IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
divendres, 22 maig de 2015
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris i assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
WEB CONSELLERIA

        ESCOLA DE  PARES

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
UNA CLASE EN EL BIOPARC

El pasado 13 de mayo los alumnos de 1º y 2º ESO, disfrutaron de un agradable día en el Bioparc  acompañados por sus profesores: Xavier Arrúe, Amparo Valls,  Inma Salvador y Antonia Ramírez. Como complemento a las clases de Ciencias Naturales en las que los alumnos han estado aprendiendo la gran diversidad de seres vivos y su clasificación, las características y funciones vitales del reino animal, que mejor que visitar en un entorno natural, cómo viven y cómo son los animales de la fauna africana que nos muestra el Bioparc de Valencia.

Article complet...
 
UN CLÀSSIC....ANY RERE ANY

El passat 29 d’abril va tenir lloc una eixida clàssica del nostre centre: l’excursió geològica a Loriguilla i Sot de Xera.  Amb la inestimable col·laboració de José Pastor, professor jubilat del centre, que va fer-nos de guia, els alumnes de Biologia de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat, acompanyats dels professors Xavier Arrue i Margarita Ortigosa, van gaudir d’un dia al aire lliure molt complet. Podeu veure en les fotografies como els alumnes treballaren amb entusiasme intentant desxifrar el llenguatge de les roques.

 
ENTREGA DEL PREMI DE L'OLIMPÍADA DE BIOLOGIA

 El passat divendres 15 de maig, la professora de l'especialitat  Margarita Ortigosa, va rebre el premi guanyat a la I Olimpíada Agroalimentària i del Medi Natural en la modalitat de Biologia organitzada per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural de la Universitat Politècnica de València. Estava acompanyada de les alumnes guanyadores  Elena Bernal, Irene Cervera i Marta Zamora, de la directora del centre Empar Navarro i de la mare i professora Amparo Valls.

Ací teniu el document que acredita la consecució del guardó.

 
PARTICIPACIÓ EN LES TROBADES D'ESCOLES EN VALENCIÀ

El nostre centre va participar en la divuitena Trobada d'Escoles en Valencià 2015, celebrada a Godella el passat dia 26 d'abril, amb dos tallers per a xiquets i xiquetes: pintura de cares i elaboració de flors de papers. Com ja sabreu, aquestes trobades són comarcals i cada any tenen lloc en un poble diferent. El nostre institut hi participa any rere any amb diferents activitats. Enguany, s'ha implicat un gran nombre d'alumnat.

Donem les gràcies des d'ací a l'AMPA, que ens va cedir la pancarta de l'IES i un tendal, i que, a més, ens va acompanyar al llarg de tot el matí. També agraïm al grup d'alumnes del centre (1r de Batxillerat, 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO) el seu esforç i creativitat.

 
CENTRO EMPRENDEDOR

El IES Vicent Andrés Estellés es uno de los centros "emprendedores" de la Comunidad Valenciana. Se ha expuesto un mural nuestro en las Jornadas realizadas en la Consellería de Educación, el día 12 de mayo, dentro del programa Aprendre a Emprendre de la Fundación Princesa de Girona y Trilema.

Las profesoras Monserrat Company, Mª Amparo Prats y José Carrascosa han venido asistiendo a un curso dirigido a aprender a enseñar la competencia emprendedora. Sus aportaciones han servido para desarrollar el Trabajo de Síntesis de 4º de ESO en colaboración con este equipo educativo. Muchos de nuestro profesorado viene formándose en la metodología de trabajo por proyectos.

 
LA BIBLIOTECA OBRI DE NOU

El passat 23 d'abril va tenir lloc la reobertura de la nostra biblioteca. Després de la jubilació del seu anterior responsable, Jesús Gómez, es feia necessari actualitzar i adequar els seus fons a les necessitats del nostre alumnat. S'ha reorganitzat l'espai, s'ha pintat i netejat en profunditat. Tot això no hauria estat possible sense la implicació de professorat i personal no docent del centre.

La celebració del dia del llibre ha estat el marc perfecte per a tornar a obrir aquesta renovada instal·lació que està a disposició de tota la comunitat educativa. Per a fomentar el seu ús, les actuals responsables, Margarita Ortigosa i Inmaculada Salvador, han presentat aquest projecte a l'alumnat del centre. Volem agraïr als membres de l'AMPA el seu esforç i disponibilitat per a atendre la biblioteca, el que ha permés ampliar el seu horari d'atenció.

 
MARES EMPRENEDORES

 El propassat 6 de maig l'alumnat de 4t d'ESO va assistir a una xerrada dues mares: la dels germans López Urquiola i la de les germanes Molina Pérez. L'acte fou organitzat per Xavier Piris en la classe de Valencià d'Àngels Guillem. 

L'assumpte que es tractà fou "Els emprenedors" des del punt de vista de l'àmbit laboral. Podeu veure unes fotos que il·lustren el moment i dues presentacions (1 i 2) creades per les ponents. Creiem que l'aportació d'ambdues mares ha estat molt valuosa per al Crèdit de Síntesi d'enguany i els agraïm la seua amabilitat i interés.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 326
Notes i faltes
notes i faltes
PROJECTE CLIL
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA
SÍNTESI 4t ESO
CONSELL ESCOLAR
PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!