IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dilluns, 20 agost de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
AJUDES LLIBRES DE TEXT (ESO)

    

  S'ha publicat la llista provisional d'alumnes que han sol·licitat les ajudes per a llibres de text convocades per la Generalitat Valenciana

Poden consultar la llista en el tauler d'anuncis de l'Institut o punxar en el següent enllaç a la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació (ajudes de llibres). Les dades que cal indicar són les de l'alumne.

 

El termini per a esmenar errors és del 8 al 23 d'octubre de 2012 a la Secretaria de l'Institut.

Causes o motius d'esmena o correcció d'errors (vore)

 
NOVA TAULA DE PING-PONG. GRÀCIES A L'AMPA !

 El Claustre de l'IES Vicent Andrés Estellés vol agrair a l'AMPA del centre la compra de la nova taula de ping-pong. L'alumnat, que ja està gaudint del nou equipament, és el responsable de portar el seu propi material per a jugar durant els esplais.

Tenint en compte que un dels objectius del centre és afavorir el consum responsable, desitgem que la nova taula tinga una llarga vida.

 
PREPARACIÓN INTERCAMBIO 2013

El Equipo de Relaciones Internacionales (Concha Mangada y Vicente Senent), en colaboración con la Dirección del Centro, ha iniciado los preparativos para realizar el viaje de intercambio dentro del Proyecto Educativo Europeo Comenius CRECER.

El viaje se realizará  en avión Valencia-Bruselas del 21 de marzo al 1 de abril de 2013. El precio aproximado del viaje será de 120-140 € según coste del billete y la facturación del equipaje.

Se ha abierto el plazo de inscripción de los alumnos/as interesados en participar en la experiencia. Rogamos a las familias interesadas que confirmen la participación de sus hijos/as en el intercambio

Próximamente serán convocados por los profesores responsables a una reunión informativa donde se facilitarán todos los detalles del intercambio.

 
CONCURS DE FOTOGRAFIA

L'IES Vicent Andrés Estellés convida a alumnat i professorat a participar en un Concurs de Fotografia relacionada amb el consum responsable. Els treballs presentats, que es poden enviar a partir de l'1 d'octubre de 2012, seran exposats a l'entrada del centre.

Si vols més informació punxa ací

 
BONS RESULTATS EN LA SELECTIVITAT

L'IES Vicent Andrés Estellés ha obtingut en les PAU de juny de 2012 el millor resultat dels centres de Burjassot i se situa novament entre els millors dels de la zona Burjassot-Godella amb el 100% d'aptes dels 33 alumnes presentats.
Continuem treballant per a superar-nos cada curs. Bones vacances ! 
 
DINAR DE FI DE CURS I LLIURAMENT DE DIPLOMES ALS MEMBRES DEL GRUP DE JOVES SOLIDARIS

 El passat dia 26 de juny, es van lliurar els diplomes als estudiants del Grup de Joves Solidaris del curs 2011-2012, després de participar en la xarrada-col·loqui dels presidents d'AUSLEVAL i ASPANION sobre "El voluntariat en associacions de recolzament als malalts oncològics"  i del dinar de fi de curs. Esperem continuar el proper curs amb forces renovades i l'ajuda de totes i tots.

Podeu veure la memòria de totes les activitats realitzades pel Grup fent clic ací.

 
CAROLINA NAVARRO A LA UPV

Carolina Navarro Valero, alumna del nostre IES, va participar, a la fi del mes de juny, en un programa de la Universitat Politècnica de València. Va fer un muntatge per a mesurar la intensitat de corrent i la tensió produïdes per les plaques solars.

 A les imatges podem veure l'aula on es va fer el projecte així com la central solar de la Politècnica.

Sense dubte, una bona experiència.

 
<< Inici < Anterior 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Següent > Final >>

Resultats 425 - 432 de 471
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!