IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
divendres, 22 agost de 2014
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris i assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
WEB CONSELLERIA

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
LLENGUA VEHICULAR ASSIGNATURES QUART D'ESO

Malauradament la Conselleria d'Educació, per al curs 2014-2015, només ha concedit en 4t ESO un grup i en 1r de BATXILLERAT també només un grup. Això trenca una llarga tradició consistent en tenir dos grups en els nivell esmentats i suposa un pèrdua de qualitat, hi haurà més alumnes a l'aula, així com la  liquidació de l'oferta d'ensenyament en valencià.
 
En el següent document tenen la llengua vehicular que es farà servir en les diverses assignatures de 4t d' ESO. Algunes presenten el signe d'interrogació perquè el seu professorat encara no ha estat enviat al centre.
 
LLIBRES DE TEXT CURS 2014-2015

 Ací teniu el llistat de llibres de text del curs 2014-2015 . Atenció hi ha esmenes en els ISBN de Castellà de 1r ESO, 3r ESO i 2n BAT; Anglés de 3r ESO i Grec de 1r BAT.

No poseu el nom als llibres ni els folreu fins que parleu amb el professorat de les diverses assignatures.

Bon estiu a totes i tots !

 
CAMPAÑA 2014 ONCE

Cumplimos el décimo aniversario de nuestra participación en el concurso escolar de la ONCE. Este año el departamento de Comunicación Audiovisual ha presentado su particular visión, que podéis ver haciendo clic en la imagen, acerca de la necesidad de celebrar El día de la ilusión.

 
SOLIDARIOS CON LOS NIÑOS ENFERMOS

El pasado día 1 de Julio, el Grup de Joves Solidaris, siguiendo con el calendario de actividades previstas, se desplazó hasta el Hospital la Fe de Valencia para realizar el Taller de Animación a los niños ingresados en el centro hospitalario.

Nuestro divertido presentador, Roberto, introdujo la primera actividad que consistió en unas canciones infantiles acompañadas de guitarra a cargo de Santiago. Seguidamente la obra de teatro de marionetas "Los tres cerditos", una divertida versión del clásico infantil que hizo reir a niños y mayores.

Article complet...
 
BONS RESULTATS A LA SELECTIVITAT

L'IES Vicent Andrés Estellés ha obtingut en les PAU de juny de 2014 el millor resultat dels centres de Burjassot i se situa novament entre els millors dels de la zona Burjassot-Godella. A més obté millor puntuación que l'IES Benicalap i l'IES Benimàmet, centres de la ciutat de València que, en ocasions, són triats per alumnes de la zona d'influència. 
 
Continuem treballant per a superar-nos cada curs. Bones vacances !
 
Ací teniu els resultats de forma detallada. 
 
QUEDADA PER A LES PAU DE JULIOL DE 2014

 Recordeu estar 30 minuts abans de l'hora d'inici de cada prova a l'aula corresponent.

El vostre professor acompanyant és Fede Escamilla. El nostre centre pertany al tribunal número 15. Ací teniu l'horari de les proves.

Recordeu portar les etiquetes i el DNI.

Molta sort !

 
INTERCANVIANT LLIBRES DE TEXT

 El passat 2 de juliol va tenir lloc una experiència novedosa promoguda per l'AMPA i amb el suport de l'IES: una trobada per a intercanviar llibres de text.

Tot i que l'assistència no va ser molt nombrosa, l'alumnat va poder, amb l'ajuda de pares i mares de l'AMPA, aconseguir els llibres que necessita per al poper curs escolar.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 261
Notes i faltes
notes i faltes
Per accedir és necessari
haver entregat l'autorització.
SÍNTESI 4t ESO
CONSELL ESCOLAR
PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!