciar i cridar l'atenció de les persones, per a donar-los a entendre que hi ha un problema sense resoldre, i lamentablement, pareix que la Filosofia s'ha unit al grup.

El passat dia 16 de Novembre, es va celebrar el Dia Internacional de la Filosofia i per això els i les alumnes de Filosofia de l'institut realitzàrem diferents activitats per a mostrar que era el nostre dia, el dia dels pensadors, de les pensadores.

Article complet...
 
UNA VISITA A LA NOSTRA HISTÒRIA

 Crònica de Mar López Urquiola, de 4t ESO L:

"Quin millor mètode de descobrir l'evolució de la Terra que veient-lo amb el nostres propis ulls? El passat 11 d'octubre els alumnes de ciències de 4t d'ESO visitàrem el Museu de Paleontologia de València, en els jardins de Vivers, amb la nostra professora de Biologia i Geologia, Rosa Roselló.  Va ser una excursió plena de descobriments i sobre tot, de rialles!

Per a arribar al museu agafàrem el tramvia. Va ser un viatge una mica llarg però amb converses entretingudes, acudits, bromes...  arribàrem de seguida. Una vegada allí aprofitàrem l'espai del parc de Vivers per esmorzar mentres observàvem un llac amb ànecs, cignes i molts trossets de pa que anàvem llançant per donar-los de menjar. Amb la panxa plena de menjar i d'energia vam començar la visita.

Article complet...
 
BUSCAR EL CONOCIMIENTO A TRAVÉS DE LA LECTURA

 Crònica de Kaoutar Berrouba, de 1r A de batxillerat:

"Una de las bases más importantes en esta vida es buscar conocimiento. A partir de allí, hazlo de la manera que más te guste;  y una de ellas y de las que considero muy interesante, es leer.

¡Que tostón aquellos libros que “nos vemos obligados” a leer por realizar un examen!, pero… ¿y lo que aprendemos? Aunque es más que obvio que nos va a gustar más leer un libro que haya sido de nuestra elección.

Article complet...
 
TALLER DE MICROSCOPÍA

Crònica de Mar Vivó, de 2n A de batxillerat:

"El viernes 27 de noviembre los alumnos de la asignatura de Biología de 2º de Bachillerato, acompañados por nuestra profesora Margarita Ortigosa fuimos al Servicio de Apoyo a la Investigación de la UV, en el campus de Burjassot, para poder ver el funcionamiento de los microscopios que allí tienen. La actividad estaba dividida en cuatro bloques diferentes.

Article complet...
 
Més...
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 65 - 72 de 471
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!