IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dilluns, 23 juliol de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
VISITA A ROBÓTIK 2012

 El passat divendres 28 de maig, l'alumnat de Tecnologia de 4t d'ESO, acompanyat pels professors Simeón Lezcano, Enrique Boix i Antonio Santos, va fer una eixida al concurs "Desafío Robot" , emmarcat dins de les jornades ""Robótik 2012"  del Museu de Ciències de la Ciutat de les Arts i de les Ciències. En aquest esdeveniment pogueren observar els robots dissenyats pels participants així com les demostracions dels diferents models que hi van aportar universitats i empreses especialitzades del sector.

També gaudiren de les diferents competicions que es van dur a terme durant la jornada (concurs de seguiment de rutes i concurs de coreografies). Una jornada d'acostament i immersió en una tecnologia de futur que, cada vegada, està més aprop i més present a la nostra realitat.

 
ENTREGA D'ORLES DE SEGON DE BATXILLERAT

Amb un acte senzill, emotiu i divertit, el passat dijous 31 de maig es van lliurar les orles a l'alumnat de segon de batxillerat.

Intervingueren Empar Navarro, directora del centre; Empar Moreno, tutora de 2n BAT A; Marta Bartret, professora de Matemàtiques de 2n BAT B; Amparo Carbonell, coordinadora de batxillerat; Jesús Gómez, coordinador del PALE; María López, alumna de 1r BAT A i guanyadora del concurs de relats curts en categoria batxillerat; Rebeca Ruiz i Cristina Domínguez, 2n premi ex-aequo en el mateix concurs i categoria i Ismael Díaz, professor de Castellà, que va realitzar un monòleg humorístic alhora que repàs per a les proves d'accés a la universitat.

Paula Álvarez, millor expedient i matrícula d'honor, va rebre una bossa d'una coneguda marca de moda. També van ser premiades Rebeca Ruiz i Cristina Domínguez, les altres dues matrícules d'honor. 

Rebeca Ruiz, Cristina Domínguez i Agustín Navarro repassaren frases, algunes no massa edificants, amb què el professorat amaneix les seues explicacions. 

Les alumnes Marta López i Irene García van lliurar diversos premis triats per votació entre tot l'alumnat.

Tot va acabar amb una picadeta i la projecció d'una entranyable presentació amb fotografies de l'alumnat al llarg dels anys que han passat entre nosaltres.  

 
SOPAR DE FI DE CURS DE SEGON DE BATXILLERAT

 El passat divendres 25 de maig va tenir lloc a un bar de Burjassot el sopar de comiat de curs de 2n de BAT. En un ambient festiu i cordial, els assistents s'ho passàrem d'allò més bé.

Molta sort  per a les notes !

 
ENHORABUENA A NUESTRA QUERIDA REBECA RUIZ !

 El I.E.S. Sabinar de Almería convocó este curso la XXXI edición de su Certamen Literario. Puesto que la convocatoria estaba abierta a cualquier estudiante de Secundaria de todos los IES de España, Rebeca se animó a presentar un relato. Con su cuento titulado "Tempus fugit" ha obtenido el tercer premio. Este año también ha recibido el 2º premio del II Concurso de Microrrelatos de nuestro centro con su "Try again".

"De los diversos instrumentos inventados por el hombre, el más asombroso es el libro;  todos los demás son extensiones de su cuerpo...Sólo el libro es una extensión de la imaginación y la memoria". Jorge Luís Borges.

Si quieres disfrutar del cuento ganador pincha aquí .

 
CANVI EN LES DATES DELS EXÀMENS FINALS DE SEGON DE BATXILLERAT

 Per evitar la coincidència amb la vaga general de l'ensenyament convocada per al dimarts 22 de maig, els exàmens finals de 2n de batxillerat programats per a aquest dia passen al dimecres 23 de maig.

A continuació teniu el calendari definitiu d'exàmens.

 
SALVETE AMICI !

Quondam die mensis Aprilis, universi discipuli et magistri comitantes, ad Sagunti theatrum laeti pervenimus. Iter incipit ad Ludos Saguntinos ubi alii discipuli hos exploraverunt. Deinde, parvo prandio confecto, conspicatis oppidi vestigiis in Sagunti Theatrum petierunt ubi tragoediam “Edipo rey” conspeximus.

Las alumnas Cristina Domínguez y Rebeca Ruiz participaron en el Certamen Compitalia XII . El trabajo de Cristina consistió en un cómic sobre "Echo et Narcissus". Modalidad "Fídias" y escrito en latín. Consiguó el tercer premio. Se le hizo entrega del diploma y la dotación económica en el propio teatro ante un fervoroso público. El trabajo de Rebeca versó acerca de la obra "Edipo rey". Modalidad "Pausànias. Al quedar entre los cinco trabajos finalistas, su participación fue reconocida con la entrega de un diploma y de un libro, obsequio de la Asociación “Prósopon”.

Valete omnes !

 
EL TEU ESFORÇ TÉ PREMI: VIATJA GRATUÏTAMENT

 Viatge a Terra Mítica el dimarts 19 de juny.

Inscripció i pagament: dimecres 16 o dijous 17 de maig a l'aula 410 durant els primer o segon pati.

El full informatiu s'haurà lliurat prèviament a la classe d'Educació Física.

Es regalaran 5 viatges als millors expedients de cada curs d'ESO i de primer de batxillerat.

Tota la informació la teniu ací.

 
<< Inici < Anterior 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Següent > Final >>

Resultats 441 - 448 de 471
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!