IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dimarts, 12 desembre de 2017
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
LES ESCOLES ENS VISITEN

 Dues de les escoles adscrites al nostre centre ens han visitat. El 10 de febrer el CEIP Sant Joan de Ribera i el 24 del mateix mes el CEIP Virgen de los Desamparados.

En primer lloc van ser rebuts al Saló d'Actes on es van fer una foto de grup. Posteriorment, en una ruta guiada van conèixer el bar, la sala de professors, els despatxos i la consergeria. A continuació el gimnàs així com diverses aules, laboratoris i departaments. Durant l'hora de patí van estar amb antics companys i els que seran els futurs. Després tingueren activitats en el gimnàs, l'aula de Tecnologia i el laboratori de Ciències Naturals. Abans d'anar-se'n tingué lloc l'entrega de la foto així com una targeta de record.

Si feu clic en el nom de cada escola tindreu imatges dels moments més importants de cadascun dels dos dies.

Us esperem !

 
MÁS CERCA DE LA POLÍTICA QUE NUNCA

 Crònica de Mar López Urquiola, de 3r ESOA:

"El pasado 15 de febrero, los alumnos de 3º  ESO A y B, fuimos de excursión a las Cortes Valencianas acompañados de las profesoras Raquel y Alexandra.

Se encuentran situadas en la plaza de Sant Llorenç. Llegamos en tranvía. Una vez allí, fuimos a la plaza de la Virgen donde almorzamos mientras paseábamos por la zona. A continuación, nos reunimos todos para entrar dentro del edificio. Todos estábamos impacientes ¿Cómo sería el edificio? ¿Todo serían oficinas? ¿Habría mucho movimiento? Hasta ese momento nadie tenía la respuesta: estaba detrás de ese pequeño control de seguridad, al que todos temíamos.

Article complet...
 
ELS TRANSGÈNICS ARRIBEN A L'ESTELLÉS PER LA PORTA GRAN

 El passat 23 de febrer vam tenir la sort de contar amb el reconegut divuIgador científic J. M. Mulet en el nostre centre. L'alumnat de 4t ESO i 1r i 2n de batxillerat va assistir a una xarrada impartida per aquest gran comunicador científic sobre un tema de gran actualitat com és el dels aliments transgènics. La conferència havia despertat molta expectació entre alumnat i professorat i no va decebre com va quedar palés en les nombroses preguntes que es van fer en l'enriquidor col·loqui que va tenir lloc a la seua finalització.

En acabar la xarrada, J. M. Mulet va tenir l'amabilitat de signar exemplars dels seues llibres que tenim a la nostra biblioteca. 

Punt guanyador per a la ciència i el seu coneixement.

 
L'ESTELLÉS EN LA PRESENTACIÓ DE "PARLEM D'AMOR? TU TRIES"

  El passat dijous 16 de febrer tinguérem l'oportunitat de conèixer de primera ma l'obra i tots els secrets de la creació d'aquest entretingut i educatiu llibre de lectura imprescindible per a educadors, pares i mares.

Va ser en la Casa de la Cultura, organitzat per Espai Dona de l'Ajuntament de Burjassot i amb la presència de la regidora de Polítiques d'Igualtat Lluna Àrias. Vam gaudir escoltant a l'autora del llibre, Anna Oliver Borràs. És una història de relació de parella que ens convida a ser conscients de la situació discriminatòria i d'opressió masclista que es conta.

Des de l'institut aquest és un tema que ens preocupa i pensem que l'amor s'ha d'entendre partint sempre de relacions afectives sanes i ambles.

Article complet...
 
PARTICIPACIÓ EN EL TALLER "IMAGINA UNOS NUEVOS DEBERES ESCOLARES"

 L'alumnat de l'assignatura de Valors Ètics de 4t ESO B de l'IES Vicent Andrés Estellés participà el dia 21 de febrer en el taller que tingué lloc en la Casa de la Cultura de Burjassot. Organitzat per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Burjassot, estava emmarcat en el "II Ciclo de Charlas Formativas para la Prevención de la Violencia y la Promoción de la Cultura de la Paz". Enguany, amb la finalitat de promoure una dinámica més participativa entre tots els membres de la comunitat educativa s'han adaptat al format de tallers. 

Els resultà molt interessant i els va servir per a reflexionar sobre el sistema educatiu actual al qual consideren mecànic i individualista.

 
I L'AMOR ARRIBÀ A L'ESTELLÉS.

Sempre està entre nosaltres però el passat dimarts 14 de febrer es va fer més present.

Baix l'organització d'Amparo Sáiz i Amparo Valls, i amb la gran ajuda  de Gemma, Núria, Thalia i Sílvia moltes cartes van ser repartides per les diverses classes.

Els millors moments els teniu a les magnífiques fotografies realitzades per Amparo Sáiz.

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra col·laboració.

 
LE MUR DES COMPLIMENTS - COMPLIMENT WALL

 Així com a Paris trobem "le mur des je t'aime", a l'IES Vicent Andrés Estllés hem fet el nostre "mur des compliments" o "compliment wall".

Ha estat una activitat desenvolupada pels departaments de llengües estrangeres amb la col.laboració de clàssiques que ha omplit el nostre centre de cors i paraules, dedicades als amics, a la família i a l'amor en general.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 57 - 64 de 407
Notes i faltes
notes i faltes
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
MEDIACIÓ
 
Top! Top!