IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dimarts, 23 maig de 2017
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Oferta Educativa
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Noves assignatures
Horaris
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI ACTIVITATS
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
FACEBOOK
WEB CONSELLERIA

        PARTICIPACIÓ

Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
PROJECTE COMENIUS

25 ANIVERSARI
CONFIRMAT EL BATXILLERAT D'ARTS

L'administració educativa ha comunicat a l'IES Vicent Andrés Estellés que impartirà el Batxillerat d'Arts a partir el curs 2017-2018. Per tant al nostre centre es podran cursar totes les modalitats de batxillerat.

Aquesta és la proposta educativa de l'IES Vicent Andrés Estelles. Trenta-dos anys lluitant per oferir un ensenyament públic de qualitat.

Us esperem!

 
VISITAMOS EL CENTRO AMBIENTAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA

 Crónica de Wassim Ettabiiy y Vicente Vozmediano:

"La excursión que hicimos el pasado miércoles 10 de mayo las clases de 1º ESO con nuestras profesoras Inma Salvador y Amparo Valls, también nos acompañó Míchel, nos gustó mucho. Fuimos en autobús al Centro  Ambiental de la Comunitat Valenciana, en Sagunto. Una vez allí nos explicaron cuál era el fin de ese centro y nos hablaron del cambio climático, que no es lo mismo que hablar del clima.

Nos dividieron en dos grupos y realizamos primero un grupo una actividad, mientras el otro grupo realizaba una visita por el huerto y otras zonas, después cambiamos. Bueno, si hacéis clic en Article complet..., os explicamos las actividades.

Aprovechamos la publicación de este artículo, para mostrar las fotos del 6 y 7 de marzo, de los talleres que realizaron también los alumnos de 1º ESO en el IATA, Centro de Investigación de la Universidad de Valencia (Burjassot), sobre El Universo"

Article complet...
 
I JANDRO REBÉ EL SEU PREMI

 Jandro García Ten, de 2n BAT A,  va quedar segon classificat en la modalitat de Tecnologia Industrial de la III Olimpíada Agroalimentària i del Medi Natural organitzada per la Universitat  Politècnica de València que tingué lloc el passat 29 d'abril. El premi, dos-cents euros en metal·lic i un diploma, li va ser lliurat en un solemne acte acadèmic divendres 12 de maig al saló d'actes de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural.

L'acompanyaren la seua mare, la directora del centre Empar Navarro i la professora Margarita Ortigosa (que ja va estar amb ell a la prova).

Felicitats Jandro !!!

 
VOLS VIATJAR A TERRA MÍTICA GRATIS?

 Si tens les millors qualificacions de 1rESO, 2n ESO, 3r ESO, 4t ESO o 1r de Batxillerat l'import de l'eixida et serà tornat una vegada hagen tingut lloc les sessions de l'avaluació final.

Per què no ho intentes?

Tota la informació de l'acitvitat la tens ací.

 
CRISTAL·LITZACIÓ EN L'ESCOLA

 Sis alumnes de 2n A de batxillerat, Sandra, Paula, Pedro, Irene, Adrián i Marta, van participar el passat 5 de maig en la mostra sobre cristal·lització organitzada pel Museu de les Ciències de València.

Es tractava de presentar de forma original els grans i meravillosos cristalls obtinguts pels alumnes en el laboratori baix la supervisió de la professora de Geologia Rosa Roselló. En les imatges es poden admirar, a més d'altres treballs, les presentacions dels nostres alumnes "un bosc de cristall" i "el mar dels cristalls" . En els següents vídeos (1, 2, 3, 4, 5 i 6) podeu veure com ho feren. Un matí magnífic ple d'intercanvis d'experiències.

Fent clic ací tindreu la notícia en la pàgina web de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

 
GRAN JANDRO !!!!

 Ja es coneixen els resultats de la III Olimpíada Agroalimentària i del Medi Natural organitzada per la Universitat  Politècnica de València i celebrada el passat 29 d'abril.

Jandro García Ten, de 2n BAT A, ha quedat segon classificat en la modalitat de Tecnologia Industrial i rebrà dos-cents euros en metàl·lic.

Podeu consultar la notícia en la web de la EAMN.

Felicitats.

 
TRAU LA LLENGUA

Les alumnes Laia Maicas (4t ESO M) i María José Bartual (1r BAT B) van participar el passat 28 d´abril en el concurs “Trau la llengua” organitzat per la Facultat de Filologia de la Universitat de Valencia. Aquestes alumnes es van presentar a la redacció d´un microrelat en anglés. L´experiència va ser molt enriquidora i van gaudir molt del fet d'estar a les instal·lacions de la universitat. A més, van rebre un diploma acreditatiu de la seua assistència i una bossa amb detallets. Ara a esperar els resultats. Molta sort xiques !!!

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 373
Notes i faltes
notes i faltes
PAU 2016-2017
 


Pla lector (PALE)
Image
DOSSIERS LECTURES
DIA EUROPEU LLENGÜES
PROJECTE CLIL
eTWINNING
SISTEMA EDUCATIU
REVISVAE
CONSELL ESCOLAR
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA

Image

GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
MEDIACIÓ
 
Top! Top!