IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dimarts, 24 abril de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
UN INICI DE CURS MOLT REFRESCANT

 Crònica d'Ana Martínez Muñoz, de 3r ESO A:

"El passat 12 de setembre, como era el segon dia d’institut, tots els cursos vam anar a la Piscina Municipal de Burjassot. L’eixida va començar a les 11 del matí, després de tres hores de classe. Va finalitzar a les dos de la vesprada. L’activitat va reforçar la convivència entre tot l’alumnat, ja que vam poder conéixer bé a tots els que han vingut nous aquest any, i també vam poder relacionar-nos més amb la gent d’altres cursos.

Va ser una jornada molt divertida i tranquil.la, que voldríem  repetir el curs que ve".

 
JANDRO EN LA UIMP

 Jandro García Ten, alumne de l'IES Vicent Andrés Estellés durant els cursos 2015-2016 i 2016-2017, va participar, del 19 al 26 d'agost, en l'Aula Ortega i Gasset de la Unversidad Internacional Menéndez Pelayo de Santander.

El seu tutor li va recomanar que s'inscribira en aquesta activitat ja que complia les condicions exigides i podia resultar-li molt estimulant. Ens ha remés una completa crònica sobre la seua estada.

 
BEQUES CURS 2017-2018

BEQUES I AJUDES A L'ESTUDI PER AL CURS 2017-2018

S'ha publicat la convocatòria de Beques i Ajudes per a Batxillerat i alumnes amb necessitats de suport educatiu per al curs 2017-2018.

Consulteu l'apartat: Menu Principal/Secretaria/Beques i Ajudes.

 
CURT DEL DIA DE LA PAU

Se celebra el 30 de gener però tots els dies haurien de ser de la pau. Més tenint en compte els lamentables esdeveniments que han tingut lloc recentment. I ací tenim el video del Dia de la Pau, realitzat per José Tarragó, professor d'Educació Plàstica i Visual durant el curs 2016-2017. Volem agrair-li la seua dedicació i esforç. És un document que us farà gaudir i reflexionar i, a més, està molt bé!!! Gràcies, José.

 
ÚLTIMA ACTIVITAT DEL GRUPS DE JOVES SOLIDARIS

El passat 6 de juliol, el Grup de Joves Solidaris va acudir al centre L’Almara per a realitzar un taller d’animació: balls, jocs i regalets. Va ser una experiència molt gratificant per a nosaltres, així com molt divertida i agradable per a les persones d’aquest centre. Animem a qualsevol que vulga a participar l’any proper i viure un matí com aquest.

 
ANA MONTAÑANA....CRIMINÒLOGA

Hace unas semanas participé en el Campus Científico de Verano, en el proyecto de Ciencias Forenses en Criminología, que tuvo lugar en Badajoz. La llegada fue bastante cómoda.  Tanto las tres monitoras que estaban con nosotros como mis compañeros eran muy agradables y simpáticos.

Durante la semana, por las mañanas realizábamos las actividades correspondientes a cada proyecto (la parte científica). En mi proyecto fuimos a la Facultad de Medicina, nos dieron una charla explicativa de lo que son las Ciencias Forenses y de la Medicina Forense. Vimos un cadáver, fuimos al laboratorio de Genética y trabajamos con el ADN. Fuimos a la Policía Científica, acudimos a un juicio en vivo  e hicimos una práctica de entomología forense. Por las tardes las actividades eran más lúdicas como piscina o jugar a baloncesto, visitar Badajoz, ir al centro comercial... También fuimos a la Facultad de Comunicaciones y vimos cómo se trabaja en la tele y en la radio, y participamos en ellas.

Para mí ha sido una gran experiencia en la que he conocido a gente de toda España y de la que me llevo un muy buen recuerdo. ¡Repetiría sin dudarlo!

 
GAUDINT D'ITÀLIA

 Enguany ha tingut lloc una nova edició del tradicional viatge de fi de curs de l'Estellés a Itàlia. Acompanyats per les professores Marta Magro, María Amparo Prats i Alexandra Sánchez seixanta alumnes han participat amb moltes ganes d'admirar les maravelles que ofereix aquest país. Al llarg de sis dies han recorregut més de tres mil quilòmetres entre avions, autobusos i vaporettos. De Verona a Florència, Venècia, San Gimignano, Pisa, Siena i Roma. De totes aquestes hores junts, compartint son, caminades, cansament i moltes rialles podem quedar-nos amb els preciosos passeigs pels canals de Venècia, els fantàstics gelats de Roma, les apagades nocturnes en l'hotel, algun inquilí sospitós en l'hotel de Florència, la música i les rises en l'autobús.

 
Un viatge cultural i familiar ahora on compartir ha estat el motor d'aquesta inoblidable experiència.
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 49 - 56 de 444
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!