IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dimarts, 24 abril de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
EIXIDA A TERRA MÍTICA

 Acompanyats d'Elisa Soto, Amparo Valls, Fernando Latorre i Míchel Gijón el passat 6 de juny alumnes d'ESO i 1r de batxillerat van passar un dia molt divertit al parc de Benidorm. Com que hi havia molt poca gent no es formaren cues i van poder gaudir a fons de la jornada. A més hi havia recompensa a l'esforç de tot el curs: el millor expedient de cada curs d'ESO i de 1r de batxillerat, cas que haja participat, rebrà una vegada fetes les avaluacions finals l'import de l'activitat.

 
TORNA LA REVISTA DE FILOSOFIA DE L'ESTELLÉS

Les alumnes de l’optativa de Filosofia de 4t d’ESO han tret ja el segon i últim número de la revista de Filosofia. En la portada hi ha una important filòsofa el nom de la qual no apareix enlloc. Qui endevine qui és i alguna frase important d’ella pot presentar la solució al departament de Filosofia (Amparo Muñoz o Empar Moreno) abans del dimarts 13 de juny i tindrà un exemplar gratis.

La revista conté temes important i interessants com la situació actual de l’assignatura d’Història de la  Filosofia en 2n de Batxillerat en la Comunitat Valenciana, una entrevista sobre el feminisme, la violència de gènere, la terrible situació de l’homosexualitat en Txetxenia, la secció d’aforismes per a pensar o la de risa i finalment un article de reflexió sobre l’actitud que tenim front al que està passant ara en Síria.

Qualsevol dels dos excel·lents números de la revista els podeu adquirir tan sols per 1’7 euros.

 
RUTA POR LA VALÈNCIA MEDIEVAL

 Crònica de Miguel Pons Izquierdo, de 2n ESO B:

"El pasado 12 de mayo los alumnos de 2º de ESO A y B fuimos de excursión a València. Nos acompañaron Alexandra Sánchez, Fernando Latorre y Amaya Sapena. Fue una muy buena experiencia en general. Me encantó el ir a las torres de Quart y subir a ellas. Fue una lástima no poder entrar en todos los edificios históricos por los que pasamos. Sinceramente el que más me gustó más fue la Lonja de la Seda porque tenia unos detalles y unos materiales muy bonitos. Pero sin duda lo que más me gustaron fueros sus impresionantes vidrieras por sus colores y la luz que pasaba a través de ellas. Todo muy divertido e interesante. Para repetir".

 
ENTREGA D'ORLES I GRADUACIÓ DE SEGON DE BATXILLERAT

 Amb un acte molt divertit, emotiu, amb cançons i humor, perfectament ensamblat per la coordinadora de batxillerat Margarita Ortigosa, el passat dijous 25 de maig de 2017 es van lliurar les orles a l'alumnat de segon de batxillerat. El saló d'actes estava ple de gom a gom amb presència de pares i mares i altres familiars de l'alumnat, que van gaudir abans de l'espectacle d'un photocall al hall del centre. 

Els presentadors Sara Alcañiz, Álex García, Judith Sola i Merche Tchogna van conduir l'acte.

Cal destacar les intervencions d'Empar Navarro, directora del centre; Marta Bartret (en dues ocasions, com a professora més votada i en nom de Marisa Llamas, tutora de 2n B BAT); Amparo Carbonell (professora més votada);  Fede Escamilla (tutor de 2n A BAT) i David Riera, molt brillant en nom de l'alumnat.

Jandro García Ten, millor expedient i una de les matrícules d'honor (l'altra va ser per a  Marta Sevilla Sánchez) va rebre de mans de la coordinadora de batxillerat  un regal com a premi al seu esforç. Precisament Marta i Jandro posaren la cloenda a l'acte interpretant, amb sentiment, dues cançons que van ser molt aplaudides.

Per suposat no faltaren diversos vídeos realitzats per l'alumnat amb fotografies dels anys passats entre nosaltres. En la part audiovisual tot funcionà perfectament gràcies al excel·lent treball de Roberto Herrero, professor d'Informàtica.

Si feu clic a la imatge gaudireu del magnífic reportatge firmat per Quique Boix.

 
ACROBÀCIES

 Crònica de Noemí Vila de 2n ESO B:

"Los alumnos de 1º y 2º de la ESO hemos estado haciendo acrobacias durente dos sesiones de Educación Física. La actividad consistía en hacer acrobacias con los compañeros sin importar cuántas personas participaban aunque la mayoría de las "posiciones" estaban formadas por dos, tres o cuatro. Hemos trabajado el equilibrio, la fuerza, la confianza y el compañerismo. Mientras algunos entrenaban las posiciones, la profesora Amparo Valls hacía fotografías a los compañeros a los que ya les salía bien.

Si queréis ver algunas de las posiciones podéis hacer clic en la imagen"

 
RECEPCIÓ ALS PREMIS EXTRAORDINARIS AL RENDIMENT ACADÈMIC

 El passat 25 de maig l'Ajuntament de Burjassot va reconéixer l'excel·lència acadèmica d'once alumnes de centres de la localitat.

I tres són del nostre IES: Joan Requena (1r ESO A) que va obtenir el Premi Extraordinari al Rendiment en Educació Primària del curs 2015-2016 i Ana Montañana i Mar Vivó (ambdues de 1r A BAT) en la modalitat d'educació secundària. Acompanyats de la professora María Amparo Prats tots tres reberen dos xecs de 40 euros per a gastar-los en quatre llibreries del poble.

 Enhorabona!

 
UNA GRAN GIMNASTA

 Andrea Pradas Mases, de 1r ESO A, practica Gimnàstica Aeròbica. Ha participat enguany en tres campionats nacionals en què el seu equip ha obtingut uns magnífics resultats: un primer lloc i dos segons. A finals d'aquest mes competirà en un campionat que tindrà lloc a Londres.

Ànim Andrea: entrenat dur i gaudeix de la teua pràctica esportiva. Enhorabona.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 65 - 72 de 444
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!