IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dijous, 11 febrer de 2016
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Noves assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
WEB CONSELLERIA

        ESCOLA DE  PARES

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
LA BIOLOGIA A LES TEUES MANS

L'alumnat de Biologia de 2n de Batxillerat participà, el passat dimecres 27 de gener, a l’activitat “La biología a les teus mans”, emmarcada en el programa “Fes ciència” de la Universitat de València. Es va realitzar en els laboratoris de la Facultat de Ciències Biológiques i té com a objectiu motivar els estudiants cap al treball experimental i amb aquesta finalitat posar a la seua disposició els recursos de la Facultat.

 

Els nostres xics i xiques van estar tot el matí als laboratoris i tingueren l'oportunitat de fer dues interessantíssimes pràctiques en els departaments de Neurobiologia i Paleontologia. Esperem repetir el proper curs.

 

Feu clic a la imatge i veureu alguns moments de l'experiència. 

 
UN MATÍ SOLIDARI I DIVERTIT - NOVES FOTOS

Va ser el del 22 de desembre de 2015. Un dia diferent, sense classes lectives.

Hi hagueren dues gymkanes: de les competències i  esportiva. Simultàniament,  paradetes de comerç just (302 euros recaptats), menjars del món (124 euros) , la nostra artesania (123,05 euros), la mar de les sorpreses (45,70 euros), racó del maquillatge i la moda (14 euros), associació kanguros_lv (30 euros, aliments i joguets).... i molta diversió.

Donem les gràcies a famílies, alumnat i professorat per la seua col·laboració i participació. Si feu clic a la imatge podreu veure les fotos realitzades per les professores Amparo Sáiz i Antonia Ramírez.

 
PROVES NIVELL BÀSIC (A2) DE LES LLENGÜES FRANCESA I ANGLESA

Requisits: Tenir complits setze anys al llarg de 2016.

Termini d'inscripció:  del al 13 de gener de 2016.

Realització de les proves16 i 17 de febrer. Ací teniu el calendari i la taula d'equivalència de les llengües en el marc europeu.

La inscripció és gratuïta i s'haurà de pagar una taxa de 13,74 euros (6,87 famílies nombroses, famílies monoparentals amb títol o persones amb discapacitat) per a aconseguir el certificat que acredita la superació de la prova.

 
DESCOBREIX EL MÓN MICROSCÒPIC

El 18 de desembre de 2015 els alumnes de Biologia de 2n de Batxillerat, acompanyats de la seua professora Margarita Ortigosa, visitaren al campus de Burjassot, el Servei de Microscòpia de la Universitat de València.  Durant aquest mati tècnics especialitzats els van explicar els mètodes de preparació de les mostres per a aquests tipus de microscòpia i els ensenyaren como s’utilitzen els microscopis electrònics de transmissió i escombratge i el microscopi laser confocal.  Com podeu comprovar a les imatges, els nostres alumnes van gaudir molt d’aquesta oportunitat  única. Intentarem tornar a repetir l’assitència a aquesta activitat en propers cursos.

 
BON NADAL I FELIÇ 2016 A TOTES I TOTS

 Amb aquesta preciosa felicitació nadalenca, de l'alumna de 1r BAT B  Mónica Sernaqué Ventura, que ha estat la guanyadora del concurs d'enguany, els professors i professores de l’IES Vicent Andrés Estellés desitgen als seus alumnes un nadal excel.lent i un any 2016 ple de salut, èxits, amor, estudi, excel.lents qualificacions i bon comportament.

A totes aquelles persones que ens ajudeu, ens doneu suport i que compartiu amb nosaltres els reptes que comporta la complexa tasca d’educar, els nostre agraïment i els nostres millors desitjos.

Ah, i no us perdeu el vídeo realitzat per la professora Alicia Romero a partir de felicitacions nadalenques fetes per l'alumnat d'Informàtica i TIC del nostre centre !

 
VISITANT EL FERNANDO DE LOS RÍOS

L'alumnat de 1r d'ESO C va anar dijous 17 de desembre al col·legi “Fernando de los Rios”. En un primer moment estigueren llegint contes clàssics dramatitzats als xiquets i xiquetes de 1r de primària i en una segona part, després del seu pati, representaren una obra de teatre a partir del conte de “Hansel i Gretel”.

Un grup d'alumnes de 1r ESO A, tots ells grans músics, es prepararen distintes peces, entre elles les més famoses nadalenques, que tocaren en el moment del pati. Aconseguiren tenir a tota l'escola bocabadada escoltant-los. Un èxit. Moltes gràcies a tots els xiquets i xiquetes que sempre i, especialment en aquest moment de nadal,  pensen en com fer feliços els altres. Els xiquets i el professorat els van aplaudir molt i els agraïren aquestes activitats. Ho feren molt bé, tots estaven encantats. Ens digueren que es trobaven en deute amb el nostre centre i que per això ens tornarien la visita al final de curs.

 
LA CIENCIA SE CONOCE MEJOR SI SE PRACTICA

Los alumnos y alumnas del primer ciclo de la ESO, durante este primer trimestre han podido conocer más a fondo algunos de los contenidos de la asignatura de  Biología y Geología  mediante  algunas  actividades prácticas.

El pasado 10 de noviembre se acercaron a conocer la planta de tratamiento de residuos “Los Hornillos”, donde llegan a diario los camiones con las bolsas de basura urbana. Allí  se gestionan y se valorizan, clasificándolos y dándoles utilidad a más del 60% de los productos que llegan. En la visita pudieron ver cómo se gestionan los residuos, que son clasificados según los componentes en: plásticos, orgánicos, metales, papel y cartón… recorrieron las instalaciones a través de una cristalera y pudieron contemplar en el museo del reciclaje diferentes objetos construidos a partir de restos obtenidos de los desperdicios que habitualmente echamos en los contenedores verdes. 

Article complet...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 361
Notes i faltes
notes i faltes
ENQUESTES ALUMNAT
CONSELL ESCOLAR
REVISVAE
PROJECTE CLIL
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA
SÍNTESI 4t ESO
PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!