IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dimarts, 28 juny de 2016
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Noves assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
WEB CONSELLERIA

        ESCOLA DE  PARES

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
EL MAGNÍFIC ALUMNAT DE L'ESTELLÉS

 L'IES Vicent Andrés Estellés està orgullós de tot el seu alumnat. El passat 20 de juny va lliurar la menció honorífica a Tamara (4t ESO) per la seua lluita i esperit de superació i un reconeixement a les millors qualificacions de cada curs: Miquel (1r ESO); Mar i Berta (2n ESO);  Laia (3r ESO);  Ana i Mar (4t ESO), que a més reberen un detallet per acabar l'etapa, i Jandro (1r BAT). No oblidem a Andrea que ja va ser distingida en l'acte d'entrega d'orles i graduació de 2n de batxillerat.

Ana i Mar, a més, per tenir la màxima nota en totes les assignatures de 4t d'ESO seran Premi Extraordinari al Rendiment en Educació Secundària.

Enhorabona a totes i tots i....continueu així !  

 
DISPONIBLE LA REVISVAE DEL CURS 2015-2016

 

El segon exemplar de Revisvae ja ha vist la llum.

Gaudiu-lo ací.

 
JORNADA DE CONVIVÈNCIA

 El Grup de Mediadors de l'IES Vicent Andrés Estellés, que coordina la professora Inma Salvador, va organitzar el dia 14 de juny una jornada de convivència. Comptà amb la col·laboració de la Comissió de Convivència del centre i del professorat de 6a hora del dia. A les 13:10 hores l'alumnat va rebre en les seues classes papers de diferents colors. Tots havien de baixar al pati i posar-se en contacte amb dos companys o companyes amb qui no hagueren parlat en tot el curs. Es tractava de tenir una breu conversació que permetera conèixer el nom del company, assignatures favorites, aficions...

Després es van organitzar grups per colors on els mediadors i mediadores desenvoluparen tres dinàmiques diferents.

En resum: convivència, diversió i la frescor de l'aigua per a combatre la calor.

 
VIATGE DE FI DE CURS A LONDRES

Els xics i xiques de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat participants en el viatge fi de curs a Londres ja estan de tornada. Juntament amb les professores Amparo Carbonell, Montse Company i Margarita Ortigosa han gaudit de cinc dies inoblidables (des del 13 fins el 17 de juny de 2016) a aquesta ciutat tan cosmopolita.

Durant aquesta visita han tingut ocasió de conéixer la city londinenca en tota la seua esplendor: Buckingham Palace, Houses of Parliament, Westminster Abbey, St Paul’s Cathedral, Tower of London, British Museum, Natural History Museum, Picadilly Circus, Oxford Street…..  No us perdeu els millors moments en el magnífic reportagte fotogràfic realitzat per les professores acompanyants.

 
XARXALLIBRES: INFORMACIÓ MOLT IMPORTANT

 

Aquestes són les indicacions que ha donat la Conselleria d'Educació per a la segona fase de XarxaLlibres. 

Moltes gràcies per la seua atenció.

 
ENTREGA DE BUTLLETINS ESO I PRIMER DE BATXILLERAT. ATENCIÓ A PARES I MARES

dilluns 20 de juny:

 -10'00 hores. Lliuraments de notes als alumnes d'ESO 1r de batxillerat en l'aula de tutoria corresponent.

NOTA IMPORTANT: És recomanable que acompanyen els seus fills i filles perquè si han aprovat totes les assignatures hauran de firmar el Consell Orientador que els serà lliurat.

 -11'00 a 13'00 hores. Atenció a pares i mares i alumnat.

dimarts 21 de juny i dimecres 22 de juny:

-10'00 a 13'00 hores. Atenció a pares i mares i alumnat.

Si desitgen parlar amb algun professor o professora és convenient que concerten prèviament l'entrevista per a una millor atenció.

Desitgem un bon final de curs a tots els nostres alumnes i felices vacances per a tots.

 
FLASH MOVIE ESTELLÉS-SANT JOAN DE RIBERA

El 25 de maig els estudiants de 1r d'ESO i alguns de 2n de l'IES VAE i els de 6é de primària del CEIP Sant Joan de Ribera van realitzar conjuntament un Flash Movie el qual formà part de les activitats organitzades per la Comissió de Transició. Els dos centres es van preparar per separat tot seguint les instruccions dels docents d' Educació Física i el vídeo de Michael Jackson titolat "Beat it". En el nostre cas, a banda d'Amparo Valls, va col·laborar Raquel González que és una de les nostres conserges.

Van tenir lloc diverses actuacions: la primera fou a la plaça de la Vila, la segona a l'ambulatori, la tercera al Mercat Municipal i la quarta a la casa de la Cultura.

El diari Levante-EMV es va fer ressó d'aquesta notícia al seu suplement AULA del 15 de juny de 2016 com podreu veure si feu clic a la imatge.

En acabar tots els alumnes van esmorzar junt al parc.Tot seguit us mostrem la visió que tingueren les alumnes del nostre centre Mar López i Jéssica Fajardo.

 

 

Article complet...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 394
Notes i faltes
notes i faltes
REVISVAE
FACEBOOK
SÍNTESI QUART ESO
eTWINNING
CONSELL ESCOLAR
PROJECTE CLIL
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!