IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dimarts, 21 octubre de 2014
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris i assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
WEB CONSELLERIA

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
CONFERENCIA FINAL SOBRE EL PROYECTO EUROPEO

El alumnado de 2º ESO C del IES Vicent Andrés Estellés, con su tutora Inma Salvador y nuestra directora Empar Navarro, asistió el pasado jueves 16 de octubre, a la Conferencia Final sobre el Proyecto Europeo en el que han participado el curso pasado.

Varios países han formado parte de este proyecto (TERNO), para favorecer la inclusión de los alumnos gitanos de algunos centros educativos. Nuestro Instituto junto con el Federica Monseny realizó un proyecto conjunto por parte de España, con el apoyo de la asociación gitana Maranatha. Otros proyectos se han realizado en Grecia, Hungría, Rumanía, Portugal, Italia y Chipre.

Participaron los diferentes representantes de los países exponiendo su proyecto y sus conclusiones. Por parte de nuestro Instituto, Inma Salvador, tutora del grupo de 2ºC, mostró su satisfacción por los resultados obtenidos a lo largo del curso pasado.

Como muestra de apoyo de las instituciones, contamos con la presencia del Sr. Alcalde de Burjassot D. Rafael García, la Consellera de Bienestar Social Dª. Asunción Sánchez Zaplana, el Director General de Proyectos y Fondos Europeos D. Juan Viesca y del Subdirector general de Innovación y Calidad Educativa D. Juan Pablo Valero. Todos ellos fueron acompañados por el Presidente de la asociación Maranatha D. Jose Alfredo Maya Maya.

 
JA ESTÀ EN MARXA EL CAMPAMENT D'ANGLÉS !

 Cursos a què va dirigit:1r, 2n i 3r d'ESO

Campament seleccionat: English Summer School - Aula d'Europa en Faura, València . Residència a 6 km de Sagunt semblant a un poble anglés. Es reben quatre hores de classe diàries. Podeu consultar a http://englishsummerschool.es/

Estada: Des del dilluns 9 de març fins divendres 13 de març de 2015

Preu per alumne (grup de 15-20): 215 + trasllat en autobús. El preu de l'estada inclou allotjament en bungalows, pensió completa (els quatre menjars del dia), activitats esportives, lúdiques i classes d'anglés amb el material didàctic necessari. Tota la informació de l'activitat ací

 
L'IES VAE PREMIA LA TEUA EXPRESSIÓ ARTÍSTICA

La Vicedirecció de l'IES Vicent Andrés Estellés organitza un concurs de disseny per a premiar la creació artística. Té una doble finalitat: dur a terme una exposició col·lectiva amb els treballs presentats a l'entrada del centre i seleccionar l'obra que serà portada de la nova revista de l'institut “Revisvae” .

Si vols veure les bases del concurs fes clic ací.

 
EL DIVENDRES 10 D'OCTUBRE SERÀ FESTIU

 L'Ajuntament de Burjassot ha declarat el divendres 10 d'octubre festiu en tots els centres educatius de la localitat.

Recordem també que el dijous 9 d'octubre és festiu autonòmic.

Bon pont ! Passeu-ho bé i estudieu !

 
EXCEL·LÈNCIA AL'ESTELLÉS

 L' IES Vicent Andrés Estellés té molts alumnes excel·lents. Hui destacarem a tres: Nuria Cifuentes, Zaira Galindo i Manuel Puchades. Van rebre el passat 10 de juny al Palau de les Arts de València el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic d'Eucació Primària que atorga la Conselleria d'Educació.

Tots tres pertanyen a 2n ESO A. Nuria i Zaira provenen del CEIP Miguel Bordonau de Burjassot i Manuel del CEIP Benimàmet. Donem les gràcies a Raquel Gallego, mare de Nuria, per haver-nos remés les fotografies.

Moltes felicitats.

 
PRIMERA REUNIÓ DE PARES I MARES D'ALUMNES

 Una vegada iniciat el curs, ahir dimecres 1 d'octubre van ser convocats pares i mares.

Tenint en compte la importància del contacte permanent entre l'institut i les famílies agraïm la seua assistència. 

 
AIXÍ ES DESENVOLUPEN ELS MEDICAMENTS

 L'alumat de 4t ESO i 1r BAT de ciències va assistir els dies 19 i 22 de setembre a un taller, dins del programa Educaixa de l'Obra Social La Caixa, que tingué lloc als laboratoris del nostre centre. Els nostres estudiants van estudiar el procés de síntesi d'un nou fàrmac per al tractament de la malatia del Parkinson.

Va ser una experiència nova i molt profitosa. Durant les dues hores de l'activitat l'alumnat va prendre contacte amb tècniques, material i instrumental d'alta tecnologia que no esta disponible en el nostre centre.

Aplaudim iniciatives com aquesta i volem agrair a La Caixa que haja fet possible la realització d'aquest taller.

Feu clic a la imatge i veureu alguns moments de l'activitat.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 271
Notes i faltes
notes i faltes
Per accedir és necessari
haver entregat l'autorització.
PROJECTE CLIL
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA
Image
SÍNTESI 4t ESO
CONSELL ESCOLAR
PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!