IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dilluns, 18 juny de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
ENTREGA DE BUTLLETINS DE L'AVALUACIÓ FINAL. RECOLLIDA DE LLIBRES I CLAUS DE LES TAQUILLES

Aquestes activitats tindran lloc els dies 18,19 i 20 de juny.

Tota la informació ací.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

 
CALENDARI EXÀMENS CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA

 EXÀMENS 2n BATXILLERAT

EXÀMENS ESO i 1r BATXILLERAT

 
PAU JUNY 2018

Ja han finalitzat les proves i esperem amb expectació les qualificacions.

Per a qualsevol dubte contacteu amb Margarita Ortigosa que ha estat la professora acompanyant.

El nostre IES està adscrit al tribunal 13.

 
UNA MAGNÍFICA GRADUACIÓ. DISPONIBLE LA SELECCIÓ FOTOGRÀFICA.

Amb un acte molt treballat i planificat, divertit, emotiu, amb cançons i humor, perfectament conduït per la Vicedirectora, Elisa Soto, el passat divendres 25 de maig de 2018 es van lliurar les orles a l'alumnat de segon de batxillerat. El saló d'actes estava ple de gom a gom amb presència de pares i mares i altres familiars de l'alumnat, que van gaudir abans de l'espectacle d'un photocall (amb uns fotògrafs de luxe: Patricia, Joaquín i Franco, alumnes del batxillerat d'arts).

En primer lloc va intervindre Empar Navarro, directora del centre. Les tutores Mª Amparo Prats i Marisa Llamas executaren un original duet. Les alumnes Anna Latorre, Ana Montañana i Mar Vivó reberen de mans de la Coordinadora de Batxillerat, Margarita Ortigosa, un diploma i un regal per haver aconseguit les matrícules d'honor. De nou Ana Montañana, com a millor expedient del curs, rebé un detall. Amparo Carbonell, professora de Dibux Artístic entregà un regal a Elsa Blasco pel seu èxit en el premi del concurs del Consell Valencià de Cultura.  A més es posà de manifest el mèrit que tenen les nostres esportists d'elit per simultanejar el curs amb els seus entrenaments i competicions: María José Bartual, Paula González, Laura Marín, Viana Mendy i Nelly Rápalo. Hem de destacar també el parlament ple de sentiment de l'alumne més votat, Álex Monjarrez.

Per suposat no faltaren diversos vídeos i presentacions editades pels alumnes Abraham Nieto, Natalia Caballer, Marúa Chentoufi, Alba Vázquez, Carla Camarena, Óscar Gines (4t ESO M) i la professora Elisa Soto, totes elles realitzades amb fotografies i vídeos dels anys passats entre nosaltres. Pendents de l'ordinador estaven Elisa i l'alumna Blanca García (1r A BAT Ciències) i tot anà perfectament.

 
ENHORABONA ELSA !

"Soy Elsa Blasco Rodríguez y este año he participado en el concurso literario y de dibujo organizado por el Consell Valencià de Cultura. He sido galardonada con el segundo premio en la categoría de 2º de Bachillerato en la modalidad de dibujo.

Así pues, el pasado lunes 21 de mayo, asistí junto con mi profesora Amparo Carbonell a la entrega de premios."

 
JORNADA DE CLAUSURA DEL PROJECTE SMALL WORLD INITIATIVE

 Crònica de Zaira Galindo i Manuel Puchades, de 1r A BAT Ciències:

"El dia 21 de maig es va celebrar la jornada de clausura del projecte SWI, crowdsourcing antibiòtic discovery, en la sala Darwin de l’aulari interfacultatiu. El alumnes de 1r de batxillerat de l’assignatura de Biologia i Geologia, acompanyats per les seues professores Margarita Ortigosa i Rosa Roselló, acudírem a l'esmentada jornada en què participaren alumnes i professors d’altres deu centres de secundària. 

L’acte va començar amb la presentació dels professors y coordinadors participants en el projecte, que parlaren de la importància d’aquest. Seguidament el professor de la Universitat de València, Sergi Maicas, responsable a més del projecte, va fer un breu discurs. La jornada la va continuar la professora del departament de Microbiologia i Ecologia de la Universitat de València, Elena Alcaide, amb una exposició sobre les teràpies antimicrobianes. Al acabar, els SWITAS (alumnes de grau de la UV que han actuat com a monitors) ens van preparar un “Kahoot” als alumnes de secundaria.

En tornar del descans, es van visionar els vídeos que cada institut havia elaborat, per a acabar amb l’entrega de premis i diplomes. Van rebre premis els guanyadors del “Kahoot” i els millors pòsters i vídeo. El  nostre institut, va guanyar el segon premi al millor pòster amb el presentat per Elsa González, Blanca García i Kaoutar Berrouba. També vam rebre un diploma  que va recollir la nostra professora Margarita Ortigosa. Malauradament el vídeo de la nostra companya Daniela Chonata no va rebre cap premi"

Ha estat una activitat molt entretinguda i doferent ja que hem aprés moltes coses interessants sobre els bacteris i els antibiòtics gràcies a la pràctica".

 
LA VUELTA AL MUNDO DESDE EL TÍVOLI

 Cronica d'Alba Sánchez Estornell, de 2n ESO A:

"El jueves 19 de abril, los alumnos/as de 1º, 2º y 3º de la ESO tuvimos la oportunidad de dar una peculiar vuelta al mundo, y así todos juntos acudimos a pasar la mañana al Teatro Tívoli, dónde pudimos disfrutar del musical La Vuelta al Mundo en 80 días, una adaptación del clásico de Julio Verne presentado por la Escuela de Artistas Talitha Cumi, de la ciudad de Burjassot, escuela que presentaba como trabajo final el preestreno de dicha obra, tras finalizar el curso académico.

Música en directo, canto, interpretación y baile al unísono, que resultó del agrado de todos/as los que allí estuvimos.

Una mañana distinta en la que, desde nuestras butacas y a través de los pequeños fragmentos de este musical tan peculiar, los personajes nos hicieron transportarnos hasta la época del gran caballero londinense Philleas Foog y su extravagante apuesta de conseguir dar la Vuelta al Mundo en…. ¡¡¡ tan sólo 80 días!!! , una apuesta llena de obstáculos, cambios de dirección y retos por conseguir dónde al final triunfa la valentía, el tesón y cómo no…. el amor!!!!"

Article complet...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 464
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!