IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dilluns, 18 juny de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
DESARROLLO SOSTENIBLE Y BOLAS DE NIEVE

El pasado mes de marzo, un grupo de alumnos y alumnas de nuestro instituto viajaron en avión a Francia vía Bruselas. El objetivo del viaje, que tuvo lugar durante los días 6 al 13 del citado mes, era participar en el Proyecto Europeo Comenius: CRECER, para realizar las actividades programadas en el Collége Denis Saurat de Trélon (Nord-Pas de Calais), Francia, y perfeccionar el estudio del francés conviviendo con sus corres en el seno de una familia francesa.

El proyecto tiene una duración de dos años y, como todos los realizados por el IES Vicent Andrés Estellés, está aprobado y subvencionado con los fondos de la Unión Europea para la formación de estudiantes de secundaria. CRECER (Consumo responsable. Educar para compartir Energías y Recursos) pretende crear ciudadanos y ciudadanas respetuosos con el medio ambiente, solidarios con sus compañeros -españoles y franceses- y que con estas actividades adquieran una dimensión cultural internacional.

Article complet...
 
VISITA AL PARC EÒLIC "LA HIGUERUELA"

El passat divendres 22 de març, l'alumnat de Tecnologia i de Comunicació Audiovisual d'ESO, junt als seus professors, Pilar Ferrer, Enrique Boix i Armando Torres, realitzà una visita al parc eòlic La Higueruela (Albacete), un dels més importants d'Europa per la seua capacitat i magnitud. Hi hagué una sessió explicativa en la Casa de los Molinos, situada junt a la subestació transformadora que serveix de centre d'interpretació i on es troba el comandament dels parcs. L'objectiu era acostar l'alumnat a l'estat actual de l'energia així com conèixer les consecuències mediambientals del seu ús per part de les societats humanes insistint en el desenvolupament dels diferents tipus d'energies renovables.

Per a finalitzar la jornada, els visitants tingueren l'oportunitat de visitar el parc i admirar les impressionants dimensions de les torres.

Aquesta visita està directament relacionada amb el tema de l'eficiència energètica emmarcat dins del projecte "Consum responsable"  que serà treballat per l'alumnat de 4t d'ESO a les acaballes del curs.

Feu clic a la imatge i veureu alguns moments de l'activitat. També teniu el vídeo-reportatge elaborat per Armando Torres.

 
GRÀCIES A L'AMPA PER LA XOCOLATADA I LA DONACIÓ

El passat divendres 15 de març, l'AMPA de l'IES Vicent Andrés Estellés convidà a una xocolatada a tota la comunitat educativa del centre. Sense dubte, una forma molt dolça de rebre les fallles.

A més, va fer una donació de 50 euros a la campanya "La silla roja"  que organitza l'ONG Entreculturas (http://www.lasillaroja.org/), amb la qual col·labora l'institut des de fa anys.

Moltes gràcies.

 
VISITA AL PARC CIENTÍFIC DE LA UNIVERSITAT

El dia 21 de febrer, l'alumnat de 4t d'ESO i 1r de BAT A, acompanyat per les professores Rosa Ibáñez, Concha Mangada i Juana Lorenzo i per les alumnes del màster Pràcticum Raquel Sánchez i Anabel Llavador, va visitar el Parc Científic de la Universitat de València. Va participar en una conferència del professor de l'IPL Jesús Delegido que duia per títol Propietats de la llum i espectres. Teledetecció d'imatges del planeta. Interpretació d'aquestes imatges per a l'estudi de les condicions mediambientals i la prevenció de riscos ecològics.

A continuació va tenir lloc una visita a l'IPL en la qual l'alumnat va poder comprovar diverses aplicacions de la teledetecció.

Aquesta activitat s'emmarca dins del PROJECTE DE SÍNTESI de fi d'etapa, que l'alumnat de 4t d'ESO realitzarà per primera vegada al nostre IES.

Tots els participants en l'eixida volen agrair al professor Jesús Delegido i als membres de l'IPL l'atenció i disponibilitat mostrades al llarg de tota l'activitat que ha estat valorada molt positivament per totes i tots.

 
JORNADA DE PORTES OBERTES PER A SECUNDÀRIA

L'elecció de centre per als seus fills i filles quan acaben primària suposa una decisió responsable davant la qual han de reunir tota la informació possible.

Per això, nosaltres obrírem el passat dimarts 26 de frebrer les portes a tots el pares i mares per a mostrar-los com és el nostre institut i que tingueren l'oportunitat de resoldre possibles dubtes.

 
REUNIÓ AMB LES ESCOLES DE PRIMÀRIA

 El passat dijous 20 de febrer va tenir lloc, al col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot, una reunió amb els pares i mares de les escoles adscrites al nostre centre (i també interessats d'altres escoles). S'explicà el funcionament del nostre IES i es van resoldre dubtes i inquietuds.

 
CAMPANYES DEL GRUP DE JOVES SOLIDARIS EN NADAL

El dia 21 de desembre de 2012  el Grup de Joves Solidaris va organitzar diverses activitats i campanyes. Es van aconseguir 94, 42 euros en Menjars del Món, 46,10 en El mar de les sorpreses i 143,83 en La Nostra artesania.

Aquests diners s’han ingressat en el projecte nº 3: ZIMBABUE: COMPROMISO CON LA EDUCACIÓN EN SITUACIÓN DE CRISIS, dins de la Campanya de la cadira roja, que organitza l'ONG Entreculturas (http://www.lasillaroja.org/), amb la qual col·labora l'institut des de fa anys.

A més, es van recaptar 404 euros en la paradeta de Comerç Just (Intermón-Oxfam), 300 en la venda de flors de pasqua a benefici de la cooperativa d'inserció social Novaterra i es van repartir joguets entre la població infantil de Burjassot més necessitada.

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra col·laboració.

 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Següent > Final >>

Resultats 393 - 400 de 464
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!