IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
divendres, 27 març de 2015
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris i assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
WEB CONSELLERIA

        ESCOLA DE  PARES

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
APÚNTATE AL CONCURSO DE "SELFIES"

 

Demuestra que la práctica hace maestros.

Aquí tienes les bases en castellano, valencià y bilingüe .

Participa !

 
ADMISSIÓ D'ALUMNES CURS 2015-2016

Ja s'ha publicat el calendari d'admissió del curs 2015-2016.

Poden consultar tota la informació en Menú Principal-Secretaria-Admissió d'alumnes

També en la pàgina web de la Consellería d'Educació, Cultura i Esport.    

 
PRIMER CENTRE PÚBLIC DE LA PROVÍNCIA I SEGON DE LA COMUNITAT

 L'IES Vicent Andrés Estellés ha estat el primer centre públic de la província de València i el segon de la Comunitat Valenciana en els resultats obtinguts en la prova diagnòstica que es va realitzar en maig de 2014. A més, ocupa el 26é lloc absolut dels centres educatius de la Comunitat i només es superat per centres concertats. Cal tenir en compte  que els centres concertats tenen un ISEC (índex socioeconòmic i cultural) superior al nostre centre, fet que és determinant en el rendiment escolar de l'alumnat.

Ací podeu veure la notícia en la premsa.

Aquest èxit s'afegeix a l'obtenció del millor resultat dels centres de Burjassot en la Selectivitat de juny de 2014.

Gràcies a totes i tots per la vostra confiança. Continuem treballant per a millorar.

 
ENGLISH SUMMER SCHOOL

 Acompanyats per la professora Manoli Maluenda, 28 alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO han passat cinc dies de març en l'aula Europa en Faura (El Camp de Morvedre). Han rebut quatre hores diàries de classe i han gaudit d'una gran quantitat d'activitats lùdiques.

Aquesta magnífica experiència ha aconseguit que cada curs més alumnes participen en aquest campament per a aprendre la llengua anglesa d'una forma més pràctica i intensa.

 
EL NOSTRE IES EN EL PROGRAMA ERASMUS+

 Les professores María Amparo Prats i Elisa Soto han assistit del 2 al 6 de març en Parma (Itàlia) a una trobada internacional junt a altres cinc països (Polònia, Grècia, Finlàndia, França i Itàlia), amb la finalitat de poder presentar un projecte Erasmus+. El nostre centre participarà a partir del curs 2015-2016 i al llarg de tres anys. Podran tenir lloc intercanvis de curta i llarga durada. 

Des de la integració en la Unió Europea, l'IES Vicent Andrés Estellés s´ha preocupat per despertar en el seu alumnat una vertadera consciència europea. Per això s'ha fet una important tasca amb altres centres educatius, en especial francesos i anglesos.

 
CONFERÈNCIA DE CARMEN PELLICER

 El passat 11 de març la pedagoga i escriptora Carmen Pellicer va dirigir-se al professorat de l'IES Vicent Andrés Estellés amb una xarrada que duia per títol "Itinerarios para estimular el aprendizaje inteligente". La conferència va ser amena i es van fer aportacions molt suggeridores per a la tasca diària del professorat.

La seua presència és motiu d'orgull per al nostre centre. Carmen Pellicer ha estat professora en el Fitzharrys School d'Oxford en Anglaterra i en diferents IES de València i Balears. Dirigeix la FUNDACIÓN TRILEMA, en la qual coordina un equip de formació del professorat que treballa centres públics i privats en diferents parts d'Espanya.

 
FORMANT-SE COM A MEDIADORS

 Els passats 9, 10 i 11 de març, setze alumnes de 2n i 3r d'ESO, acompanyats per Inma Salvador,  professora i coordinadora del grup de Mediació del nostre IES, van realitzar un interessant curs sobre tècniques de comunicació per a formar-se com a mediadors. Han compartit aquesta experiència amb altres setze companys de l'IES Comarcal, als quals els uneix ja una bona amistat reforçada pels tres intensos dies de convivéncia i dinámiques de grup magníficament dirigides per l'educadora social Elizabet Catalá.

S'ha creat un fenomenal ambient on s'han interioritzat les bases de la mediació i el fet d'escoltar activament, aspectes que seran fonamentals quan facen de mediadors en el nostre centre. L'alumnat participant s'integrarà en el grup de vuit mediadors de 4t ESO i 1r de BAT que ja existeix al'IES Vicent Andrés Estellés.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 310
Notes i faltes
notes i faltes
PROJECTE CLIL
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA
SÍNTESI 4t ESO
CONSELL ESCOLAR
PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!