IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
diumenge, 23 abril de 2017
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Noves assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
PROJECTE COMENIUS

25 ANIVERSARI
JORNADA DE PRESENTACIÓ I PORTES OBERTES

dimecres 26 d'abril de 2017 a les 18:30 hores, a l'IES Vicent Andrés Estellés

Volem mostrar-vos com és el nostre institut i que tingueu l'oportunitat de resoldre possibles dubtes.

Dilluns 27 de març, la professora Marta Magro (Economia) i els alumnes Álex Monjarrez (1r BAT B) i Sílvia Vela ( 4t ESO H) van estar en Burjassot Ràdio presentant l'oferta educativa del nostre centre i la jornada de protes obertes del 29 de març. Podeu escoltar la seua intervenció.

Us animem a que assistiu a aquesta reunió ja que l'elecció de centre per als vostres fills i filles suposa una decisió responsable davant de la qual heu de reunir tota la informació possible.

Us agraïm per endavant la vostra assistència.

Disseny de la imatge: Amanda González.

 
ADMISSIÓ D'ALUMNES CURS 2017-2018

Ja s'ha publicat el calendari i el procediment d'admissió d'alumnes per al curs 2017-2018.

El termini de presentació de sol·licituds d'admissió per al curs 2017-2018 començara el pròxim dia 22 de maig.

Podeu consultar tota la informació en Menu Principal / Secretaria / Admissió d'alumnes.

També en la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Investigacio, Cultura i Esport.  L'enllaç a aquesta pàgina podeu trobar-lo en l'apartat indicat anteriorment. 

 
PARTICIPACIÓ EN L'OLIMPÍADA DE BIOLOGIA

Els alumnes David Riera i Paula Giner de 2n A de batxillerat van participar el passat 17 de febrer en la XIV Olimpíada de Biologia organitzada per la Universitat de València (Fase Autonòmica). I a més, ho feren molt bé ja que quedaren en els llocs 15é i 60é, respectivament, d'un total de més de 225 participants. 

Una gran recàrrega de moral que els servirà per a afontar aquest tram final de curs. Enhorabona. Professorat i companys i companyes estem molt orgullosos de la vostra actuació.

 
PARTICIPACIÓ EN L'OLIMPÍADA MATEMÀTICA

 Un any més hem portat el nostre equip a la Fase Comarcal de l'Olimpíada Matemàtica de la Societat d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Kwarizmi. Tingué lloc el passat dissabte 8 d'abril al col·legi Sagrado Corazón-PJO en el barri de Benimaclet de València i van participar,  acompanyats de la professora Amparo Sáiz, Mireia Pérez (1r ESO A), Natàlia Rodó (2n ESO A) i Adrián Sotillo (2n ESO B).

Un dia on van desenvolupar, tant individualment com en grup, estratègies de resolució de problemes en un ambient lúdic i festiu. Volem donar les gràcies a Paula Romero, antigua alumna del centre que ha estat fent la fase de pràctiques del màster del professorat de Secundària. Ha impartit al nostre alumnat un taller de resolució de problemes que, sense dubte, ha resultat molt útil per a preparar la prova d'ahir. Ara, a esperar els resultats.

Molta sort !    

 
L'OFERTA EDUCATIVA DE L'IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS

 Aquesta és la proposta educativa de l'IES Vicent Andrés Estelles (inclou el Batxillerat d'Arts). Trenta-dos anys lluitant per oferir un ensenyament públic de qualitat.

Dilluns 27 de març, la professora Marta Magro (Economia) i els alumnes Álex Monjarrez (1r BAT B) i Sílvia Vela ( 4t ESO H) van estar en Burjassot Ràdio presentant la jornada de portes obertes de dimecres 29 de març i l'oferta educativa de l'IES. Podeu escoltar la seua intervenció.

Us esperem!

 
DIA DE LA CONVIVÈNCIA

 Cites enigmàtiques, grups d'alumnes de diferents cursos, jocs divertits, desconnectar per a connectar, ....i un arbre que s'ompli de fulles i papallones.

Tot això i molt més va passar el passat dimarts 28 de març a l'IES Vicent Andrés Estellés. L'objectiu: conéixer a qui comparteix institut amb tu i, sobre tot, conviure i passar-ho bé.

 
VALENCIANADA 2017

Crònica de Thalia Ruíz, Nuria Cifuentes i Gemma Atienza, de 4t ESO M. 

El dia 15 de febrer vam participar a la Valencianada. L’activitat consistia a fer una ruta per la ciutat de València segons les indicacions dels targetons, que prèviament havien repartit les professores Susi Mas i Maria Cebolla. Quan arribàvem als llocs indicats, amb una aplicació, havíem de contestar unes preguntes, fer fotos o vídeos. Tot això, amb l’objectiu de conéixer la ciutat de València.Quan vam arribar a València, ens concentràrem al MUVIM on estaven la resta de participants, ja que participaven més de 30 instituts.

Ens va agradar molt l’activitat, ja que és diferent i una forma distinta de conéixer la ciutat de València i, els seus monuments i llocs significatius.

Article complet...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 363
Notes i faltes
notes i faltes
PAU 2016-2017
 


Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
DIA EUROPEU LLENGÜES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
SISTEMA EDUCATIU
REVISVAE
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
MEDIACIÓ
 
Top! Top!