IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dilluns, 23 juliol de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
L'ALUMNAT DE L'ESTELLÉS A LA RECERCA DE NOUS ANTIBIÒTICS

El diari Levante-EMV es fa ressó de la participació (junt a altres quinze centres educatius valencians) del nostre IES al projecte SWI.

Ací podeu veure la notícia

Felicitem a la professora Margarita Ortigosa i a l'alumnat que hi participa.

 
EIXIDA SOSTENIBLE A L'IVAM

Dimecres 14 de febrer, l'alumnat de Valors Ètics de 3r d'ESO va anar a visitar l'exposició temporal de l'IVAM “Please Come Back. El món com a pressó?” . L'activitat ha estat organitzada en el context del Treball de Síntesi, que, enguany, té com a tema “Les noves tecnologies i estils de vida”. L'exposició pretén fer-nos pensar justament en les conseqüències que poden tenir les noves tecnologies en el control social, la qual cosa pot implicar noves formes de vida. El dilema que es planteja és la contraposició de dos valors: la llibertat front a la seguretat.

L'alumnat va triar anar a l'exposició en bicicleta o tramvia. L'oferta de la bici es va fer per a mostrar que és possible un nou estil de vida més ecològic. La Policia Local de Burjassot va acompanyar al grup de la bici fins l'Empalme. L 'alumnat va comprovar que contem amb un carril-bici en Burjassot i en València que facilita qualsevol mobilitat; va mostrar molta satisfacció per anar en bicicleta; i expressà la seua disposició a seguir utilitzant aquest mitjà de transport. Curiosament, el grup de la bici i el grup del tramvia van arribar al mateix temps a l ́IVAM. La mostra conta amb peces molt variades: vídeos, pintures, escultures, obres d ́orfebreria i va deixar a tots molt impactats. Un bon material per al Treball de Síntesi de 3r d'aquest curs.

 
LEVANTE-EMV ES FA RESSÓ DELS PREMIS "DE MAJOR VULL SER COM...."

 Podeu veure la notícia ací.

Enhorabona de nou a Lorena, Vicky, Bea, Berta, Diego, Hugo i Teo. 

 
GRUP ESPECIAL PRIMER ESO

 L'IES Vicent Andrés Estellés continua incrementant la seua oferta educativa. Enguany ha estat el Batxillerat d'Arts i per al curs 2018-2019 ofereix un grup de primer d'ESO, amb un horari especial, adreçat a l'alumnat del conservatori de música, dansa o esportistes d'elit. Ací teniu tota la informació.

Ja són trenta-tres anys lluitant per un ensenyament públic de qualitat.

Us esperem ! 

 
A FALTA DE UN PREMIO....DOS !!!

 Desde el IES Vicent Andrés Estellés, y dentro de las actividades previstas para conmemorar el Día internacional de la mujer y niña científicas, 11 de febrero, algunos alumnos de 4º de ESO de Cultura Científica prepararon unos videos sobre la vida y logros de algunas mujeres científicas y los presentaron al concurso “De mayor quiero ser como…”  convocado por la Fundación de la Comunidad Valenciana para la promoción Estratégica, el Desarrollo y la Innovación Urbana – LAS NAVES y la Fundación para el Fomento de la Investigación Sanitaria y Biomédica de la Comunidad Valenciana (FISABIO).

El viernes 9 de febrero tuvo lugar la entrega de premios.  Fue muy emocionante y emotiva, sobre todo para Berta y su familia. También para Bea, Vicky y para la profesora Lorena de la Rica, que fueron a disfrutar del evento sin esperar nada. Pronto empezaron las sorpresas. La entrega comenzó con el video de nuestra alumna Berta Molina Pérez, la cual, con su video sobre Mileva Maric ganó el ACCÈSIT 2018 “DE MAJOR VULL SER COM” CATEGORIA TECNOLOGIA I INNOVACIÓ. Y terminó con el video de nuestras alumnas Beatriz Ramírez Vicent y Victoria Torres Suay, que con su video sobre Rosalind Franklin ganaron el 1r PREMI DE 2018 "DE MAJOR VULL SER COM" CATEGORIA CIÈNCIA I INNOVACIÓ. Estos premios suponen una dotación económica para las ganadoras así como para nuestro centro.

Enhorabuena todos los participantes, las ganadoras y a Lorena por presentarlos y por el magnífico trabajo realizado con todos.

Article complet...
 
L'ESTELLÉS COMPROMÉS AL MÀXIM AMB LA MEDIACIÓ

 El grup de mediadors de l'IES Vicent Andrés Estellés creix. Ha realitzat un curs de formació i ha participat en un encontre de mediadors.

Si feu clic en "Article complet" trobareu les cròniques d'ambdós esdeveniments.

Article complet...
 
CARRERA SOLIDARIA POR LA PAZ. PREPARADOS, LISTOS....YA!

Así comenzó la carrera, el viernes 26 de enero, dando la salida el Sr. Alcalde de Burjassot Rafa García, a pesar de la lluvia. Tras el arco de salida cientos de estudiantes de nuestro Instituto y del IES Comarcal dispuestos a participar en una carrera para conmemorar el día de la Paz y en la que previamente se habían inscrito, colaborando con su aportación de un paquete de alimentos para Cáritas o con tops deportivos para la ONG Runners for Ethiopia.

El éxito de la carrera se debió a la gran participación del alumnado y gracias a la implicación de los profesores de los institutos que se repartieron por todo el circuito para ayudar ante cualquier incidente, todo discurrió con muy buen ambiente y normalidad. Para la organización de esta carrera contamos con la inestimable ayuda de la Policía Local de Burjassot, que previamente había estudiado el recorrido a seguir y organizó todos los cortes de calles, velando por la seguridad de todos los participantes. Contamos también con el apoyo y la ayuda de otras entidades: el Club de Atletismo Els Sitges i Cronorunners,  Consum, Caixa Popular.

El día no pudo resultar mejor, como cierre de una semana en la que nos volcamos para atender a toda la organización que requería dicho evento, de ello se ocuparon los alumnos mediadores y el Grup de Joves Solidaris del centro. Sin la colaboración de todos los nombrados anteriormente la carrera no se hubiera podido desarrollar de la forma tan espectacular como resultó. Por ello, desde el IES Vicent Andrés Estellés, queremos dar las gracias a todos los que de una manera u otra habéis hecho posible que éste proyecto se plasmara en una actividad tan enriquecedora y positiva. GRACIAS.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 41 - 48 de 471
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!