IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dissabte, 31 gener de 2015
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris i assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
WEB CONSELLERIA

        ESCOLA DE  PARES

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
EIXIDA A LA NEU

Ahir dimecres 28 de gener, acompanyats de Quique Boix, Fede Escamilla i Raúl García, trenta-set alumnes de l'IES i dues antigues alumnes, van passar un divertit dia a l'estació d'esquí de Javalambre.
 
Tot hi que hi hagueren diverses contusions i també alguna lesió, la satisfacció era la nota general. Fins i tot els esquiadors debutants mostraren la seua disposició a repetir.
 
Feu clic a la imatge i veureu alguns moments de la jornada.
 
EIXIDA A LA CASA DE CULTURA

 L'alumnat de 1r ESO C, acompanyat del seu professor Javier Bielsa, ha visitat de la Casa de Cultura de Burjassot. Ha rebut informació sobre les activitats del trimestre i ha aprofitat per a visitar dues exposicions fotogràfiques.

 
SOLIDARITAT, DIVERSIÓ I EMOCIÓ

 El més fàcil hauria estat el que s'ha fet en altres centres: complir l'horari lectiu i anar-se'n tots a casa. Però el passat 22 de desembre, amb l'organització de la Vicedirecció i la col·laboració del professorat, alumnat i pares i mares, va ser un dia diferent. Van tenir lloc: Gymkana de les Competències (guanyada per Dani Dupont, Andrei Zbora, Vicente Madrid i el seu pare i José Marín); Gymkana Esportiva (guanyaren Anna Latorre, Rebeca Muñoz, Maria Pérez i Joana Soriano); Nadales; Paradetes Solidàries (en la de comerç just es van recaptar 276,55 euros); Concurs Fotogràfic (guanyaren els germans Montañana seguits dels germans López Urquiola) i Concurs de Postals Nadalenques (el va guanyar Vicky Torres).

Feu clic a les paraules destacades i gaudireu del magnífic reportatge fotogràfic d'Amparo Sáiz. 

Una jornada amb convivència, emoció, diversió, esport, solidaritat.... Gràcies a totes i tots i feliç 2015!

 
BON NADAL I FELIÇ 2015 A TOTES I TOTS

 Amb aquesta preciosa felicitació nadalenca, de l'alumna de 1r ESO A  Vicky Torres Suay, que ha estat la guanyadora del concurs d'enguany, els professors i professores de l’IES Vicent Andrés Estellés desitgen als seus alumnes un nadal excel.lent i un any 2015 ple de salut, èxits, amor, estudi, excel.lents qualificacions i bon comportament.

A totes aquelles persones que ens ajudeu, ens doneu suport i que compartiu amb nosaltres els reptes que comporta la complexa tasca d’educar, els nostre agraïment i els nostres millors desitjos.

 
ARTE EN EL ESTELLÉS

Desconocíam os la faceta como músico de Miguel Amador, de 3º ESO B. Para que todos los profesores y alumnos puedan conocerle un poco mejor aquí tenemos la entrevista que le ha realizado su compañera de clase Natalia Caballer.

 
LLEGIR PUJA NOTA EN EDUCACIÓ FÍSICA

 Andrea Zehani, de 1r de batxillerat, fa un breu resum del llibre de Gemma Mengual:

Gemma Mengual, la aclamada nadadora de natación sincronizada, nos desvela en su libro 'El agua o la vida' su trayectoria profesional en el mundo de los deportes acuáticos, sus sueños y temores,  el cómo llegó a donde está y quién la apoyó en el proceso. Leyendo este libro he podido aprender lo que verdaderamente significa la modestia, la determinación y la madurez.  El cómo hasta la persona más fuerte cede a la presión y cómo se recupera haciéndose más fuerte, no sin la ayuda incondicional de su familia y amigos. Gemma en su libro muestra esto y más. Como algún escándalo respecto a los métodos de su entrenadora o qué es lo que la lleva a dejar la sincronizada definitivamente y comenzar su nueva vida fuera del agua.

 
DESCOBRINT EL MÓN MICROSCÒPIC

 El passat divendres 21 de novembre alguns alumnes de Biologia Humana de 2n de batxillerat, acompanyats de la professora Inma Salvador, van visitar el Servei de Microscòpia de la Universitat de València al campus de Burjassot. Durant el matí, els tècnics especialitzats els explicaren la preparació de les mostres per a aquest tipus de microscòpia, com s'utilitzen els microscopis electrònics de transmisió i escombratge i el microscopi làser confocal.

Com podeu comprovar a les fotografies, i els vídeos 1 , 2 i 3, els alumnes participants utilitzaren els microscopis abans esmentats. Una oportunitat que no és fàcil tenir i que esperem que es repetisca en els anys vinents.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 292
Notes i faltes
notes i faltes
PROJECTE CLIL
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA
SÍNTESI 4t ESO
CONSELL ESCOLAR
PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!