IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dijous, 24 juliol de 2014
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris i assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
WEB CONSELLERIA

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
LLIBRES DE TEXT CURS 2014-2015

 Ací teniu el llistat de llibres de text del curs 2014-2015 . Atenció hi ha esmenes en els ISBN de Castellà de 1r ESO, 3r ESO i 2n BAT; Anglés de 3r ESO i Grec de 1r BAT.

No poseu el nom als llibres ni els folreu fins que parleu amb el professorat de les diverses assignatures.

Bon estiu a totes i tots !

 
CAMPAÑA 2014 ONCE

Cumplimos el décimo aniversario de nuestra participación en el concurso escolar de la ONCE. Este año el departamento de Comunicación Audiovisual ha presentado su particular visión, que podéis ver haciendo clic en la imagen, acerca de la necesidad de celebrar El día de la ilusión.

 
SOLIDARIOS CON LOS NIÑOS ENFERMOS

El pasado día 1 de Julio, el Grup de Joves Solidaris, siguiendo con el calendario de actividades previstas, se desplazó hasta el Hospital la Fe de Valencia para realizar el Taller de Animación a los niños ingresados en el centro hospitalario.

Nuestro divertido presentador, Roberto, introdujo la primera actividad que consistió en unas canciones infantiles acompañadas de guitarra a cargo de Santiago. Seguidamente la obra de teatro de marionetas "Los tres cerditos", una divertida versión del clásico infantil que hizo reir a niños y mayores.

Article complet...
 
BONS RESULTATS A LA SELECTIVITAT

L'IES Vicent Andrés Estellés ha obtingut en les PAU de juny de 2014 el millor resultat dels centres de Burjassot i se situa novament entre els millors dels de la zona Burjassot-Godella. A més obté millor puntuación que l'IES Benicalap i l'IES Benimàmet, centres de la ciutat de València que, en ocasions, són triats per alumnes de la zona d'influència. 
 
Continuem treballant per a superar-nos cada curs. Bones vacances !
 
Ací teniu els resultats de forma detallada. 
 
QUEDADA PER A LES PAU DE JULIOL DE 2014

 Recordeu estar 30 minuts abans de l'hora d'inici de cada prova a l'aula corresponent.

El vostre professor acompanyant és Fede Escamilla. El nostre centre pertany al tribunal número 15. Ací teniu l'horari de les proves.

Recordeu portar les etiquetes i el DNI.

Molta sort !

 
INTERCANVIANT LLIBRES DE TEXT

 El passat 2 de juliol va tenir lloc una experiència novedosa promoguda per l'AMPA i amb el suport de l'IES: una trobada per a intercanviar llibres de text.

Tot i que l'assistència no va ser molt nombrosa, l'alumnat va poder, amb l'ajuda de pares i mares de l'AMPA, aconseguir els llibres que necessita per al poper curs escolar.

 
DIES INOBLIDABLES A ITÀLIA

Quaranta-quatre alumnes, acompanyats per les professores Elisa Soto, Amparo Valls i Pilar Domínguez, han gaudit d'una estada de sis dies recorrent Itàlia en autobús. Han visitat Milà, Verona, Venècia, Florència, Pisa i Roma. Aquesta última ciutat amb el seu Amfiteatre Flavi ha estat la que més els ha impressionat. Gràcies a la subvenció de l'Ajuntament de Burjassot i a una altra de l'AMPA de l'IES, s'ha aconseguit que el preu final del viatge estiguera a l'abast de moltes famílies.
 
Aquest tipus de viatges és fonamental perquè l'alumnat conviu i gaudeix de l'activitat amb els seus amics i amigues i, sobretot, per la màgia i interés dels llocs que es visiten.
 
A continuació podeu veure les fotos de Milà i VeronaVenèciaFlorència i PisaSiena i Roma.
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 260
Notes i faltes
notes i faltes
Per accedir és necessari
haver entregat l'autorització.
SÍNTESI 4t ESO
CONSELL ESCOLAR
PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!