IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dijous, 22 febrer de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
ANA MONTAÑANA....CRIMINÒLOGA

Hace unas semanas participé en el Campus Científico de Verano, en el proyecto de Ciencias Forenses en Criminología, que tuvo lugar en Badajoz. La llegada fue bastante cómoda.  Tanto las tres monitoras que estaban con nosotros como mis compañeros eran muy agradables y simpáticos.

Durante la semana, por las mañanas realizábamos las actividades correspondientes a cada proyecto (la parte científica). En mi proyecto fuimos a la Facultad de Medicina, nos dieron una charla explicativa de lo que son las Ciencias Forenses y de la Medicina Forense. Vimos un cadáver, fuimos al laboratorio de Genética y trabajamos con el ADN. Fuimos a la Policía Científica, acudimos a un juicio en vivo  e hicimos una práctica de entomología forense. Por las tardes las actividades eran más lúdicas como piscina o jugar a baloncesto, visitar Badajoz, ir al centro comercial... También fuimos a la Facultad de Comunicaciones y vimos cómo se trabaja en la tele y en la radio, y participamos en ellas.

Para mí ha sido una gran experiencia en la que he conocido a gente de toda España y de la que me llevo un muy buen recuerdo. ¡Repetiría sin dudarlo!

 
GAUDINT D'ITÀLIA

 Enguany ha tingut lloc una nova edició del tradicional viatge de fi de curs de l'Estellés a Itàlia. Acompanyats per les professores Marta Magro, María Amparo Prats i Alexandra Sánchez seixanta alumnes han participat amb moltes ganes d'admirar les maravelles que ofereix aquest país. Al llarg de sis dies han recorregut més de tres mil quilòmetres entre avions, autobusos i vaporettos. De Verona a Florència, Venècia, San Gimignano, Pisa, Siena i Roma. De totes aquestes hores junts, compartint son, caminades, cansament i moltes rialles podem quedar-nos amb els preciosos passeigs pels canals de Venècia, els fantàstics gelats de Roma, les apagades nocturnes en l'hotel, algun inquilí sospitós en l'hotel de Florència, la música i les rises en l'autobús.

 
Un viatge cultural i familiar ahora on compartir ha estat el motor d'aquesta inoblidable experiència.
 
ALUMNES EXTRAORDINÀRIES

 El passat  27 de juny al Palau de les Arts de València, Ana Montañana i Mar Vivó van rebre sengles diplomes que acrediten que són Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic en Secundària del curs 2016-2017.

Enhorabona xiques. Bon estiu.

 
LA BIOGRAFIA LECTORA DELS ALUMNES DE L'ESTELLÉS

ImageDes del programa PALE convidem a tots els alumnes del centre a consultar ACÍ les lectures que heu realitzat al llarg del curs en totes les assignatures. Localitzeu el vostre grup i primer cognom per ordre alfabètic i comproveu els llibres que heu llegit. Cada matèria apareix ombrejada d'un color diferent.

I recordeu que l'estiu és un període magnífic per a gaudir de la lectura.

 
LLIBRES DE TEXT DEL CURS 2017-2018

 Ací teniu la llista.

 
ELS MLLORS EXPEDIENTS DEL CURS 2016-2017

 1r ESO: Mª Ángeles Barberá Costa i Alba Sánchez Estornell. 2n ESO: Lucía Llop Suárez. 3r ESO: Mar López Urquiola i Berta Molina Pérez. 4t ESO: Laia Maicas Gómez i Silvia Vela Serrano. 1r BAT: Ana Montañana Pons. 2n BAT: Jandro García Ten.

Ahir dimecres 21 de juny a la sala d'actes, la directora del centre Empar Navarro, en presència dels seus tutors i de diversos familiars i companys,  els va fer entrega d'una felicitació i un detallet. I no oblidem que aquells que anaren a Terra Mítica rebran l'import de l'activitat.

Enhorabona a totes i tots ! 

 
ALUMNES ÈTICS I COMPROMESOS

Alumnes de 2n d’ESO A de l’assignatura de Valors Ètics s’han acomiadat del centre amb una acció ètica, mostrant que han entés el sentit de l’assignatura, ja després de rebre les notes. Uns han gravat un vídeo on presenten la seua visió de l’educació i del que volen en la seua formació en el nostre IES. Altres s’han solidaritzat amb l’acte d'"Alerta Feminista" que tingué lloc en l’Ajuntament de Burjassot el dia 19 de juny  Es va fer en més ajuntaments contra les violències masclistes, exigint 120 milions d’euros per al pacte d’estat .

Ací us passem la cançó i la foto del segon grup. Amb un alumnat així d’implicat dóna gust donar classe. Bones cacances!

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 41 - 48 de 431
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!