IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dijous, 24 abril de 2014
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
WEB CONSELLERIA

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
REUNIÓN DE PADRES, ALUMNOS Y PROFESORES DE 1º ESO D

 El pasado martes 15 de abril, los alumnos de 1º ESO D recibieron las notas de la segunda evaluación acompañados de sus familias. Disfrutaron del vídeo sobre las diferentes actividades que han realizado y pudieron comentar los resultados del trimestre con la tutora y el resto del equipo de profesores del grupo.

Además, los padres y las madres escucharon varias exposiciones de los alumnos, contemplaron los murales que han elaborado y degustaron un almuerzo preparado por los chicos y chicas de la clase en el taller de cocina.

 
PARTICIPACIÓ EN L'OLIMPÍADA MATEMÀTICA

 Acompanyats per la professora Amparo Sáiz, els alumnes Abraham Nieto (2n ESO A), María Pérez (2n ESO A), Mar Vivó (2n ESO A), Ana Montañana (2n ESO B) i Laura Vela (4t ESO A), van participar el dissabte 12 d'abril en la fase comarcal de la XXV Olimpíada Matemàtica, que tingué lloc al Col·legi Patronato Juventud Obrera de Benimaclet en València.

Laura ha participat per tercera vegada i té la il·lusió de superar el resultat de l'any passat (es classificà per a la fase provincial). Ana i Mar també repeteixen. Abraham i Maria són debutants. Tots ells ho han passat molt bé i han conegut gent nova.

El Departament de Matemàtiques ha regalat la inscripció a tots perquè la seua participació no els supose cap despesa.

 
REUNIONS DE PARES I MARES DE PRIMER CICLE D'ESO. NOTES SEGONA AVALUACIÓ

Els tutors i tutores dels diversos grups ja van lliurar els butlletins de notes de la segona avaluació.

Dimecres 2 d'abril van ser les reunions de 1r ESO B, 1r ESO C, 2n ESO A, 2n ESO B i 2n ESO C i dilluns 1 d'abril 1r ESO A. Més endavant tindrà lloc la reunió amb pares i mares de 1rESO D. Informarem.

Els agraïm la seua assistència.

 
DISFRESSATS DE L'ÈPOCA DE DESCARTES

 L'alumnat de Filosofia de 2n de batxillerat es va disfressar de nou per a fer l'examen del següent autor treballat. Aquesta vegada el repte era major, havia de vestir-se de l'època de Descartes.

Fins i tot, alguns van voler ser el propi Descartes. De ben segur que això els va permetre una identificació plena amb el pensador racionalista francés i un millor resultat en l'examen.

 
L'AMPA CONVIDA A XOCOLATA

 El passat divendres 14 de març, l'AMPA de l'IES Vicent Andrés Estellés convidà a tota la comunitat educativa del centre a una magnífica xocolatada per a començar amb força les festes falleres.

Gràcies!

 
ENCUENTRO DE ALUMNOS DE RELIGIÓN

 El pasado 25 de febrero los alumnos de Religión de nuestro centro participaron en el Encuentro Intercentros de Alumnos de Religión. Una jornada preparada por y para ellos que reunió a cerca de 200 chicos y chicas.

Preparan pancartas que se  utilizarán como bandera para presentarse ante los otros centros y canciones relacionadas con el lema de este año, "Seréis mis testigos", para el festival de karaoke.

Hubo talleres de religión y otras actividades, entre la que destaca el mercadillo solidario en el que se recaudaron más de 250 euros, que, junto con lo que se consiga en el resto de jornadas que se celebrarán durante el curso, serán enviados para ayudar a la Iglesia en Siria.

 
ADMISSIÓ D'ALUMNES CURS 2014-2015

Ja s'ha publicat el calendari d'admissió d'alumnes per al curs 2014-2015,

En l'apartat Secretaria/Admissió d'Alumnes poden consultar la informació i calendaris de cadascun dels procesos d'admissió.

També podeu veure aquesta informació a la página web de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 230
Notes i faltes
notes i faltes
Per accedir és necessari
haver entregat l'autorització.
CONSELL ESCOLAR
PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!