IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dijous, 01 setembre de 2016
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Noves assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
WEB CONSELLERIA

        ESCOLA DE  PARES

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
XarxaLlibres

Les famílies que van participar en el programa XarxaLlibres, poden pasar per l'Institut a retirar la còpia segellada de la seua sol·licitud.

Horari: de 9:00 a 13:00 hores fins al 28 de juliol en Consergeria.

També podran arreplegar-la a partir de l'1 de setembre. 

 

 
LLIBRES DE TEXT CURS 2016-2017

ATENCIÓ: NOVA ACTUALITZACIÓ A DATA 22 DE JULIOL DE 2016

A continuació poden consultar els llibres de text per al proper curs (click aci ).

Aquest llistat està actualitzat a data 22 de juliol de 2016, si vosté ha consultat el llistat amb anterioritat, per favor consulte els possibles canvis.     Els canvis s'han ombrejat en color gris.
 
Fins al moment Conselleria no ha subministrat instruccions definitives sobre el funcionament del programa XarxaLlibres en el curs 2016-2017, és per açò que des del centre, i per als nivells d'ESO, únicament podem recomanar la compra dels quaderns d'activitats de les diverses assignatures i nivells d'ESO a les famílies participants en aquest programa.
 
Estiguen atents a les notícies que seran publicades en la nostra web.
 
ENGINY, CREATIVITAT I TREBALL COOPERATIU

Ha estat en el desenvolupament de l'últim tema de l'assignatura de Ciències Naturals en 2n ESO A. Una experiència innovadora i molt gratificant per a l'alumnat, que ha pogut comprovar com els seus projectes han servit perquè altres companys aprengueren els conceptes de la unitat.

La seua professora, Inma Salvador,  els proposà el següent repte: realitzar un treball manipulable, que havia de mostrar informació referent al tema escollit amb un disseny atractiu que estimulara la curiositat. Els xics i xiques es posaren a la feina. 

Va resultar una forma diferent  d' abordar continguts de l'assignatura, i per suposat molt motivadora i eficaç, que no deixà a cap alumne indiferent. La implicació de l'alumnat va ser total i els resultats, que, evidentment, van ser tinguts en compte per la professora en l'avaluació final de l'assignatura, molt positius.

Article complet...
 
RELACIÓ DEFINITIVA D'ALUMNAT ADMÉS

Ja poden consultar la relació  DEFINITIVA  d'alumnes admesos. 

S'ha publicat en el tauler d'anuncis de l'Institut

El termini per a reclamar finalitza el 20 de juliol de 2016.

 
AMPLIACIÓ TERMINI PRESENTACIÓ SOL·LICITUDS BANC DE LLIBRES 2016-2017

Atenent les necessitats del centres docents, s'amplia fins al pròxim dia 11 de juliol inclusivament, el termini perquè les famílies presenten la sol·licitud de participació en el banc de llibres del centre i l'entrega de llibres i material curricular.

Els centres han de revisar i validar en l'aplicació RECOLLIBRES el material entregat per les famílies fins el 14 de juliol de 2016.

Podeu trobar a la següent pàgina web les últimes novetats publicades, relatives a les instruccions donades respecte a la Segona Fase Xarxa Llibres/Banc de Llibres.

 
EL MAGNÍFIC ALUMNAT DE L'ESTELLÉS

 L'IES Vicent Andrés Estellés està orgullós de tot el seu alumnat. El passat 20 de juny va lliurar la menció honorífica a Tamara (4t ESO) per la seua lluita i esperit de superació i un reconeixement a les millors qualificacions de cada curs: Miquel (1r ESO); Mar i Berta (2n ESO);  Laia (3r ESO);  Ana i Mar (4t ESO), que a més reberen un detallet per acabar l'etapa, i Jandro (1r BAT). No oblidem a Andrea que ja va ser distingida en l'acte d'entrega d'orles i graduació de 2n de batxillerat.

Ana i Mar, a més, per tenir la màxima nota en totes les assignatures de 4t d'ESO seran Premi Extraordinari al Rendiment en Educació Secundària.

Enhorabona a totes i tots i....continueu així !  

 
DISPONIBLE LA REVISVAE DEL CURS 2015-2016

 

El segon exemplar de Revisvae ja ha vist la llum.

Gaudiu-lo ací.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 398
Notes i faltes
notes i faltes
REVISVAE
FACEBOOK
SÍNTESI QUART ESO
eTWINNING
CONSELL ESCOLAR
PROJECTE CLIL
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!