IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
diumenge, 21 desembre de 2014
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris i assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
WEB CONSELLERIA

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
ARTE EN EL ESTELLÉS

Desconocíam os la faceta como músico de Miguel Amador, de 3º ESO B. Para que todos los profesores y alumnos puedan conocerle un poco mejor aquí tenemos la entrevista que le ha realizado su compañera de clase Natalia Caballer.

 
JORNADA DEL 22 DE DESEMBRE

 El proper dilluns 22 de desembre será un dia especial. L'horari serà de 9 a 13 hores i no hi haurà classe. Perquè la Vicedirección ha organitzat, amb la colaboración del professorat i alumnat, dues gymkanes, una de les competències i una altra esportiva. Una forma divertida d'acomiadar l'any 2014 al nostre IES. Com l'any passat, un dels objectius de la jornada és la participació de les famílies.

En la primera de les gymkanes, els equips, formats per alumnes i un familiar, recorreran les aules del centre per a resoldre proves senzilles dissenyades pels professors del diferents departaments.

Animeu-vos a participar-hi. A continuació teniu la programación del día.

 
LLEGIR PUJA NOTA EN EDUCACIÓ FÍSICA

 Andrea Zehani, de 1r de batxillerat, fa un breu resum del llibre de Gemma Mengual:

Gemma Mengual, la aclamada nadadora de natación sincronizada, nos desvela en su libro 'El agua o la vida' su trayectoria profesional en el mundo de los deportes acuáticos, sus sueños y temores,  el cómo llegó a donde está y quién la apoyó en el proceso. Leyendo este libro he podido aprender lo que verdaderamente significa la modestia, la determinación y la madurez.  El cómo hasta la persona más fuerte cede a la presión y cómo se recupera haciéndose más fuerte, no sin la ayuda incondicional de su familia y amigos. Gemma en su libro muestra esto y más. Como algún escándalo respecto a los métodos de su entrenadora o qué es lo que la lleva a dejar la sincronizada definitivamente y comenzar su nueva vida fuera del agua.

 
DESCOBRINT EL MÓN MICROSCÒPIC

 El passat divendres 21 de novembre alguns alumnes de Biologia Humana de 2n de batxillerat, acompanyats de la professora Inma Salvador, van visitar el Servei de Microscòpia de la Universitat de València al campus de Burjassot. Durant el matí, els tècnics especialitzats els explicaren la preparació de les mostres per a aquest tipus de microscòpia, com s'utilitzen els microscopis electrònics de transmisió i escombratge i el microscopi làser confocal.

Com podeu comprovar a les fotografies, i els vídeos 1 , 2 i 3, els alumnes participants utilitzaren els microscopis abans esmentats. Una oportunitat que no és fàcil tenir i que esperem que es repetisca en els anys vinents.

 
REUNIONS I ENTREGA DE BUTLLETINS DE LA 1A AVALUACIÓ

Ahir dimecres 3 de desembre van tenir lloc les reunions de pares i mares per al lliurament de les notes de la primera avaluació d'ESO. També hi hagué una reunió informativa amb els pares i mares de 2n A BATXILLERAT.

A més, el professorat va estar a disposició dels pares per a qualsevol consulta o aclariment.

Agraïm la seua assistència.

 
UN ALUMNE SURFISTA

 A Gonzalo Pérez, de 3r ESO B, li apassiona el surf. Gaudeix de les ones sempre que pot. Miguel Amador, un company de classe, li ha fet una entrevista perquè el puguem conèixer un poc millor.

Pots llegir-la ací .

 
ACONSEGUEIX EL NIVELL BÀSIC (A2) DE LES LLENGÜES FRANCESA I ANGLESA

 Requisits: Tenir complits setze anys al llarg de 2015.

Inscripció: 24 al 28 de novembre de 2014. Les llistes provisionals apareixeran el 3 de desembre i hi haurà un termini de reclamació fins el 18 de desembre. El 19 de desembre eixiran les llistes definitives.

Realització de les proves25 de gener Francés 27 de gener Anglés.

La inscripció és gratuïta i s'haurà de pagar una taxa de 13,60 euros (6,80 famílies nombroses o persones amb discapacitat) per a aconseguir el certificat que acredita la superació de la prova.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 289
Notes i faltes
notes i faltes
PROJECTE CLIL
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA
SÍNTESI 4t ESO
CONSELL ESCOLAR
PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!