IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
diumenge, 01 març de 2015
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris i assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
WEB CONSELLERIA

        ESCOLA DE  PARES

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
UNA EXCEL·LENT JUGADORA DE BÀSQUET

 

Laura Marín, de 3r ESO B, ho és. Descobri-ho en l'entrevista que li ha fet la seua companya de classe Ana Montañana

 
UNA MARE QUE ENS PARLÀ.... DE "LES MARE"

El passat dijou s 19 de febrer Isabel Fariñas, catedràtica de Biologia Cel·lular i Parasitologia de la Universitat de València i mare dels alumnes del nostre centre José i Laura Marín, va impartir al nostre centre una interessant conferència sobre cèl·lules mare organitzada per la professora Margarita Ortigosa. Isabel dirigeix l’Unitat de Neurobiologia Molecular de la UV en la que s’investiga la regulació de les cèl·lules mare en el cervell adult i el seu posible potencial terapeútic. A més, és professora en el grau de Bioquímica i Ciències Biomèdiques de la UV.

A la conferència van assistir alumnes de 1r i 2n de Batxillerat de l'especialitat de Biologia, i també professors del centre. Uns i altres van seguir amb molt interés la xerrada i tingueren l’oportunitat de participar al final en un animat col·loqui amb la reconeguda investigadora. 

El centre vol felicitar a l'alumnat participant pel seu interès i aprofitament, i per suposat, reiterar l’agraïment a Isabel per la seua amable i desinteressada col·laboració. Considerem que activitats com aquesta ajuden a la formació integral dels nostres xics i xiques.

 
BALLANT BALLANT

 

Marua Chentoufi, alumna de 3r ESO B, ha entrevistat a Celia Cervera, de 2n ESO A, que porta el ball a les seues venes des de ben xicoteta.

Podeu llegir-la ací

 
TUTORIA INTERNIVELL

 Els xics i xiques de 2n ESO C (grup projecte) van explicar el passat dijous 12 de febrer, en l'hora de tutoria, a l'alumnat de 1r ESO A els riscs que té l'ús d'internet. 

Per planificar i desenvolupar l'activitat comptàrem amb la col·laboració de Ferran, de l'Ajuntament de Burjassot, a qui agraïm la seua ajuda.

 
GAUDINT DE LA QUÍMICA

Acompanyat de les professores Margarita Ortigosa i Agnes Pérez, el passat 23 de gener l'alumnat de Química de 2n de Batxillerat va participar en el programa “Gaudint la química” organitzat per la Facultat de Química de la Universitat de València. Va posar en pràctica experiments com ara la síntesi del niló, o el “courejament” d’un clip. A més , tingué l'oportunitat d’assistir a una sorprenent demostració sobre el comportament de la neu carbònica. Un matí ple d’emocions i noves experiències que esperem li ajude a aclarir els dubtes sobre els estudis que es fan a la Facultat de Química. Feu clic a la imatge i podreu veure les fotos de l'activitat.

 
LA BIOLOGIA A LES TEUES MANS

El passat 29 de gener l'alumnat de Ciències de 2n de Batxillerat va participar en el programa “Biologia a les teues mans” organitzat per la Universitat de València. Amb aquesta activitat els nostres estudiants tingueren l’oportunitat de conèixer els laboratoris de la Facultat de Ciències Biològiques. Potser alguns d’ells, en un futur, estudien qualsevol dels graus que ací s’imparteixen. Al llarg del matí els alumnes, acompanyats de la seua professora Margarita Ortigosa, realitzaren una pràctica de neurobiologia: “El cervell, la màquina més complexa de l’univers”, i una altra de paleontologia: “La hoya de Buñol hace 16 millones de años: tierra de mamíferos".

Esperem que aquesta experiència els servisca per a tenir més informació a l’hora de triar el seu futur acadèmic. La valoració dels alumnes i professors participants en aquesta activitat ha estat molt positiva. Per això, des del nostre centre, volem agrair el seu entusiasme a tots els que la fan possible.

 
DIES FESTIUS LOCALS CURS ESCOLAR 2014-2015

 En una conversa telefònica, la Inspectora de Primària ha informat a l'Ajuntament de Burjassot que els dies festius locals del curs escolar 2014-2015 són:

-10 d'octubre de 2014

-17 i 18 de març de 2015

Aquests dies coincideixen amb els que havia sol·licitat a principi de curs el Consell Escolar Municipal de Burjassot. 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 299
Notes i faltes
notes i faltes
PROJECTE CLIL
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA
SÍNTESI 4t ESO
CONSELL ESCOLAR
PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!