IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dilluns, 23 juliol de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
PRÀCTIQUES A LA UNIVERSITAT

Dins del programa d’introducció a la investigació de la Universitat de València, el passat 15 de gener els alumnes de Biologia del centre, amb el seu professor Pepe Pastor, van gaudir d’un mati de pràctiques en la Facultat de Biologia. En la primera pràctica els alumnes van disseccionar un cervell de porc i  en la segona observaren restes fòssils de mircromamífers de la localitat de Bunyol. Va ser un matí divertit com mostren les imatges.

 
DIA DE NEU A JAVALAMBRE

 Acompanyats per Elisa Soto (organització), Amparo Sáiz i Fede Escamilla, quaranta-quatre alumnes d'ESO i batxilerat passaren despús ahir divendres un excel·lent dia a l'estació d'esquí de Javalambre. Per a molts d'ells va ser el primer dia en què es posaven uns esquís o una taula i l'experiència va ser molt gratificant.

La jornada va estar plena de diversió, no hi hagueren incidents i l'alumnat tingué un bon comportament.

 
GAUDINT LA QUÍMICA A LA FACULTAT

 L'alumnat de 2n A de batxillerat, acompanyat per la professora Juana Lorenzo, ha participat en el programa "Gaudir la Química" que organitza la Facultat de Química de la Universitat de València. Gràcies a aquesta iniciativa, el passat 14 de gener, les xiques i xics van realitzar diverses pràctiques en els laboratoris com ara la síntesi de niló, l'electrodeposició de coure i l'anàlisi qualitativa de contaminats en aigües.

La sessió es va tancar amb la demostració de diverses reaccions químiques.

Totes i tots van mostrar un gran interés i aprofitaren aquesta oportunitat.

 
APUNTA'T A LA JORNADA D'ESQUÍ DE L'1 DE FEBRER !

Dirigit a: tot l'alumnat del centre 

Estació: Javalambre.

Estada: eixida als 7:00 hores i arribada a les 19:30.

Preu: 50 € + 5 € de fiança.

Pagament: S'han d'ingressar els 50 euros en el compte de Cajamar (Isabel la Catòlica 29, Burjassot)  número 3058 2019 61 2720101335. El banc cobra una comissió d' 1 € cada vegada que un tercer realitza un ingrés.

Fiança: S'ha d'entregar en efectiu amb un bitllet de 5€ en l'aula 410 (1r pis) durant el segon esplai el dimecres 23 i el dijous 24 de gener junt a l'autorització firmada.Aquesta quantitat es tornarà si no es produeïxen danys en el material llogat ni es retarda deliberadament l'anada o la tornada del grup.

Ací teniu tota la infomació del viatge.

 
PROVES NIVELL BÀSIC (A2) DE LES LLENGÜES FRANCESA I ANGLESA

 Requisits: Tenir complits setze anys al llarg de 2013.

Sol·licituds: del 18 al 24 de gener.

Llistes provisionals: 25 de gener.

Esmena de sol·licituds: del 28 de gener al 8 de febrer.

Llistes definitives: 11 de febrer.

Realització de les proves: 26 al 28 de febrer.

La inscripció és gratuïta i s'haurà de pagar una taxa per a aconseguir el certificat que acredita la superació de la prova.

 
RUTA MATEMÀTICA A VALÈNCIA

 El dimarts 18 de desembre, els xics i xiques de 4t d'ESO i 1r BAT A, acompanyats per Amparo Sáiz, Marta Bartret i Fede Escamilla, van participar en aquesta activitat.

Van descobrir nous elements matemàtics, com ara la corba catenària. Utilitzant semblança de triangles van estimar l'altura de les Torres dels Serrans. Comprovaren si la seua anatomia segueix la proporció àuria i van aprendre a calcular de forma aproximada el nombre d'assistents a una manifestació.

Van estudiar Matemàtiques d'una forma entretinguda i s'ho passaren d'allò més bé. Tot això sense cap despesa ja que l'eixida va ser gratuïta.

 
BON NADAL I FELIÇ 2013 A TOTES I TOTS

Amb aquesta preciosa felicitació nadalenca, de l'alumna de 1r ESO A Xiomara Bádenas, que ha estat la guanyadora del concurs d'enguany, els professors i professores de l’IES Vicent Andrés Estellés desitgen als seus alumnes un nadal excel.lent i un any 2013 ple de salut, èxits, amor, estudi, excel.lents qualificacions i bon comportament.

A totes aquelles persones que ens ajudeu, ens doneu suport i que compartiu amb nosaltres els reptes que comporta la complexa tasca d’educar, els nostre agraïment i els nostres millors desitjos.

 
Més...
<< Inici < Anterior 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Següent > Final >>

Resultats 409 - 416 de 471
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!