IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dilluns, 20 agost de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
EL PUENTE DE FAIRMONT HILL PDF Imprimir Trametre a un amic

 Ens informa Guillem Pérez, de 3r ESO A:

"Dimecres 24 de gener , el profesor Rafa García ens va convidar a un reunió on parlaria del seu nou llibre. L'acte durà aproximadament dues hores i va ser entretingut. Vam poder parlar amb ell també d'altres dos que ja té en ment escriure i on continuarà la història d’intriga, amistat i remordiments. Allò que ocorre en el seu últim llibre està molt influençat per les películes dels anys 60. Com ell ens va explicar explica, és un llibre que pots arribar a comprendre els personatges, tan diferents entre ells, i pots entendre les raons que els duen a fer el que fan.

És una història d’amistat, on els personatges, encara que el destí els porta per camins molt diferents, es comprenen, i saben que poden contar amb l’altre per intentar resoldre els problemes que els ha plantejat la vida. Les persones que vam anar-hi, després d’escoltar l’opinió de l’autor, vam poder parlar amb ell, fer-li pregunntes i debatre els diferents temes que tracta el llibre. A més vam poder conéixer a dues de les xiques en què es va inspirar per a escriure dos dels llibres.

També vam aprendre com es va crear la història. Ens va contar que sempre escru on i quan pot, i que moltes vegades, el poc temps lliure que té l’aprofita per a seguir escrivint. Diu, però, que tot va val la pena, ja que poques coses es poden comparar amb la sensació que ell té quan una persona que se l’ha llegit li conta que li ha paregut. “Es una sensació molt agradable i extranya pensar que ara mateix, un llibre que he escrit amb les meues mans, està en la prestagería d’algú.”

Al finalitzar, Rafa ens va convèncer. Era una història, que ja d’entrada pareixía interessant, i a més, coneixíem a l’autor que l’havía creat. Saber que el llibre que t’estàs llegint, i els personatges que estàs coneguent, han passat per la ment d’una persona que veus a diari. És una sensació molt extranya, però bonica, per a l’autor, i per als lectors.

Per açò, i per a fer que tot l’institut poguera llegir el llibre, vam decidir afegir-lo a la biblioteca. Ara mateix ja hi ha algunes còpies. Per tant, qualsevol que vulga saber com acaba aquesta ho té molt fàcil."

 

 
< Anterior   Següent >
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!