IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dijous, 22 febrer de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
ATENCIÓ A PARES I MARES. EXÀMENS CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA

dimarts 20, dimecres 21 i dijous 22,  de 9'00 a 14'00 hores, atenció a pares i mares i alumnat.

EXÀMENS 2n BAT CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA

EXÀMENS ESO i 1r BAT CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA

Desitgem un bon final de curs a tots els nostres alumnes i felices vacances per a tots.

 
ENTREGA D'ORLES I PICADETA DE QUART D'ESO

 Va ser el passat divendres 9 de juny a la sala d'actes de l'IES. Organitzat per la Vicedirecció intervingueren la directora del centre, Empar Navarro i els tutors Salva Pérez i Antonia Ramírez. A continuació tots van veieren un vídeo de comiat de l'alumnat editat per Daniela Chonata. Kaoutar Berrouba va tenir una intervenció molt emotiva i Laia Maicas va pronunciar un discurs en clau d'humor. A més, Jesús Álvarez, Juan Diego Roncal, Manu Puchades, Miguel Garrido, Andrea Reina i Alicia Álvarez tingueren intervencions amb bromes i improvisació. Es projectà una presentació de records de l'Estellés elaborada per Alba Picazo.

La directora i tutor i tutora lliuraren les orles i arribà el moment de la picadeta i la música. Si feu clic a la imatge podreu contemplar el magnífic reportatge fotogràfic d'Amparo Sáiz.

 
EL NOSTRE VIATGE A ITÀLIA

 Els dies 7 i 8 de juny, deu grups d'alumnes de 4t ESO van exposar davant de companys, professorat i pares i mares el seu treball de fi de cicle. Estava organitzat pel Departament d'Orientació i la Coordinació d'ESO. Baix el títol "El nostre viatge a Itàlia", es tractava de recopilar el que s'havia estat estudiant en les diverses assignatures i,  junt a les competències bàsiques treballades, donar-li un enfoc personal i original. Sense oblidar la finalitat d'elaborar una guia pròpia per a gaudir al màxim del viatge de fi de curs que començà el passat 14 de juny.  

Després d'una setmana dedicada exclusivament a la preparació, baix la supervisió d'un professor-guia, arribà el moment de presentar el producte final que havien elaborat. Disposaven de 15 minuts i eren puntuats per tot el seu professorat. I ho freren d'allò més bé.

 Enhorabona a totes i tots !

 
EIXIDA A TERRA MÍTICA

 Acompanyats d'Elisa Soto, Amparo Valls, Fernando Latorre i Míchel Gijón el passat 6 de juny alumnes d'ESO i 1r de batxillerat van passar un dia molt divertit al parc de Benidorm. Com que hi havia molt poca gent no es formaren cues i van poder gaudir a fons de la jornada. A més hi havia recompensa a l'esforç de tot el curs: el millor expedient de cada curs d'ESO i de 1r de batxillerat, cas que haja participat, rebrà una vegada fetes les avaluacions finals l'import de l'activitat.

 
TORNA LA REVISTA DE FILOSOFIA DE L'ESTELLÉS

Les alumnes de l’optativa de Filosofia de 4t d’ESO han tret ja el segon i últim número de la revista de Filosofia. En la portada hi ha una important filòsofa el nom de la qual no apareix enlloc. Qui endevine qui és i alguna frase important d’ella pot presentar la solució al departament de Filosofia (Amparo Muñoz o Empar Moreno) abans del dimarts 13 de juny i tindrà un exemplar gratis.

La revista conté temes important i interessants com la situació actual de l’assignatura d’Història de la  Filosofia en 2n de Batxillerat en la Comunitat Valenciana, una entrevista sobre el feminisme, la violència de gènere, la terrible situació de l’homosexualitat en Txetxenia, la secció d’aforismes per a pensar o la de risa i finalment un article de reflexió sobre l’actitud que tenim front al que està passant ara en Síria.

Qualsevol dels dos excel·lents números de la revista els podeu adquirir tan sols per 1’7 euros.

 
RUTA POR LA VALÈNCIA MEDIEVAL

 Crònica de Miguel Pons Izquierdo, de 2n ESO B:

"El pasado 12 de mayo los alumnos de 2º de ESO A y B fuimos de excursión a València. Nos acompañaron Alexandra Sánchez, Fernando Latorre y Amaya Sapena. Fue una muy buena experiencia en general. Me encantó el ir a las torres de Quart y subir a ellas. Fue una lástima no poder entrar en todos los edificios históricos por los que pasamos. Sinceramente el que más me gustó más fue la Lonja de la Seda porque tenia unos detalles y unos materiales muy bonitos. Pero sin duda lo que más me gustaron fueros sus impresionantes vidrieras por sus colores y la luz que pasaba a través de ellas. Todo muy divertido e interesante. Para repetir".

 
ENTREGA D'ORLES I GRADUACIÓ DE SEGON DE BATXILLERAT

 Amb un acte molt divertit, emotiu, amb cançons i humor, perfectament ensamblat per la coordinadora de batxillerat Margarita Ortigosa, el passat dijous 25 de maig de 2017 es van lliurar les orles a l'alumnat de segon de batxillerat. El saló d'actes estava ple de gom a gom amb presència de pares i mares i altres familiars de l'alumnat, que van gaudir abans de l'espectacle d'un photocall al hall del centre. 

Els presentadors Sara Alcañiz, Álex García, Judith Sola i Merche Tchogna van conduir l'acte.

Cal destacar les intervencions d'Empar Navarro, directora del centre; Marta Bartret (en dues ocasions, com a professora més votada i en nom de Marisa Llamas, tutora de 2n B BAT); Amparo Carbonell (professora més votada);  Fede Escamilla (tutor de 2n A BAT) i David Riera, molt brillant en nom de l'alumnat.

Jandro García Ten, millor expedient i una de les matrícules d'honor (l'altra va ser per a  Marta Sevilla Sánchez) va rebre de mans de la coordinadora de batxillerat  un regal com a premi al seu esforç. Precisament Marta i Jandro posaren la cloenda a l'acte interpretant, amb sentiment, dues cançons que van ser molt aplaudides.

Per suposat no faltaren diversos vídeos realitzats per l'alumnat amb fotografies dels anys passats entre nosaltres. En la part audiovisual tot funcionà perfectament gràcies al excel·lent treball de Roberto Herrero, professor d'Informàtica.

Si feu clic a la imatge gaudireu del magnífic reportatge firmat per Quique Boix.

 
Més...
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 49 - 56 de 431
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!