IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dimarts, 01 setembre de 2015
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Noves assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
WEB CONSELLERIA

        ESCOLA DE  PARES

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
BEQUES

Ja s'ha publicat la convocatòria de beques per al curs 2015-2016 (batxillerat i alumnes amb necessitats específiques de suport educatiu).

La tramitació es realitza telemàticament.

En l'apartat "Secretària>Beques i ajudes" pots trobar els enllaços a la pàgina web del Ministeri d'Educació

 
LLIBRES DE TEXT CURS 2015-2016

 

Ací teniu el llistat de llibres de text per al curs 2015-2016.

Bon estiu a totes i tots ! 

 
ELS MILLORS EXPEDIENTS DEL CURS

Són Mar López  (1r ESO A), Laia Maicas (2n ESO A), Ana Montañana (3r ESO B), María González (4t ESO), Imma García (1r BAT) i Irene Cervera (2n A BAT).

Les cinc primeres apareixen a la imatge junt a la Directora del centre, Empar Navarro, i amb els seus tutors i tutores en reconeixement a la importància de la tasca docent en els seus èxits. En la festa de graduació de 2n de batxillerat, la Coordinador de Batxillerat, Amparo Carbonell,va entregar un detall a Irene. A més, s'han atorgat quatre matrícules d'honor més a Candela Barettino, Elena Bernal, Rubén Gómez i Marta Zamora (tots ells de 2n A BAT) pels seus magnífics resultats acadèmics. 

També va tindre un regalet María, millor expedient de 4t ESO. I com és ja tradició, la Vicedirecció del Centre ha tornat l'import del viatge als premiats que anaren a Terra Mítica.

Felicitats !

 
RESULTATS SATISFACTORIS A LA SELECTIVITAT DE JUNY DE 2015

 L'alumnat de l'IES Vicent Andrés Estellés ha obtingut uns resultats molt positius en les PAU de juny de 2015. Enhorabona!

Alumnes presentats: 36. 100% aptes.

Mitjana fase general (Valencià, Castellà, Anglés o Francés, Història o Filosofia i una matèria de modalitat): 6,431.

Diferéncia entre l'expedient acadèmic de batxillerat i la mitjana en la fase general: 0,852.

Gràcies per la vostra confiança. Continuem treballant per a millorar.

 
El IES VAE PREMIA LA EXPRESIÓN ARTÍSTICA

El lunes 15 de junio, coincidiendo con la entrega del boletín, se hizo entrega en el Salón de Actos del 1º premio del concurso Diseño de un logotipo que la Comisión Erasmus + del IES V.A. Estellés había organizado y cuya finalidad era identificar las acciones que se llevarán a cabo, a lo largo de tres cursos, dentro del proyecto de emprendimiento en colaboración con Polonia, Grecia, Finlandia, Francia e Italia.

El logotipo presentado por la alumna de 2º B Daniela Chonata fué merecedor del Diploma del Estellés. Tras haber sido expuesto en el hall de nuestro centro, será utilizado para representar nuestro proyecto europeo si resulta finalmente el elegido tras la selección del resto de países que formarán parte del mismo.

 
A SCIENCE CLASS

Al llarg d'aquest curs s'ha aplicat la metodologia CLIL en les classes de Ciències Naturals del grup 2n ESO A. Això ha suposat la introducció de l'anglés mitjançant diverses dinàmiques i activitats. Aquesta forma innovadora de treballar també s'ha fet servir amb èxit en altres assignatures i nivells del nostre centre (teniu més informació en l'apartat CLIL d'aquesta pàgina web).

Us presentem l'última dinàmica que vam realitzar amb l'alumnat de l'esmentat grup. Ens divertírem molt mentre assolíem el procés de la fotosíntesi.

Per a aprendre'ns millor la cançó (vídeo 1 i vídeo 2) creàrem una coreografia per a l'estribillo. Voleu cantar-la amb nosaltres?

 
ACADÈMIA D'ATENES

 Per a animar a tots els nostres filòsofs en aquests dies de realització de les PAU, heus ací un record únic: la vostra particular "Acadèmia d'Atenes" . No estan tots els que són però sí que són tots els que estan.

Ànim i molta sort. Esforceu-vos molt però amb tranquilitat. De ben segur que us anirà molt bé.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 337
Notes i faltes
notes i faltes
ERASMUS + KA2
PROJECTE CLIL
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA
SÍNTESI 4t ESO
PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!