IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dijous, 18 setembre de 2014
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris i assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
WEB CONSELLERIA

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
BEQUES I AJUDES

Convocades les beques de batxillerat per al curs 2014-2015

Veure l'apartat corresponent en Menú Principal/Secretaria 

 
UN COMIENZO DE CURSO DIFERENTE

 Para dar inicio a un curso tan adelantado, caluroso y con falta de profesorado como el 2014-2015, 130 alumnos con sus respectivos tutores, han pasado la jornada del 4 de septiembre en la Piscina Municipal de Burjassot, gracias a la subvención de dicho Ayuntamiento.

La salida ha estado organizada por la Vicedirección del centro y ha contado con la presencia de periodistas locales para fotografiar y difundir el evento

Asimismo, se ha organizado un concurso de redacción bajo el título UN COMIENZO DE CURSO DIFERENTE con el fin de fomentar la expresión escrita e incentivar la participación de todo el alumnado en esta jornada de comienzo tan especial.

Esperamos que no dejéis pasar esta oportunidad de presentar el escrito y así poder optar a ganar alguno de los premios económicos que se van a otorgar. Además, vuestra obra podrá aparecer publicada en la prensa local.

Animaos y  pinchad aquí  para conocer las bases.

 
BENVINGUDES I BENVINGUTS! INICI DEL CURS 2014-2015, LLIBRES DE TEXT I CALENDARI ESCOLAR

 Donem la benvinguda a totes i tots, en especial als qui s'incorporen per primera vegada al nostre IES. Us desitgem un curs molt feliç i ple d'èxits.

A continuació teniu el llistat de llibres de text del curs i les dates i hores més importants.

Llibres de text curs 2014-2015.

dimecres 3 de setembre, 10.00 hores: Inici curs ESO. Presentació i activitats de tutoria fins les 12.00 hores.   

dimecres 3 de setembre, 12.00 hores: Inici curs batxillerat. Presentació i informació general del curs fins les 13.00 hores.

dijous 4 de setembre, 10.40 hores: Quedem a l'institut per a anar a la piscina municipal (recordeu portar 1 euro i l'autorització)

divendres 5 de setembre, 8.00 hores: Inici de les classes ESO i batxillerat.   

Ací teniu el calendari escolar provisional del curs 2014-2015. El Consell Escolar Municipal de Burjassot ha sol·licitat a l'administració educativa que siguen declarats festius locals els dies 10 d'octubre de 2014, 17 de març de 2015 i 18 de març de 2015.

 
LLENGUA VEHICULAR ASSIGNATURES QUART D'ESO

Malauradament la Conselleria d'Educació, per al curs 2014-2015, només ha concedit en 4t ESO un grup i en 1r de BATXILLERAT també només un grup. Això trenca una llarga tradició consistent en tenir dos grups en els nivell esmentats i suposa un pèrdua de qualitat, hi haurà més alumnes a l'aula, així com la  liquidació de l'oferta d'ensenyament en valencià.
 
En el següent document tenen la llengua vehicular que es farà servir en les diverses assignatures de 4t d' ESO. Algunes presenten el signe d'interrogació perquè el seu professorat encara no ha estat enviat al centre.
 
LLIBRES DE TEXT CURS 2014-2015

 Ací teniu el llistat de llibres de text del curs 2014-2015 . Atenció hi ha esmenes en els ISBN de Castellà de 1r ESO, 3r ESO i 2n BAT; Anglés de 3r ESO i Grec de 1r BAT.

No poseu el nom als llibres ni els folreu fins que parleu amb el professorat de les diverses assignatures.

Bon estiu a totes i tots !

 
CAMPAÑA 2014 ONCE

Cumplimos el décimo aniversario de nuestra participación en el concurso escolar de la ONCE. Este año el departamento de Comunicación Audiovisual ha presentado su particular visión, que podéis ver haciendo clic en la imagen, acerca de la necesidad de celebrar El día de la ilusión.

 
SOLIDARIOS CON LOS NIÑOS ENFERMOS

El pasado día 1 de Julio, el Grup de Joves Solidaris, siguiendo con el calendario de actividades previstas, se desplazó hasta el Hospital la Fe de Valencia para realizar el Taller de Animación a los niños ingresados en el centro hospitalario.

Nuestro divertido presentador, Roberto, introdujo la primera actividad que consistió en unas canciones infantiles acompañadas de guitarra a cargo de Santiago. Seguidamente la obra de teatro de marionetas "Los tres cerditos", una divertida versión del clásico infantil que hizo reir a niños y mayores.

Article complet...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 264
Notes i faltes
notes i faltes
Per accedir és necessari
haver entregat l'autorització.
PROJECTE CLIL
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA
Image
SÍNTESI 4t ESO
CONSELL ESCOLAR
PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!