IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dilluns, 20 agost de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
L'ESTELLÉS COMPROMÉS AL MÀXIM AMB LA MEDIACIÓ PDF Imprimir Trametre a un amic

 El grup de mediadors de l'IES Vicent Andrés Estellés creix. Ha realitzat un curs de formació i ha participat en un encontre de mediadors.

Si feu clic en "Article complet" trobareu les cròniques d'ambdós esdeveniments.

CURS DE MEDIACIÓ. Crònica de Lluna Belda i Ana Martínez (3r ESO A):

"Els passats 12, 13 i 14 de Desembre, alguns alumnes de segon i tercer d’ ESO, vam fer un curs per poder ser mediadors, junt a alguns alumnes de l’ IES Comarcal. Durant aquestos tres dies, ens van donar clases intensives en les que ens vam conèixer de forma lúdica, amb jocs i balls relacionats amb els nostres valors i els de la mediació.

El primer dia, els alumnes del Comarcal, van vindre al nostre institut, i varem començar amb jocs per conèixer-nos tots i totes. També, varem aprendre els valors, els objectius básics que ha de tindre un mediador i les posicions i les necesitats, tant dels mediadors com dels mediats.

El segon dia l’IES Comrcal va tornar al nostre institut. A més de jocs i cançons, varem aprendre el guió, i els objectius de cada pas que ha de seguir un mediador per poder ajudar a resoldre un problema. Vam ficar açó en pràctica, fent entre tots un exemple de mediació, i després, per grups més xicotets, rols de mediacions reals.

El tercer dia, com era l’últim, vam anar nosaltres a l’Institut  Comarcal, per acabar el curs i pasar una estona amb les nostres noves amistats. Allí, varem aprendre com comunicar-se millor amb els mediats, i el que mai s’ha de fer en una mediació. Després varem menjar, i per finalitzar el curs, Vicent, el nostre monitor durant aquestos dies, ens va fer jocs de màgia.

A la fi, va ser una experiència inolvidable, ja que varem aprendre un muntó, varem fer moltes amistats, i ho vam passar genial"

 

PARTICIPACIÓN EN EL XIV ENCUENTRO DE MEDIADORES DE VALENCIA. Crònica de Noemí Vila Real (3r ESO B):

"El pasado lunes 18 de diciembre, algunos alumnos del grupo de mediadores asistimos al encuentro de alumnnos/as mediadores/as junto con las profesoras Amparo Sáiz e Inma Salvador.

Fue una actividad muy chula en la cual estuvimos aprendiendo un poc más sobre la mediación y otros temas relacionados.

Participaron 48 centros y al llegar nos mezclaron a todos en varios grupos e hicimos algunos juegos y bailes para conocernos mejor. Después almorzamos y algunos institutos salieron al escenario a exponer diversas experiencias. Vimos una pequeña obre de teatro sobre los derechos de la educación, realizamos algunas actividades más y nos dejaron tiempo para almorzar y conocer a la gente de allí.

Por último hicimos un pequeño cartel en el que plasmamos las reflexiones sobre lo que habíamos aprendido por la mañana y salimos al patio para despedirnos haciendo un baile muy divertido."

 
< Anterior   Següent >
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!