IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dimarts, 24 abril de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
L'ALUMNAT TAMBÉ TINDRÀ LA SEUA TERTÚLIA

L’alumnat més jove de l’IES també vol tenir les seues “Tertúlies de l’Estellés”. Els xics i xiques volen llegir allò que desitgen i comentar-ho. Han decidit que el que els agrada llegir és poesia i han fet una proposta: "El patito que nunca llegó a ser cisne", de David Calvo (Celopan). El centre comprarà alguns exemplars per a totes les persones que vulguen afegir-se a aquesta iniciativa tan interessant. Quedarem per comentar, recitar i parlar el primer dimecres després de nadal, 10 de gener a les 16:00 hores a l'institut.

 
ART URBAIN

 Crònica de Lidia Pizá, de 2n B de batxillerat:

"Vendredi dernier, le 15 décembre, les élèves de 1o et 2o Bachillerato sommes allés parcourir les rues de València dans lesquelles on a découvert plusieurs artistes urbains sous l'explication de notre guide.

Ça a été une activité très amusante qui nous appris une nouvelle forme d'art qu'on ne connaissait pas."

En el seguent enllaç podeu veure el treball realizat per l'alumnat participant en l'eixida.

 
SWI. BUSCANDO NUEVOS ANTIBIÓTICOS EN LAS AULAS

La iniciativa Small World Initiative es un proyecto participativo que pretende formar al alumnado preuniversitario como jóvenes investigadores para un objetivo concreto: la búsqueda de nuevos antibióticos.Este proyecto de ciencia ciudadana se inició en la Universidad de Yale (EEUU) en 2013 donde ha alcanzado un gran éxito. La experiencia se ha extendido posteriormente a otros 12 países, incluido España, donde el año pasado se llevo a cabo por primera vez en la Universidad de Madrid. Este año la Universitat de València se propone implantar por primera vez esta iniciativa en la Comunidad Valenciana con la colaboración de diversos centros educativos entre los que se encuentra el IES Vicent Andrés Estellés.

El objetivo final de esta experiencia es acercar la cultura científica y la investigación biomédica a niveles educativos preuniversitarios para fomentar la vocación investigadora mediante una estrategia de crowdsourcing  dirigida al descubrimiento de nuevos microorganismos productores de antibióticos eficaces contra las enfermedades infecciosas.

Article complet...
 
LES TERTÚLIES DE L'ESTELLÉS DEL SEGON TRIMESTRE

dimecres 24 de gener  a les 16:00 hores

Atenció a les següents tres atractives propostes:

La primera és l’oportunitat de llegir el que està sent tot un fenomen en el món de la lectura: Santiago Posteguillo. Com sabeu, famós dins la novel·la històrica, tant des del punt de vista del rigor històric com del literari. És molt fàcil "enganxar-se" a aquest autor. I us proposem que així ho fem, majors i joves. Començarem pel primer gran best-seller de la trilogia,  Africanus  El hijo del cónsul, llibre del 2015 que es pot trobar en paper en l´ Editorial Zeta Bolsillo per 9’95 i també per a e-book.

La següent lectura es proposarà és de Raquel Ricart. Parlàrem d’ella dins de novel·la juvenil. Esperem que puga vindra al centre. Té un llibre molt interessant que ha guanyat diversos premis, Les ratlles de la vida

Article complet...
 
ENTREGA DE BUTLLETINS 20 DESEMBRE. ACTIVITATS 22 DE DESEMBRE.

 Dimecres 20 de desembre a les 18:00 hores. Per a ESO i 1r de batxillerat. AULES. L'atenció inclou també als pares i mares de 2n de batxillerat. Tot l'equip de professors (ubicació) estarà a la vostra disposició des de les 18:00 fins les 19:30 hores per a qualsevol consulta o aclariment. Si desitgeu parlar amb qualsevol d'ells és convenient comunicar-ho a través dels vostres fills perquè la conversa resulte més profitosa.

Divendres 22 de desembre a partir de les 9:00 hores. Gymkana de les competències, taller de graffiti i les tradicionals i noves paradetes.

Teniu ací tota la informació.

Gràcies per la vostra assistència i col·laboració.

 
LA TERRA EN L'UNIVERS

Crònica d'Elena Brell i Maria Maicas, de 1r ESO A:

"El dia 9 de noviembre, l'alumnat de 1r d’ESO va poder gaudir d’una xarrada sobre la Terra i els seus moviments per a completar el tema treballat a classe sobre l’univers. Va vindre Fernando, professor de Biología  d’un institut i gran aficionat a l’Astronomia. Com es va crear l’univers? Què és un any llum? Quant de temps tardariem a arribar a Mart? Totes aquestes qüestions van ser contestades en aquesta xerrada.

Article complet...
 
PRÀCTICA DE LABORATORI DE FÍSICA I QUÍMICA EN SEGON D'ESO

 Crònica d'Adrián Garrido, de 2n ESO A:

"En el mes de novembre, els alumnes de 2n ESO A hem fet una pràctica de Física i Química al laboratori. Hem format quatre grups de quatre persones per a realitzar-la. Inma, la professora, ens va donar unes orientacions per a poder fer la fitxa de la pràctica. Vam calcular la densitat d’alguns cosos com ara  pedres, caniques, monedes, etc. mesurant el seu volum en una proveta i la seua masa en la balança.

Ens ho vam passar molt bé fent l’experiment i a més hem pogut aplicar els coneixements tractats en classe sobre la materia i la seua mesura. El grup de 2n ESO B també va tenir l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements sobre la mesura de la matèria treballats a classe".

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 33 - 40 de 444
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!