IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dilluns, 23 juliol de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
DIJOUS 1 DE FEBRER DE 2018, TOTS A ESQUIAR !

 Dirigit a: ESO i BATXILLERAT.

Estació: Javalambre.

Estada: eixida a les 7:00 hores i arribada a les 19:15.

Preu: 55 € + 5 € de fiança.           

Pagament: En efectiu i en finestreta els dies indicats junt a l'autorització firmada i emplenada per les dues cares.

Tota la informació de l'eixida ací.

 
22 DE DESEMBRE: UN DIA SOLIDARI I DIVERTIT

 Va ser un dia diferent, sense classes lectives. La Vicedirecció del centre i el professorat van organitzar de nou la Gymkana de les Competències. L'alumnat es va encarregar dels partits de futbol que tingueren lloc a continuació. Cal destacar també com a novetat d'enguany el Taller de Grafitis, proporcionat per l'Ajuntament de Burjassot.

El Grup de Joves Solidaris, amb la col·laboració de diverses mares, va posar al hall del centre la paradeta de comerç just d'Intermon-Oxfam (obtingué 240 euros) així com també altres paradetes i una kermés (297 euros que es van fer servir de la forma següent: 147 per a comprar "arreglos" de putxero per a l'associació Kanguros de Burjassot i els altres 147 euros per a Entreculturas, amb la finalitat de millorar les condicions en un camp de refugiats del Sudan del Sud). Sense oblidar que s'havien venut 50 plantes de nadal per les qual s'obtingueren 250 euros.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Si feu clic a la imatge gaudireu del magnífic reportatge fotogràfic d'Amparo Sáiz. Feliç nit de reis i any 2018.

 
BON NADAL I FELIÇ 2018 A TOTES I TOTS

Amb aquesta preciosa felicitació nadalenca, de l'alumna de 2n ESO B  Lucía García, que ha estat la guanyadora del concurs d'enguany, els professors i professores de l’IES Vicent Andrés Estellés desitgen als seus alumnes un nadal excel.lent i un any 2018 ple de salut, èxits, amor, estudi, excel.lents qualificacions i bon comportament.

A totes aquelles persones que ens ajudeu, ens doneu suport i que compartiu amb nosaltres els reptes que comporta la complexa tasca d’educar, els nostre agraïment i els nostres millors desitjos.

 
L'ALUMNAT TAMBÉ TINDRÀ LA SEUA TERTÚLIA

L’alumnat més jove de l’IES també vol tenir les seues “Tertúlies de l’Estellés”. Els xics i xiques volen llegir allò que desitgen i comentar-ho. Han decidit que el que els agrada llegir és poesia i han fet una proposta: "El patito que nunca llegó a ser cisne", de David Calvo (Celopan). El centre comprarà alguns exemplars per a totes les persones que vulguen afegir-se a aquesta iniciativa tan interessant. Quedarem per comentar, recitar i parlar el primer dimecres després de nadal, 10 de gener a les 16:00 hores a l'institut.

 
ART URBAIN

 Crònica de Lidia Pizá, de 2n B de batxillerat:

"Vendredi dernier, le 15 décembre, les élèves de 1o et 2o Bachillerato sommes allés parcourir les rues de València dans lesquelles on a découvert plusieurs artistes urbains sous l'explication de notre guide.

Ça a été une activité très amusante qui nous appris une nouvelle forme d'art qu'on ne connaissait pas."

En el seguent enllaç podeu veure el treball realizat per l'alumnat participant en l'eixida.

 
SWI. BUSCANDO NUEVOS ANTIBIÓTICOS EN LAS AULAS

La iniciativa Small World Initiative es un proyecto participativo que pretende formar al alumnado preuniversitario como jóvenes investigadores para un objetivo concreto: la búsqueda de nuevos antibióticos.Este proyecto de ciencia ciudadana se inició en la Universidad de Yale (EEUU) en 2013 donde ha alcanzado un gran éxito. La experiencia se ha extendido posteriormente a otros 12 países, incluido España, donde el año pasado se llevo a cabo por primera vez en la Universidad de Madrid. Este año la Universitat de València se propone implantar por primera vez esta iniciativa en la Comunidad Valenciana con la colaboración de diversos centros educativos entre los que se encuentra el IES Vicent Andrés Estellés.

El objetivo final de esta experiencia es acercar la cultura científica y la investigación biomédica a niveles educativos preuniversitarios para fomentar la vocación investigadora mediante una estrategia de crowdsourcing  dirigida al descubrimiento de nuevos microorganismos productores de antibióticos eficaces contra las enfermedades infecciosas.

Article complet...
 
LES TERTÚLIES DE L'ESTELLÉS DEL SEGON TRIMESTRE

dimecres 24 de gener  a les 16:00 hores

Atenció a les següents tres atractives propostes:

La primera és l’oportunitat de llegir el que està sent tot un fenomen en el món de la lectura: Santiago Posteguillo. Com sabeu, famós dins la novel·la històrica, tant des del punt de vista del rigor històric com del literari. És molt fàcil "enganxar-se" a aquest autor. I us proposem que així ho fem, majors i joves. Començarem pel primer gran best-seller de la trilogia,  Africanus  El hijo del cónsul, llibre del 2015 que es pot trobar en paper en l´ Editorial Zeta Bolsillo per 9’95 i també per a e-book.

La següent lectura es proposarà és de Raquel Ricart. Parlàrem d’ella dins de novel·la juvenil. Esperem que puga vindra al centre. Té un llibre molt interessant que ha guanyat diversos premis, Les ratlles de la vida

Article complet...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 57 - 64 de 471
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!