IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dissabte, 26 maig de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
EXCURSIONS DE FINAL DE CURS, ENTREGA DE NOTES I ATENCIÓ A PARES I ALUMNAT

dimarts 19 de juny: Excursió a Terra Mítica  per a tot l'alumnat.

dijous 21 de juny: Eixida a la piscina municipal de 11'00 a 14'00 per a totes i tots.

Aquests dos dies, els alumnes que no participen en les activitats seran atesos en l'horari habitual. L'horari del transport escolar també serà el de dia lectiu.

divendres 22 de juny:

 -10'00 hores. Lliuraments de notes als alumnes d'ESO (excepte 2n A i  4t B) i 1r de batxillerat.

 -11'00 a 13'00 hores. Reclamacions i atenció a pares i mares i alumnat.

Aquest dia l'autobús adaptarà el seu horari al centre perquè l'arribada siga a les 10'00 i la tornada a les 11,00.

 dilluns 25 de juny:

-10'00 hores. Lliuraments de notes als alumnes de 2n ESO A i 4t ESO B.

-10'00 a 13'00 hores. Reclamacions i atenció a pares i mares i alumnat.

Si desitgen parlar amb algun professor o professora és convenient que concerten prèviament l'entrevista per a una millor atenció.

Els agraïm per endavant la seua assistència. Desitgem un bon final de curs a tots els nostres alumnes i felices vacances per a tots.

 
ENTREGA D'ORLES QUART ESO

 El dilluns 11 de juny, d'11 a 13’00, tingué lloc la ceremònia d'entrega d'orles de 4t d'ESO. La directora, Empar Navarro, va iniciar l'acte. A continuació, van intervenir les dues tutores, que dirigiren unes paraules al seu alumnat: Amparo Muñoz (4t A) i Beatriz Buedo (4t B). S'entregaren els premis de reconeixement als guanyadors del concurs de relats curts de 1r i 2n cicle (1r premi del 1r cicle Rubén Delhom i 1r premi del 2n cicle Aurora Montesinos, 2n premi a Elia Gil, de 3r ESO A, i Raúl Muñoz, de 3r ESO B. Les dues delegades de 4t ESO (Sara Salvador 4t B i Aurora Montesinos 4t A) van parlar de forma emotiva als seus companys i companyes. Tot va concloure amb una picadeta i la visió d'una presentació elaborada per Amparo Carbonell.

Si vols veure els millors moments de la celebració fes clic a la imatge.

 
QUINA SORT !

El dimecres 13 de juny, durant el primer esplai, tingueren lloc els sortejos previstos davant la presència d'un grup d'alumnes que va acudir per a veure'ls en directe. Els afortunats van ser els posseïdors de les següents paperetes:

Bicicleta: papereta 43 (Fede Escamilla, professor de matemàtiques). 

Motxilles(4): paperetes 6, 98, 138 i 122 (Héctor Ruiz, 3r ESOB i Vicente Madrid, 2n ESOA, que va guanyar tres).

Samarreta: papereta 109 (Vicente Madrid de nou). 

Esmorzars(2) de les fotos dels germans: Héctor Ruiz i Cristina Domínguez, 2n BAT B.

 
ACROBÀCIES I PREMIS EN EDUCACIÓ FÍSICA
 Obtenir medalla en un campionat o llegir un llibre suposa un punt més en l'assignatura d'Educació Física. Com Zaida Ballester, Sílvia Requena, Carmesina Fernández, José Marín,  Laura Vela i Maria González.
 
Ja ho saps per al proper curs !
 
També pots veure les acrobàcies realitzades per l'alumnat de 1r d'ESO. 
 
 
I ELS FINALISTES DEL CONCURS DE LOGOTIPUS SÓN.....

Reunit el jurat del concurs, ha decidit seleccionar els sis logos finalistes que pots veure, i conéixer qui són els seus autors o autores, fent clic a la imatge.

El guanyador representarà el projecte europeu COMENIUS 2011-2013. Es coneixerà el dia 22 de juny en aquesta pàgina web i el premi s'entregarà el dia 25 de juny a les 11,00 hores en la Direcció del centre.

 
VISITA A ROBÓTIK 2012

 El passat divendres 28 de maig, l'alumnat de Tecnologia de 4t d'ESO, acompanyat pels professors Simeón Lezcano, Enrique Boix i Antonio Santos, va fer una eixida al concurs "Desafío Robot" , emmarcat dins de les jornades ""Robótik 2012"  del Museu de Ciències de la Ciutat de les Arts i de les Ciències. En aquest esdeveniment pogueren observar els robots dissenyats pels participants així com les demostracions dels diferents models que hi van aportar universitats i empreses especialitzades del sector.

També gaudiren de les diferents competicions que es van dur a terme durant la jornada (concurs de seguiment de rutes i concurs de coreografies). Una jornada d'acostament i immersió en una tecnologia de futur que, cada vegada, està més aprop i més present a la nostra realitat.

 
ENTREGA D'ORLES DE SEGON DE BATXILLERAT

Amb un acte senzill, emotiu i divertit, el passat dijous 31 de maig es van lliurar les orles a l'alumnat de segon de batxillerat.

Intervingueren Empar Navarro, directora del centre; Empar Moreno, tutora de 2n BAT A; Marta Bartret, professora de Matemàtiques de 2n BAT B; Amparo Carbonell, coordinadora de batxillerat; Jesús Gómez, coordinador del PALE; María López, alumna de 1r BAT A i guanyadora del concurs de relats curts en categoria batxillerat; Rebeca Ruiz i Cristina Domínguez, 2n premi ex-aequo en el mateix concurs i categoria i Ismael Díaz, professor de Castellà, que va realitzar un monòleg humorístic alhora que repàs per a les proves d'accés a la universitat.

Paula Álvarez, millor expedient i matrícula d'honor, va rebre una bossa d'una coneguda marca de moda. També van ser premiades Rebeca Ruiz i Cristina Domínguez, les altres dues matrícules d'honor. 

Rebeca Ruiz, Cristina Domínguez i Agustín Navarro repassaren frases, algunes no massa edificants, amb què el professorat amaneix les seues explicacions. 

Les alumnes Marta López i Irene García van lliurar diversos premis triats per votació entre tot l'alumnat.

Tot va acabar amb una picadeta i la projecció d'una entranyable presentació amb fotografies de l'alumnat al llarg dels anys que han passat entre nosaltres.  

 
<< Inici < Anterior 51 52 53 54 55 56 57 58 Següent > Final >>

Resultats 425 - 432 de 460
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!