IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dilluns, 20 agost de 2018
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Suggeriu-nos
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
25 ANIVERSARI
UN MAGNÍFIC DIA A PORT AVENTURA

 L'alumnat de l'IES Vicent Andrés Estellés tingué un excel·lent premi a l'esforç de tot un curs. El passat 4 de juny va passar una jornada inoblidable a un dels millors parcs d'Europa. Seixanta-cinc xics i xiques i sis professors van gaudir-ne. Diversió, emoció i convivència en un dia en què tot va anar fenomenal.

Feu clic a la imatge i veureu les fotografies d'Amparo Sáiz.

 
LLIBRES DE TEXT DEL CURS 2018-2019

 Ací teniu la llista.

ATENCIÓ: S'incorporen els llibres de Matemàtiques de 1r i 2n de batxillerat de Ciències.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

 
ANA MONTAÑANA AL CNIC

 Ana Montañana, alumna de l'IES Vicent Andrés Estellés, ha aconseguit una de les vuit beques del programa "Acércate" (del 16 al 27 de juliol) del CNIC (Centro Nacional de Investigaciones Cardiovasculares) per a alumnes de segon de batxillerat de 2018. Ací podeu veure la resolució.

El CNIC ofereix als estudiants de segon de batxillerat la possibilitat d'entrar en contacte amb la investigació biomèdica per a despertar i fomentar el seu interés en ella. Per a això ha dissenyat el programa Acércate gràcies al qual l'estudiant tindrà l'oportunitat d'aprendre noves tècniques aplicables en la investigació biomèdica, realitzar experiments dirigits i conèixer la utilització d'alguns sofisticats equipaments científics baix la supervisió d'investigadors del centre.

Ana va ser informada de la convocatòria d'aquestes beques (que inclouen viatge d'anada i tornada, estada al col·legi major, trasllats entre el punt d'arribada a Madrid i el col·legi i manutenció en règim de pensió completa) pel seu professor de Matemàtiques. Per a aconseguir-ne una és necessari tenir un mitjana de 10 en batxillerat. Com la demanda sol superar a l'oferta les places s'assignen en última instància per sorteig.

Enhorabona Ana. Gaudeix de l'experiència ! 

 
GRADUACIÓ I ENTREGA D'ORLES DE QUART D'ESO

Va ser divendres 15 de juny a la sala d'actes de l'IES. En primer lloc prengué la palabra la directora del centre, Empar Navarro, amb una intervenció natural i propera a l'alumnat. Les tutores van ser un exemple de plurilingüisme: Montse Company en anglés, Empar Pons en valencià i Sara Juárez en castellà.

Diversos alumnes tingueren paraules emocionades que provocaren el vessament de més d'una llagrimeta. Les matrícules d'honor es van atorgar a Mar López, Berta Molina i Beatriz Ramírez.. 

Després de l'oficial entrega d'orles tot acabà amb una picadeta, música i moltíssimes fotografies. Si feu clic a la imatge podreu gaudir del magnífic reportatge d'Amparo Sáiz. 

Enhorabona a totes i tots.

 
A PEL PREMI EXTRAORDINARI DE BATXILLERAT !!!

 El passat 21 de juny, Laia Atienza (2n BAT B), Anna Latorre (2n BAT B) i Ana Montañana (2n BAT A), acompanyades de Fede Escamilla, es van presentar a les proves que tingueren lloc a l'IES Benlliure de València per a aconseguir un dels 30 Premis Extraordinaris de Batxillerat que atorga  la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Les nostres campiones, que en cap moment es mostraren nervioses, gaudiren d'un relaxant esmorzar als jardins dels Vivers i acumularen una experiència que, de ben segur, els vindrà molt bé per a gestionar situacions semblants en el futur.

Ara, a esperar els resultats.

 
L'AJUNTAMENT DE BURJASSOT RECONEIX L'ESFORÇ

 En un acte senzill i emotiu, l'Ajuntament de Burjassot va homenatjar els Premis al Rendiment Acadèmic del curs 2016-2017 el passat 21 de juny. 

L'IES Vicent Andrés Estellés va tenir un presència destacada: Elena Brell (1r ESO A, modalitat Primària), Laia Maicas (1r BAT A Ciències, modalitat Secundària) i Sílvia Vela (1r BAT B també de Secundària). Totes elles van estar acompanyades de les sues famílies, de la professora Amparo Carbonell (Coordinadora d'ESO) i de Fede Escamilla (tutor de Laia). Rebran una quantitat econòmica que podran convertir en material escolar adquirit en botigues de la localitat.

Enhorabona a totes !!!

 
FI DE CURS A PRAGA

Crònica de Beatriz Ramírez, de 4t ESO B:

"Del 9 al 13 de junio, los alumnos de cuarto de la ESO viajamos a la preciosa capital de la República Checa, llamada Praga, acompañados de las profesoras Mª Amparo e Inma. Tenemos que reconocer que el viaje no empezó con buen pie debido a un retraso en el vuelo de 4 horas por huelgas de controladores aéreos, finalmente conseguimos llegar al hotel sanos y salvos, pero un poco más tarde de lo previsto.

Al día siguiente, tras haber dormido poco, nos levantamos y nos pusimos en marcha. Con nuestro guía Vito y con su paraguas de arco iris visitamos el puente de Carlos IV, que finamente utilizaríamos más de lo que creíamos, también visitamos el Belvedere, el Pabellón Real y la Plaza del Ayuntamiento donde subimos a la torre de Orlog y nos hicimos unas fotos increíbles con los tejados de Praga. El segundo día visitamos la Plaza de Wenceslao y entramos en el maravilloso Castillo donde pudimos visitar la imponente Catedral de San Vito. Por la noche visitamos el centro histórico y tuvimos tiempo libre, el cual nos sirvió para identificar algunos pubs de la zona.

El tercer día nos adentramos en las raíces del Barrio Judío, visitando las Sinagogas y el cementerio. Una sinagoga en concreto nos hizo enternecernos a todos, ya que Vito nos contó que fue reconstruida tras la Segunda Guerra Mundial y el Holocausto y en sus paredes están escritos solo una parte de los nombres y fechas de las personas muertas en estos acontecimientos. Tras acabar con el Barrio Judío comimos en un restaurante a las orillas del río Moldava y por este dimos un tranquilizante paseo en barca. Finalmente, fuimos a ver el Teatro Negro y su curiosa técnica. El cuarto día y último, visitamos el zoo bañados por agua porque cambio el tiempo drásticamente. Luego acudimos al aeropuerto y tras lloros y ganas de quedarnos, regresamos a Valencia a la hora prevista, menos mal"

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 471
Notes i faltes
notes i faltes
INICIATIVA SWI
REVISVAE
  
PAU 2017-2018
 


FONS SOCIAL EUROPEU
MEDIACIÓ
Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
 
Top! Top!