IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dilluns, 23 juliol de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
EIXIDA AL BIOPARC

 Crònica de Lucas Molina, de 1r ESO A:

"El 8 de maig, els cursos de primer i segon d' ESO vam fer una visita al Bioparc. Vam pder gaudir de veure tots els animals que hi ha al parc. Estan dividits pel seu  hàbitat: sabana, Madagascar i selva. Gràcies a una guia, hem pogut entendre moltes de les característiques i curiositats sobre certs animals, per exemple hi ha una gasela que es diu la gasela Thomson en honor a l’home que les va descobrir. Després estan els rinoceronts del Sud: ens comentaren que fa poc van matar a l’últim mascle que hi havia en estat salvatge i ara sols queda el que està a València (en clar perill d’extinció). També hem sabut que els cocodrils pel matí absorbeixen la calor del Sol perquè com són rèptils tenen la sang freda i no regulen la seua temperatura, necessiten acumular energia per caçar de nit amb moviments molt ràpids. Després vam veure els lèmurs que estaven solts però no es podien tocar. Per últim, observàem els lleons que havien acabat de menjar i estaven dormits. El va ser el final, un espectacle de com seria una nit a la sabana.

Va estar molt bé aquesta activitat, m'agradaria repetirla !!!"

Si feu clic a la imatge tindreu les fotografies de l'activitat. També estan disponibles el vídeo 1, video 2 i vídeo 3.

 
DICTADO DE BACTERIAS

Crònica de Leanna Velázquez, Danya Santos, Omar González i Luís Cortés, tots ells de 1r ESO B: 

"El pasado miércoles 2 de mayo, nos juntamos las clases de 1ºB y C para hacer una actividad, los alumnos de 1ºA ya la hicieron anteriormente.

Consistió en clasificar los cuatro tipos de bacterias según su forma: cocos (redondos), bacilos (alargados), espirilos (ondas) y vibrios (curvas). Pero lo hicimos de una forma muy entretenida y sabrosa, teníamos varias mezclas de aperitivos (gusanitos, bolitas, palomitas, palitos), los cuales nos los íbamos comiendo a medida que Inma, la profesora, dictaba un tipo de bacteria.

La actividad la realizamos de forma cooperativa, donde todos podíamos participar, de manera sencilla y entretenida, aprendiendo lo trabajado en clase."

 
TRAU LA LLENGUA

 Crònica de Berta Molina, de 4t ESO M:

"El viernes 27 de abril seis alumnas de nuestro centro asistimos al concurso literario “Trau la llengua” organizado por la Facultad de Filología de la Universitat de València. Al principio estaba un poco asustada y nerviosa por tanta gente que había, la verdad es que la escena de todo el pasillo lleno de participantes llegaba a intimidar. Pero lejos de eso, al entrar al aula magna (con la boca abierta) y después de que nos separasen por categorías empezamos a coger un poco de confianza en nosotras mismas y afrontamos aquello. En conclusión, un reto muy estimulante.

El martes 19 de junio volveremos a la entrega de los premios, a ver si nos traemos alguno …….ya os contaremos".

 
PESE A TODO, AÚN PENSAMOS

Crònica de Mar López (4t ESO L) i Sílvia Vela (1r BAT B):

"Los alumnos de filosofía de 4º ESO y de 1º Bach, tuvimos la oportunidad de participar en el Simposio de Filosofía del 26 de marzo en el Tívoli. Esta convocatoria consistía en transmitir el pensamiento a través de charlas, proyectos, representaciones, música, etc. Una forma dinámica de demostrar que pese a todo, aún pensamos.

Las actuaciones, de la mañana y de la tarde, se repartieron en dos salas diferentes en las que los 23 institutos presentamos nuestras propias exposiciones. Desde Alicante hasta Castellón, todos en una sala reunidos con un objetivo común, difundir el concepto de “filosofía".

