IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dissabte, 28 maig de 2016
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Noves assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
WEB CONSELLERIA

        ESCOLA DE  PARES

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
HORARI D'ATENCIÓ ALUMNAT, PARES I MARES SEGON DE BATXILLERAT

 Una vegada entregats els butlletins de qualificacions de l'avaluació final de 2n de batxillerat aquest és l'horari per a qualsevol aclariment:

divendres 27, dilluns 30 i dimarts 31 de maig de 10:00 a 13:00 hores 

 
BELUGES, MORSES I TAURONS...CURIOSA COMBINACIÓ

 Per Mar López Urquiola, 2n ESO A.

Dimarts 17 de maig els alumnes de 1r  i 2n d’ESO vam tindre l’oportunitat d’anar d’excursió a l’Oceanogràfic de València, que es troba en la Ciutat de les Arts i de les Ciències. Per a completar del tot aquesta meravellosa excursió, vam estar també a l’Hemisfèric, on vam veure un documental molt entretingut!!!  Ens van acompanyar els professors:  Fernando  Latorre, Empar Pons, Amparo Sáiz, Nicoletta i Inma Salvador.

Férem el viatge en autobús. En arribar, vam esmorzar. A continuació ens vam dividir en tres grups: 1r ESO A, 1r ESO B i 2n ESO. Tots vam fer el mateix recorregut però vam començar des de diferents llocs.

 

Article complet...
 
ADMISSIÓ D'ALUMNES CURS 2016-2017

El termini de presentació de sol·licituds d'admissió per al curs 2016-2017 ja ha començat. 

Recordeu que teniu fins al 2 de juny per a presentar-la  en la Secretaria de l'Institut.

Poden consultar tota la informació en Menú Principal-Secretaria-Admissió d'alumnes

També en la pàgina web de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport .

 
CAMPAÑA MUNDIAL POR LA EDUCACIÓN

El Instituto ha participado un año más en la Campaña Mundial por la Educación (CME), para tomar conciencia de la importancia de la Educación y pedir que ésta sea uno de los Objetivos de Desarrollo Sostenible prioritarios tanto para los gobiernos como para todos los ciudadanos del mundo.

El Grupo de Jóvenes Solidarios del Instituto (“Xarxa”) ha coordinado unos talleres realizados en todos los niveles desde 1º de ESO hasta 2º de Bachillerato, durante los días 11 y 12 de abril; y, también, ha representado al Instituto en el Acto público de la Campaña, celebrado el día 27 de abril, en la Plaza de la Virgen de Valencia, al que se llevaron dos murales elaborados con los materiales de los talleres y en el que se leyeron diversos manifiestos, en los que se solicitaba una mayor la protección para la educación a los representantes políticos y, en general, a toda la ciudadanía.

El símbolo de la campaña ha sido el paraguas, expresión de la protección que necesita la educación y de la protección que ella nos ofrece. Veréis imágenes de la “Gran Paraguada”, a la que asistieron representantes de estudiantes de la Universidad, de centros educativos de secundaria, de educación para adultos, de sindicatos y de ONG (entre ellas algunas con las que colaboramos como Entreculturas, Escoles Solidaries y Fundación por la Justicia); y fotos de los talleres de algunos grupos. Para saber más podéis visitar www.cme-espana.org.

 
ELS "QUIXOTS" DE L'ESTELLÉS

Dins dels actes celebrats per a la commemoració del 4t centenari de la mort de don Miguel de Cervantes Saavedra, la biblioteca de l'institut ha organitzat una xicoteta mostra sobre la seua obra més universal, "Don Quijote de la Mancha".

Hem volgut traure aquests exemplars de les prestatgeries perquè els nostres estudiants coneguen millor la genial obra. Són al voltant d'una desena d'exemplars que per alguna raó són especialment curiosos: la seua acurada edició i enquadernació, les seues il·lustracions, o per altres peculiaritats.

Article complet...
 
ENGLISH SUMMER SCHOOL

La setmana del 25 al 29 d'abril, un grup d’alumnes de 1er i 2n d’ESO, acompanyats per la professora Amaya Sapena, van poder gaudir d’una experiència d’aprenentatge fora de les aules al campament d’anglés realitzat a l’escola English Summer School de Faura.  Van poder millorar el seu nivel d’anglés en un entorn natural rebent classes de matí (de 9.00 a 13 h amb esplai de 30 min) i vesprada (de 16.30 a 18 h). En acabar realitzaven diferents activitats esportives com ara futbol, voleibol, tenis de taula… o jocs diversos. Les nits també han estat entretingudes amb sessions de discoteca o gymkanes esportives o culturals, en les quals ens hem classificat entre els tres primers llocs.

Aquesta activitat ha permés eixir de la quotidianitat i viure una situació d’immersió lingüística, alhora que ha servit per conèixer altra gent i establir nous llaços d’amistat. Sens dubte, moments inoblidables i una experiència molt recomanable.

 
2º ESO C VISITA VALENCIA

El jueves 28 de abril el grupo de 2º de ESO C, junto con el orientador, Javier Bielsa, y la tutora, Marta Pilar Montañez Mesas, realizaron una Visita a Valencia. El itinerario se inició en Plaza España y finalizó en Pont de Fusta y había sido diseñado previamente por las alumnos y alumnos del grupo, que buscaron la información sobre los lugares que deseaban visitar y la fueron compartiendo y leyendo en voz alta durante la visita. 

Entre los lugares emblemáticos del centro histórico que visitaron se encuentran la Estación del Norte, la Plaza de toros, Plaza del Ayuntamiento, edificio de Correos, Mercat Central, Lonja, Marqués de Dos Aguas, Plaza de la Virgen o Torres de Serranos. La ruta finalizó con una visita al Museo de Bellas Artes San Pío V.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 382
Notes i faltes
notes i faltes
ENQUESTA ORIENTACIÓ
REVISVAE
FACEBOOK
SÍNTESI QUART ESO
eTWINNING
CONSELL ESCOLAR
PROJECTE CLIL
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA
PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!