IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dimecres, 25 novembre de 2015
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Noves assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
WEB CONSELLERIA

        ESCOLA DE  PARES

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
PAPERETA VOT CORREU SECTOR PARES I MARES

 Ací la teniu. Si l'obriu podeu saber els pares i mares que es presenten per a representar-vos.

I tota la informació fent clic a la imatge o al mòdul creat en la part dreta d'aquesta pàgina web.

Participeu-hi.

 
#XarxaLlibres

Ja s'ha publicat el calendari per a sol·licitar les ajudes del programa de gratuïtat de llibres de text.

En l'apartat Secretaria/Beques i ajudes del Menú Principal poden consultar més informació.

 

 
GRAN VIATGE A LONDRES

 La Vicedirecció de l'IES Vicent Andrés Estellés organitza el viatge de fi de curs per a 4t d'ESO i 1r de BATXILLERAT. La destinació és Londres, el seu preu és de 540 euros i tindrà lloc del 13 de juny (dilluns) fins el 17 de juny (divendres) de 2016.

A continuació teniu informació sobre l'activitat i les quotes de pagament així com el programa del viatge

 
LA CANICA TARDONA

En la imagen vemos la maqueta de "la canica tardona" que los alumnos de 1º ESO C han construido en el ámbito tecnológico con su profesor Raúl García. Han combinado el aprendizaje de las matemáticas, el dibujo y las ciencias naturales aplicadas a una construcción funcional. Este grupo de alumnos aprende con un currículo adaptado a sus necesidades como el ejemplo demuestra.
Estos mismos alumnos, durante el día 11 de Noviembre, visitaron distintas clases de 1º y 2º de ESO (matemáticas, inglés y ciencias naturales) y observaron dinámicas de trabajo distintas para iniciarse en la Habilidad Social "Observamos lo que nos rodea". 

 
DE POETA A POETA

 Divendres 9 de novembre el Centre d'Art Villa Eugenia va completar l'aforament durant l'original iniciativa en què una vintena de joves va retre tribut a quatre poetes de Godella: Vicent Alonso, Carles Cano, Francesc Arnau i Eduard Marco.

Sota la coordinació de la professora del CEIP Sant Joan de Ribera, Dori Palencia Jiménez, exalumnes del centre de Burjassot –actualment a l'IES Vicent Andrés Estellés–, van oferir un recital amb una selecció de poemes dels autors godellencs. Després d'un vídeo de presentació en què es van repassar els detalls biogràfics i les obres dels poetes homenatjats, van anar desfilant els petits rapsodes per l'escenari per parelles, trios, individualment...

Article complet...
 
UN MATÍ TERRORÍFICAMENT....DIVERTIT

 El passat divendres 30 d'octubre l'alumnat del Vicent Andrés Estellés va vindre al centre amb disfresses relacionades amb la festa de Halloween.

L'única condició era que les disfresses no impediren el normal desenvolupament de les classes. Els diferents grups es feren fotografies, que apareixeran en l'exemplar de Revisvae d'aquest curs . Podeu veuere una selecció fent clic a la imatge.

 
POBRESA 0

El 17 d'octubre es va celebrar el dia internacional de “Pobresa 0".  Seguint el suggeriment de l'ONG “Escoles Solidàries“, algunes professores i professors de departaments com ara Francès, Valencià, Castellà, Filosofia i Història, conjuntament amb el "Grup de Joves Solidaris”, estiguérem fent activitats molt interessants al voltant del tema pobresa zero i els objectius de l'ONU de Desenvolupament Sostenible, al llarg de tota la setmana.

Tractàrem el poema d'Eduardo Galeano “Los Nadie” i férem activitats relacionades amb ell. Cada grup va agafar un dels objectius de l'ONU i treballàrem sobre ell. A continuació cada alumna i alumne formularen un desig en relació al seu objectiu, el qual exposaren en un paper que representava una fulla d'un arbre que havia dibuixat una alumna del "Grup de Joves Solidaris”. El divendres, vespra del dia assenyalat, tingué lloc la jornada més important. S'exposaren tots el treballs, escoltàrem el rap de Pobresa 0 i l'alumnat de 3r d'ESO A va llegir el poema abans esmentat a la Sala d'Actes del nostre centre.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 354
Notes i faltes
notes i faltes
ELECCIONS
REVISVAE
ERASMUS + KA2
PROJECTE CLIL
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA
SÍNTESI 4t ESO
PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!