IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dilluns, 18 juny de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
UNA VISITA A LA NOSTRA HISTÒRIA PDF Imprimir Trametre a un amic

 Crònica de Mar López Urquiola, de 4t ESO L:

"Quin millor mètode de descobrir l'evolució de la Terra que veient-lo amb el nostres propis ulls? El passat 11 d'octubre els alumnes de ciències de 4t d'ESO visitàrem el Museu de Paleontologia de València, en els jardins de Vivers, amb la nostra professora de Biologia i Geologia, Rosa Roselló.  Va ser una excursió plena de descobriments i sobre tot, de rialles!

Per a arribar al museu agafàrem el tramvia. Va ser un viatge una mica llarg però amb converses entretingudes, acudits, bromes...  arribàrem de seguida. Una vegada allí aprofitàrem l'espai del parc de Vivers per esmorzar mentres observàvem un llac amb ànecs, cignes i molts trossets de pa que anàvem llançant per donar-los de menjar. Amb la panxa plena de menjar i d'energia vam començar la visita.

Un quadern a una ma, un llapis a l'altra i la ment treballant, imaginant-nos la situació en què ens trobàvem cadascun dels animals que veiem. Des de la formació de la Terra fins els primers laboratoris, tota una història, molts canvis, molts períodes, moltes extincions, així com evolucions, i la destrucció com a inici de la creació. Vam fer una mena de gymkana on havíem de completar unes preguntes després de les explicacions de cada era. Anàvem de vitrina en vitrina buscant respostes, érem vertaders exploradors.

Una vegada finalitzades les activitats ens férem una foto de grup per a tenir un record d'aquesta eixida quan siguem més grans, com qui recorda l'inici del món o com qui és part de l'evolució."

 
< Anterior   Següent >
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!