IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dimarts, 24 abril de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
ATREVEIX-TE A PENSAR

 Crònica de Mar López Urquiola, 4t ESO L:

"Hui en dia les societats avançades, dediquen de vegades de forma institucional, determinats dies a diferents conceptes com la pau, la violència de gènere, la dona, la pobresa 0... Però, us heu parat a pensar per què es declaren dies internacionals? Doncs bé, aquests dies existeixen per a sensibilitzar, conscienciar i cridar l'atenció de les persones, per a donar-los a entendre que hi ha un problema sense resoldre, i lamentablement, pareix que la Filosofia s'ha unit al grup.

El passat dia 16 de Novembre, es va celebrar el Dia Internacional de la Filosofia i per això els i les alumnes de Filosofia de l'institut realitzàrem diferents activitats per a mostrar que era el nostre dia, el dia dels pensadors, de les pensadores.

Article complet...
 
UNA VISITA A LA NOSTRA HISTÒRIA

 Crònica de Mar López Urquiola, de 4t ESO L:

"Quin millor mètode de descobrir l'evolució de la Terra que veient-lo amb el nostres propis ulls? El passat 11 d'octubre els alumnes de ciències de 4t d'ESO visitàrem el Museu de Paleontologia de València, en els jardins de Vivers, amb la nostra professora de Biologia i Geologia, Rosa Roselló.  Va ser una excursió plena de descobriments i sobre tot, de rialles!

Per a arribar al museu agafàrem el tramvia. Va ser un viatge una mica llarg però amb converses entretingudes, acudits, bromes...  arribàrem de seguida. Una vegada allí aprofitàrem l'espai del parc de Vivers per esmorzar mentres observàvem un llac amb ànecs, cignes i molts trossets de pa que anàvem llançant per donar-los de menjar. Amb la panxa plena de menjar i d'energia vam començar la visita.

Article complet...
 
BUSCAR EL CONOCIMIENTO A TRAVÉS DE LA LECTURA

 Crònica de Kaoutar Berrouba, de 1r A de batxillerat:

"Una de las bases más importantes en esta vida es buscar conocimiento. A partir de allí, hazlo de la manera que más te guste;  y una de ellas y de las que considero muy interesante, es leer.

¡Que tostón aquellos libros que “nos vemos obligados” a leer por realizar un examen!, pero… ¿y lo que aprendemos? Aunque es más que obvio que nos va a gustar más leer un libro que haya sido de nuestra elección.

Article complet...
 
TALLER DE MICROSCOPÍA

Crònica de Mar Vivó, de 2n A de batxillerat:

"El viernes 27 de noviembre los alumnos de la asignatura de Biología de 2º de Bachillerato, acompañados por nuestra profesora Margarita Ortigosa fuimos al Servicio de Apoyo a la Investigación de la UV, en el campus de Burjassot, para poder ver el funcionamiento de los microscopios que allí tienen. La actividad estaba dividida en cuatro bloques diferentes.

Article complet...
 
RUGBY

Crònica d'Andrea Reina, de 1r BAT B.

"Durante el mes de octubre, el centro ha organizado una serie de salidas aplicadas en el área de Educación Física. Estas actividades relacionadas con el rugby han sido realizadas en el campo de césped de las 613 viviendas. Este deporte lo practicamos durante cuatro clases junto a los instructores que practican rugby fuera de esta actividad y se ofrecen a ayudarnos a aprender este deporte y los valores fundamentales que conlleva. Estos deportistas pertenecen al club de rugby de la localidad de Paterna.

Article complet...
 
ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

 23 de novembre de 2017

L'administració ha convocat eleccions per a elegir els vostres representants en aquest òrgan, segons Resolució de 13 de setembre de 2017 de la Direcció General de Política Educativa (DOCV 25.09.2017).

Teniu tota la informació al mòdul situat a la part dreta d'aquesta pàgina web.

Gràcies per participar !

 
CONCURS D'EMBARBUSSAMENTS

 En primer lloc aprenguem un poc de Valencià: un embarbussament és un travallengua.

El passat 26 de setembre celebràrem a l'IES Vicent Andrés Estellés el Dia Europeu de les Llengües amb un concurs d'embarbussaments. Entre tots els qui es presentaren van resultar guanyadores Nuria Cifuentes (1r BAT B) i Mar López (4t ESO L) en Francés, i Mireia Pérez (2n ESO A) en Castellà. Tot l'alumnat participant va gaudir i compartir bons moments.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 41 - 48 de 444
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!