IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
diumenge, 23 novembre de 2014
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris i assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
WEB CONSELLERIA

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
ESTUDIANDO NUESTRO ENTORNO

Los alumnos y alumnas de 2º ESO C, acompañados de nuestro profesor Javier Bielsa, tratando el tema "Nuestro Entorno", hemos visitado en la Facultad de Farmacia una exposición sobre biología marina.

Hemos podido dialogar con el director artístico de la exposición, Joan J. Soto Ángel, y plantearle algunas preguntas curiosas.  

 
EXCEL·LENTS RESULTATS A L'AVALUACIÓ DIAGNÒSTICA DE 2014

En la Competència Matemàtica el nostre IES aconsegueix la posició 48 sobre un total de 677 centres; en la Competència de Comunicació Lingüística Castellà la posició 24 de 677 centres;  en la Competència de Comunicació Lingüística Valencià la posició 111 de 677 centres i en la Competència de Comunicació Lingüística Anglés la posició 20 de 677 centres.

Aquestes proves van ser realitzades del 19 al 23 de maig de 2014 per l'alumnat que aleshores cursava 2n d'ESO.

Continuem treballant per a millorar.

 
ELS GERMANS DE L'ESTELLÉS

 La Vicedirecció de l'IES Vicent Andrés Estellés ha organitzat un nou concurs, el tercer que es posa en marxa durant el present curs escolar. El premi de l'anterior (20 euros) va quedar desert en no haver cap participant.

Està centrat en ELS GERMANS DE L'ESTELLÉS. A més de premiar la creació artística, l'objectiu fonamental és incentivar la participació dels aficionats a la fotografia. Amb totes les imatges rebudes es farà una exposició al hall del centre.

Si vols conéixer les bases del concurs punxa ací.

 
JA ESTÀ EN MARXA EL VIATGE A LONDRES

 El nostre centre organitza el viatge de fi de curs per a 4t ESO i 1r de batxillerat. Com que el curs passat va ser a Itàlia enguany serà a Londres.

El proper curs, la destinació tornarà a canviar (normalment serà Itàlia) amb la finalitat que els alumnes de 4t d'ESO que passen a batxillerat puguen viatgar sense repetir lloc.

Preu:   475 euros.

Període d'estada: de dilluns 1 fins divendres 5 de juny de 2015.

A continuació teniu informació sobre l'activitat i les quotes de pagament així com el programa del viatge.

 
DANZAS DEL MUNDO

 Algunos alumnos de 3º ESO A y B, durante el tiempo de un patio, nos muestran pequeños trozos de las danzas trabajadas en clase. Ahora están en el proceso creativo de elaborar su propio baile. Ya os lo mostraremos más adelante. Gracias a todos por participar. 

3º ESO A: Anna Latorre, Álex Monjárrez, María Pérez y Joana Soriano.

3º ESO B: Maria Abad, Elsa Blasco, Natalia Caballer, Marua Chentoufi, Álvaro Ferriol, Blanca García, Elsa González, Tamara Izquierdo, Ana Montañana, Sandra Ruíz y Roberta Chetreanu.

Aquí puedes ver un pequeño vídeo

 
NOVA ACTIVITAT DE SEGON ESO C

 Els alumnes de 2n ESO C, dins de l'assignatura Habilitats Socials i Ciutadania i acompanyats del nostre professor Javier Bielsa hem eixit a visitar diverses botigues de Burjassot i hem reflexionat sobre la importància del treball per a millorar les nostres condicions de vida.

En un taller de pintura ens han explicat algunes tècniques i el valor que té ocupar el temps lliure en activitats creatives.

 
ACCÉS A NOTES I FALTES

 Ja està habilitat el mòdul de notes i faltes. Hi ha novetats respecte els cusos anteriors. Ací tenen un tutorial on s'explica com utilitzar-lo.

És recomanable que utilitzen navegadors com ara Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera....perquè Internet Explorer dóna problemes d'accés.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 282
Notes i faltes
notes i faltes
PROJECTE CLIL
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA
SÍNTESI 4t ESO
CONSELL ESCOLAR
PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!