IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dimarts, 24 abril de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
LA BIOGRAFIA LECTORA DELS ALUMNES DE L'ESTELLÉS

ImageDes del programa PALE convidem a tots els alumnes del centre a consultar ACÍ les lectures que heu realitzat al llarg del curs en totes les assignatures. Localitzeu el vostre grup i primer cognom per ordre alfabètic i comproveu els llibres que heu llegit. Cada matèria apareix ombrejada d'un color diferent.

I recordeu que l'estiu és un període magnífic per a gaudir de la lectura.

 
LLIBRES DE TEXT DEL CURS 2017-2018

 Ací teniu la llista.

 
ELS MLLORS EXPEDIENTS DEL CURS 2016-2017

 1r ESO: Mª Ángeles Barberá Costa i Alba Sánchez Estornell. 2n ESO: Lucía Llop Suárez. 3r ESO: Mar López Urquiola i Berta Molina Pérez. 4t ESO: Laia Maicas Gómez i Silvia Vela Serrano. 1r BAT: Ana Montañana Pons. 2n BAT: Jandro García Ten.

Ahir dimecres 21 de juny a la sala d'actes, la directora del centre Empar Navarro, en presència dels seus tutors i de diversos familiars i companys,  els va fer entrega d'una felicitació i un detallet. I no oblidem que aquells que anaren a Terra Mítica rebran l'import de l'activitat.

Enhorabona a totes i tots ! 

 
ALUMNES ÈTICS I COMPROMESOS

Alumnes de 2n d’ESO A de l’assignatura de Valors Ètics s’han acomiadat del centre amb una acció ètica, mostrant que han entés el sentit de l’assignatura, ja després de rebre les notes. Uns han gravat un vídeo on presenten la seua visió de l’educació i del que volen en la seua formació en el nostre IES. Altres s’han solidaritzat amb l’acte d'"Alerta Feminista" que tingué lloc en l’Ajuntament de Burjassot el dia 19 de juny  Es va fer en més ajuntaments contra les violències masclistes, exigint 120 milions d’euros per al pacte d’estat .

Ací us passem la cançó i la foto del segon grup. Amb un alumnat així d’implicat dóna gust donar classe. Bones cacances!

 
JANDRO EN LA FASE NACIONAL

 Dissabte 17 de juny Jandro García Ten de 2n A de batxillerat, acompanyat pel seu tutor Fede Escamilla i els seus pares i germana, va participar en la fase nacional de les Olimpíades Agroalimentària i Agroambiental en la seua modalitat de Tecnologies Industrials. Van ser organitzades per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural (ETSIAMN) de la Universitat Politècnica de València. Recordem que Jandro va quedar segon en la fase provincial.

A més, divendres 16 per la vesprada es va fer una visita a la Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana i una ruta guiada pel centre històric de València. Dissabte van tenir lloc les proves, una visita a les instal·lacions de l'ETSIAMN, la cloenda i entrega de premis i un dinar on tots xarraren i s'acomiadaren.

Una experiència molt estimulant. Enhorabona Jandro !

 
ATENCIÓ A PARES I MARES. EXÀMENS CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA

dimarts 20, dimecres 21 i dijous 22,  de 9'00 a 14'00 hores, atenció a pares i mares i alumnat.

EXÀMENS 2n BAT CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA

EXÀMENS ESO i 1r BAT CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA

Desitgem un bon final de curs a tots els nostres alumnes i felices vacances per a tots.

 
ENTREGA D'ORLES I PICADETA DE QUART D'ESO

 Va ser el passat divendres 9 de juny a la sala d'actes de l'IES. Organitzat per la Vicedirecció intervingueren la directora del centre, Empar Navarro i els tutors Salva Pérez i Antonia Ramírez. A continuació tots van veieren un vídeo de comiat de l'alumnat editat per Daniela Chonata. Kaoutar Berrouba va tenir una intervenció molt emotiva i Laia Maicas va pronunciar un discurs en clau d'humor. A més, Jesús Álvarez, Juan Diego Roncal, Manu Puchades, Miguel Garrido, Andrea Reina i Alicia Álvarez tingueren intervencions amb bromes i improvisació. Es projectà una presentació de records de l'Estellés elaborada per Alba Picazo.

La directora i tutor i tutora lliuraren les orles i arribà el moment de la picadeta i la música. Si feu clic a la imatge podreu contemplar el magnífic reportatge fotogràfic d'Amparo Sáiz.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 57 - 64 de 444
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!