IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dimarts, 24 abril de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
ENTREGA DE PREMIS DEL CONCOURS INSTITUT FRANÇAIS

 Acompanyades de la seua professora de Francés, Amaya Sapena, les alumnes Kaoutar Berrouba (1r A BAT Ciències) i Elsa Blasco (2n A BAT) van passar dijous 18 de gener una intensa i estimulant jornada a Madrid. A continuació teniu la crònica de Kaoutar:

"No tía… ¡no vamos a ganar! No merece la pena… que Portugal también participa… va pero por intentarlo no perdemos nada... Bueno, por lo menos nos divertiremos”. Así empezó todo, y en Madrid terminamosentre las finalistas. Fue todo demasiado rápido, recibir la respuesta el lunes y tener que marcharnos jueves. Aprovechamos el día por Madrid visitando algunos de los lugares más importantes que nos ayudaron a saber un poco más sobre arte e historia de España. Ha sido una experiencia inolvidable, no solamente por el hecho de haber participado en la entrega de premios, sino por todo lo aprendido durante el proceso del montaje. Obviamente, nosotras queríamos ganar el premio, pero no todo era el premio… Nos sentimos súper orgullosas de haber llegado a tal punto, nunca nos lo habríamos imaginado.

Por último pero no con menos importancia, agradecer muchísimo el gran apoyo del centro a la profesora de francés, así como también a nuestra familia por darnos ese empujón que tanto nos animó y a nuestros amigos Daniela Morra, Blanca García y Dorian Miñarro por su participación"

 
PROYECTO ETWINNING "KNOWING EACH OTHER"

 Noticia redactada por Sandra Giménez, de 2º ESO A:

"En la asignatura de inglés estamos haciendo una actividad muy chula que consiste en comunicarse con alumnos de un colegio de Palermo ( Italia) utilizando como lengua de contacto el inglés (ya que nosotros no sabemos hablar italiano y ellos no saben hablar en español). Esta bastante guay porque también nos comunicamos por Instagram y es una manera de conocer gente de otros lados del mundo y saber cómo es su cultura y a su vez poner en práctica lo estudiado en la asignatura de inglés.

Por navidad nos intercambiamos postales con ellos y fue muy emocionante".

 
PROYECTO CON POLONIA DE LOS ALUMNOS DE 4º ESO L-M

 Crónica de Mar López Urquiola de 4º ESO L:

"Desde pequeños hemos estado en contacto con el inglés de muchas maneras, como por ejemplo, hemos leído libros, escuchado canciones, hemos escrito redacciones etc.…. Pero no hay mejor manera de aprender que poniendo en práctica la teoría.

Article complet...
 
CONTINUEN LES TERTÚLIES DE L'ESTELLÉS

 dimecres 24 de gener, 16:00 hores. Presentació, amb presència del seu autor, el professor Rafa García Català, del llibre "El puente de Fairmont Hill". A continuació es comentaran els aspectes proposats de l'obra de Santiago Posteguillo "Africanus, el Hijo del Cónsul".

A més, com ja es va anunciar, el passat 10 de gener alumnes de l'IES van comentar un llibre de poesia del youtuber Celopan. Aquest autor va ser presentat per Fernando Latorre. Es parlà dels poemes que més havien agradat, de què seria molt gratificant la presència de l'autor al centre, dels youtubers, dels tipus de llibres que els xics i xiques volen llegir, de l'estratègia del nostre centre per incentivar la lectura, de la dificultad d'assistir dimecres per la vesprada a causa de les activitats extraescolars, tasques, exàmens...

 
CONCURS DE SAMARRETES DEL DIA EUROPEU DE LES LLENGÜES

La guanyadora del concurs de la samarreta commemorativa del Dia Europeu de les Llengües va ser l´alumna de 4º ESO L, Fátima Ouali. En segon lloc va quedar el disseny Laura Arocas i en tercer el de Patricia Kruszniewska, ambdues de 1r de Batxillerat d'Arts.

Van rebre els seus premis el dia 22 de desembre.

Enhorabona a les guardonades!!!

 
DIJOUS 1 DE FEBRER DE 2018, TOTS A ESQUIAR !

 Dirigit a: ESO i BATXILLERAT.

Estació: Javalambre.

Estada: eixida a les 7:00 hores i arribada a les 19:15.

Preu: 55 € + 5 € de fiança.           

Pagament: En efectiu i en finestreta els dies indicats junt a l'autorització firmada i emplenada per les dues cares.

Tota la informació de l'eixida ací.

 
22 DE DESEMBRE: UN DIA SOLIDARI I DIVERTIT

 Va ser un dia diferent, sense classes lectives. La Vicedirecció del centre i el professorat van organitzar de nou la Gymkana de les Competències. L'alumnat es va encarregar dels partits de futbol que tingueren lloc a continuació. Cal destacar també com a novetat d'enguany el Taller de Grafitis, proporcionat per l'Ajuntament de Burjassot.

El Grup de Joves Solidaris, amb la col·laboració de diverses mares, va posar al hall del centre la paradeta de comerç just d'Intermon-Oxfam (obtingué 240 euros) així com també altres paradetes i una kermés (297 euros que es van fer servir de la forma següent: 147 per a comprar "arreglos" de putxero per a l'associació Kanguros de Burjassot i els altres 147 euros per a Entreculturas, amb la finalitat de millorar les condicions en un camp de refugiats del Sudan del Sud). Sense oblidar que s'havien venut 50 plantes de nadal per les qual s'obtingueren 250 euros.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Si feu clic a la imatge gaudireu del magnífic reportatge fotogràfic d'Amparo Sáiz. Feliç nit de reis i any 2018.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 25 - 32 de 444
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!