En conclusión, fue un día divertido, para reivindicar el papel de la filosofía, con actuaciones muy interesantes como la representación de danza del Mito de la Caverna, la orquesta que tocó la introducción de la serie Juego de Tronos o el rap que denunciaba las desigualdades de nuestra sociedad.

El año que viene… más!"

Article complet...
 
DOS MATINS MOLT ENTRETINGUTS AL LABORATORI

 Crònica d'Elena Brell, Maria Maicas i Alejandra Ayala, de 1r ESO A:

"Els passats 24 i 26 d’Abril, els alumnes de 1r ESO A vam anar al laboratori per a realitzar dues pràctiques sobre les plantes. En la primera ens vam separar en grups de quatre persones. Inma, la professora de Biologia,  ens va repartir una molsa. Havíem de separar un tros i posar-lo al portaobjectes per poder observar-lo de prop amb la lupa binocular que tenia cada equip. A continuació vam fer el mateix amb la hepàtica. Al acabar cada pràctica havíem de dibuixar la planta en qüestió a la nostra llibreta, assenyalant les seues parts.

En la segona vam fer també una activitat doble amb Margarita, la cap de departament. Primer ens va ensenyar les parts d'un microscopi i com utilitzar-lo. Després vam agafar una capa fineta d'una ceba i la vam posar en un portaobjectes, li afegirem colorant (blau), per veure millor, i ho vam tapar amb un cobreobjectes(cristalet molt fi). El  posàrem en la platina i després havíem de dibuixar les cèl.lules amb formes hexagonals que apareixien mirant a través de les lents. Fins i tot en alguns grups poguérem veure els seus nuclis!

Ens ha agradat molt anar al laboratori. Ens ha paregut molt interessant, divertit i entretingut. I, a més, hem pogut aplicar conceptes del tema treballats a classe"

 
PREMIS SAMBORI

El passat dia 21 d’abril,  tingué lloc el lliurament dels premis Sambori 2018 corresponents a la fase comarcal. Aquest concurs, que enguany compleix 20 anys, està  organitzat per la Fundació Sambori  i  s’adreça a l’alumnat d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, Formació de Persones Adultes, Escoles Oficials d’Idiomes (EOI) i d’alumnes amb Necessitats  Educatives  Especials, per tal de promoure i difondre l’ús literari del valencià dins l’àmbit escolar,  així com el descobriment de nous valors literaris entre els nostres i les nostres estudiants. Es tracta d’un concurs de relats en prosa, de tema lliure. De l’alumnat del nostre institut, seleccionàrem 13 treballs, i un d’ells, ha obtingut el primer premi de l’Horta Nord en la categoria   de Batxiller.  Des d’ací felicitem  la guanyadora,  Anna Latorre Seguí, i li desitgem sort en la fase final, alhora que l’encoratgem a continuar escrivint i sorprenent-nos amb la seua imaginació i creativitat.

Tots els relats presentats al Sambori Comarcal, han estat també guardonats en la fase local, celebrada el dijous 12 d’abril a la sala Tívoli de Burjassot. Enhorabona a tots i a totes i gràcies per la vostra participació!

Article complet...
 
PARTICIPACIÓ EN LA TROBADA D'ESCOLES EN VALENCIÀ

El passat 22 d’abril tingué lloc a Alfara del Patriarca la XXXI Trobada d’Escoles en Valencià de l’Horta Nord. En ella participaren un munt d’escoles i d’instituts. El CEIP Sant Joan de Ribera i l'IES Vicent Andrés Estellés organitzàrem dos tallers que vam impartir conjuntament (elaboració d’una manualitat i pintura de cares). El treball col·laboratiu de les AMPES, un grupet d’alumnes de 1r i altres cursos de  l'ESO,  i del professorat,  va ser molt satisfactori, i donà els seus fruits. Ens ho passàrem d’allò més bé!

Esperem continuar preparant aquest tipus d’activitats junts el proper curs. Gràcies a tots i a totes!

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 17 - 24 de 471
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!