IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dimarts, 25 octubre de 2016
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Noves assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
PROJECTE COMENIUS

25 ANIVERSARI
DIGUEM NO A LA POBRESA

El dia 17 d’octubre es va celebrar el Dia Internacional per a l'Erradicació de la Pobresa. Per iniciativa del Grup de Joves Solidaris, l'alumnat ha estat treballant aquest tema tan important. Han portat frases i fotografies que es poden veure al hall del centre. Ens recorden que, malauradament,  la pobresa i la desigualtat estan presents en el món.

Han elaborat vídeos i fins i tot han compost (cal destacar a Joan Requena i Miquel Benlloch) una canço amb lletra, música i interpretació originals que podeu escoltar fent clic ací.

 
GRANS ANA I MAR !

 Ana Montañana Pons i Mar Vivó Salom (1r A BATXILLERAT) són premis extraordinaris al rendiment acadèmic d'Educació Secundària Obligatòria corresponents al curs 2015-2016. Moltes felicitats !!!

És un orgull per a tota la comunitat escolar de l'IES Vicent Andrés Estellés tenir-vos entre nosaltres. Ací podeu consultar la resolució (pàgina 4).

En la imatge Ana i Mar reben de mans de la directora del centre, Empar Navarro, el reconeixement ex-aequo com a millors expedients de 4t d'ESO.

 
ACCÉS AL MÒDUL DE NOTES I FALTES

 Ja està habilitat el mòdul de notes i faltes (part superior dreta de la pàgina web). Ací teniu un tutorial on s'explica com utilitzar-lo.

És recomanable que utilitzeu navegadors com ara Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera....perquè Internet Explorer dóna problemes d'accés.

 
PARTICIPA EN ESTE BLOG

El IES “Vicent Andrés Estellés” os presenta, dentro del Plan de Animación a la Lectura de este curso, un nuevo blog de intercambio de reseñas de lecturas entre alumnos, profesores…. y todo el que se apunte, que en la lectura tiene cabida quien lo desee.

Escríbenos una breve reseña del último libro que has leído y te gustaría recomendar. O mándanos un vídeo. Comenta lo que otros han leído. Puedes hacerlo en valenciano, castellano, francés, inglés… Estamos en un instituto plurilingüe, elige el idioma y despierta, en todos, las ganas de leer ese libro que a ti te ha tenido enganchado. Anímate, puede resultar muy divertido.

Article complet...
 
LA FILOSOFIA TINDRÀ UNA REVISTA I UN SURO EN L'ESTELLÉS

 El passat divendres 30 de setembre, els xics i xiques de la nova optativa de Filosofia de 4t d’ESO van presentar a cada grup de l'IES la revista de Filosofia que volen realitzar al llarg del curs així com el suro "L'Espai de Filosofia".

Per suposat, tot l'alumnat està convidat a participar en les distintes activitats que es proposaran en les diverses seccions de la revista i en el suro que es troba a l’entrada del centre. Es poden presentar redaccions originals de plantejaments filosòfics, preguntes que es fan o qualsevol suggeriment o recomanació, llibres, vídeos, pel·lícules, cançons...relacionades amb aquesta matèria. En el suro teniu la direcció de la pàgina web de la revista que apareixerà pròximament.

S'avisarà quan estiga acabada. Es podrà llegir en internet o bé comprar-la en la seua edició impresa.

 
VAESETA: LA SAMARRETA DE L'ESTELLÉS. LLUEÏX-LA !

 L'IES Vicent Andrés Estellés ha regalat a tot el seu alumnat una VAESETA que podrà fer servir a la classe d'Educació Física així com a les diferents eixides que s'organitzen al llarg del curs.

El disseny s'ha decidit després d'una votació per conèixer l'opinió de l'alumant. Punxant a la imatge podreu veure'l. Models: xics i xiques de 4t ESO H.

 
ATENCIÓ FAMÍLIES: RECOLLIDA DE LLIBRES

Informem a les famílies que formen part de XarxaLlibres i no han replegat encara els llibres que hauran de demanar cita durant l'horari lectiu mitjançant cridada telefònica.

Recordem que el lot de llibres es lliurarà al pare/mare/tutor de l'alumne prèvia firma del document justificant de l'entrega.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 409
Notes i faltes
notes i faltes
Pla lector (PALE)
Image
DIA EUROPEU LLENGÜES
PROJECTE CLIL
SISTEMA EDUCATIU
REVISVAE
eTWINNING
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
MEDIACIÓ
 
Top! Top!