IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dilluns, 26 setembre de 2016
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Noves assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
PRÀCTICUM MÀSTER
WEB CONSELLERIA

        ESCOLA DE  PARES

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
VAESETA: LA SAMARRETA DE L'ESTELLÉS. LLUEÏX-LA !

 L'IES Vicent Andrés Estellés ha regalat a tot el seu alumnat una VAESETA que podrà fer servir a la classe d'Educació Física així com a les diferents eixides que s'organitzen al llarg del curs.

El disseny s'ha decidit després d'una votació per conèixer l'opinió de l'alumant. Punxant a la imatge podreu veure'l. Models: xics i xiques de 4t ESO H.

 
ATENCIÓ FAMÍLIES: RECOLLIDA DE LLIBRES

Informem a les famílies que formen part de XarxaLlibres i no han replegat encara els llibres que hauran de demanar cita durant l'horari lectiu mitjançant cridada telefònica.

Recordem que el lot de llibres es lliurarà al pare/mare/tutor de l'alumne prèvia firma del document justificant de l'entrega.

 
UN REFRESCANT COMENÇAMENT DE CURS

 Com ja és costum, l'alumnat de l'IES Vicent Andrés Estellés inicià el curs 2016-2017 amb una jornada de convivència a la piscina municipal de Burjassot que comptà amb la subvenciò de l'Ajuntament.

L'eixida va ser organitzada per la Vicedirecció del centre i, una vegada feta la seua avaluació, el 100% de l'alumnat que hi estigué opina que és recomanable repetir-la en un futur. Cada vegada participen més alumnes.  De fet enguany van ser 188, des de 1r d'ESO fins 2n de BATXILLERAT, acompanyats dels seus tutor i tutores.  

 
PARTICIPA

 El curso ha comenzado. Si eres padre o madre de un alumno del IES Vicent Andrés Estellés registra en tu teléfono móvil este número. Recibiras información de interés general del centro (no debes responder a los mensajes) comunicándote reuniones de padres, entregas de boletines, actividades extraescolares, charlas......

Como se trata de una lista de difusión, no de un grupo de whatsapp, los demás participantes no verán tu número de teléfono y tu tampoco el de ellos. Además no hay interacción posible entre los que forman parte de la lista.

¿A qué esperas?

 
BENVINGUDES I BENVINGUTS! ACOLLIDA DE L'ALUMNAT CURS 2016-2017

 Donem la benvinguda a totes i tots, en especial als qui s'incorporen per primera vegada al nostre IES. Ens veiem dijous 8 de setembre.

2n, 3r i  4t ESO. 10:00 a 12:00 hores. 10:00 rebuda al  saló d'actes.

1r ESO. 10:30 a 12:30 hores. 10:30 rebuda al  saló d'actes.

1r BAT. 12:15 a 13:30 hores. 12:15 rebuda al  saló d'actes.

2n BAT. 12:00 a 13:00 hores. 12:00 rebuda al  saló d'actes.

Al saló d'actes l'Equip Directiu del centre donarà la benvinguda a l'alumnat i li presentarà els seus tutors i tutores. A continuació aniran a l'aula que corresponga a cada grup.  

Divendres 9 de setembre serà un dia especial: hi haurà classes les tres primeres hores. Després l'alumnat disposarà de 15 minuts per a esmorzar i a continuació començarà una jornada de convivència a la piscina municipal descoberta de Burjassot. 1r, 2n i 3r d'ESO aniran d'11:00 a 14:00 hores. 4t d'ESO i BATXILLERAT, d'11:00 fins l'hora que vulguen si han estat autoritzats prèviament pels seus pares. El preu de l'activitat, que està subvencionada per l'Ajuntament de Burjassot, és 1 euro que s'haurà de portar el mateix dia de l'eixida.

Us desitgem un curs molt feliç i ple d'èxits.

 
LLIBRES DE TEXT CURS 2016-2017

 A continuació podeu consultar els llibres de text per al proper curs (click aci).

NOTA IMPORTANT: El comentari "No comprar. Lo suministra la Xarxa de Llibres"  es refereix únicament a l'alumnat que participa en XarxaLlibres.

Aquest llistat està actualitzat a data 2 de setembre de 2016.

 
BEQUES CURS 2016-2017

Convocades les beques del Ministeri d'Educació per a batxillerat i alumnes amb NEE per al curs 2016-2017.

Veure l'apartat corresponent en Menú Principal/Secretaria 

 
Més...
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 404
Notes i faltes
notes i faltes
DIA EUROPEU LLENGÜES
SISTEMA EDUCATIU
REVISVAE
FACEBOOK
eTWINNING
CONSELL ESCOLAR
PROJECTE CLIL
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!