IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Advertisement
Inici
dijous, 05 maig de 2016
 
 
Menú principal
Inici
El centre
Ubicació
Calendari Escolar
Secretaria
Professorat
Departaments
Horaris
Noves assignatures
Activitats
AMPA
Normativa
Documents
Formularis
CALENDARI
CORREU PROFESSORAT
accés gmail
WEB CONSELLERIA

        ESCOLA DE  PARES

AULA VIRTUAL
AULA VIRTUAL
PRÀCTICUM MÀSTER
Fotos i vídeos
fotos en google-PICASA

YouTube
2º ESO C VISITA VALENCIA

El jueves 28 de abril el grupo de 2º de ESO C, junto con el orientador, Javier Bielsa, y la tutora, Marta Pilar Montañez Mesas, realizaron una Visita a Valencia. El itinerario se inició en Plaza España y finalizó en Pont de Fusta y había sido diseñado previamente por las alumnos y alumnos del grupo, que buscaron la información sobre los lugares que deseaban visitar y la fueron compartiendo y leyendo en voz alta durante la visita. 

Entre los lugares emblemáticos del centro histórico que visitaron se encuentran la Estación del Norte, la Plaza de toros, Plaza del Ayuntamiento, edificio de Correos, Mercat Central, Lonja, Marqués de Dos Aguas, Plaza de la Virgen o Torres de Serranos. La ruta finalizó con una visita al Museo de Bellas Artes San Pío V.

 
VALENCIA TOUR "4th ESO"

Los alumnos de 4º ESO A-B que cursan la optativa de inglés práctico realizaron el lunes 18 de abril  un itinerario por Valencia en el cual ellos eran guías turísticos que explicaban en inglés todos los lugares más emblemáticos de la ciudad a su profesora , M Amparo Prats y a la asistente de conversación, Nicoletta. Esta es una actividad que han trabajado previamente buscando información y diseñando el itinerario, y que luego han llevado a cabo. Los alumnos disfrutaron mucho de esta experiencia.

 
RUTA POR VALENCIA DE 2º ESO A

Dentro de las actividades de acción tutorial, los alumnos de 2ºA acompañados por Javier Bielsa y Mª Amparo Prats, orientador y tutora, realizaron el jueves 21 de abril un itinerario turístico por Valencia. Para la realización de este itinerario  contamos con la colaboración de Paqui, madre de Berta Molina, que nos diseñó y nos enseñó un itinerario turístico para conocer diferentes rincones de la ciudad de Valencia. El objetivo propuesto era realizar una salida de convivencia y disfrutar de los encantos de la ciudad.

Article complet...
 
ENGLISH THEATRE

Los alumnos del I.E.S Vicent Andrés Estellés junto con los alumnos del I.E.S. Comarcal asistieron el miércoles 20 de abril a la Casa de la Cultura de Burjassot  para ver una representación teatral en inglés. La obra de teatro se llamaba Edward Scissorhands". La actividad estaba organizada por el Departamento de Inglés del Estellés, en especial por la profesora Montse Company. Los alumnos y alumnas disfrutaron mucho de la experiencia hasta el punto de que algunos de ellos realizaron preguntas en inglés una vez finalizada la pieza.

 
ADMISSIÓ D'ALUMNES CURS 2016-2017

Ja s'ha publicat el calendari d'admissió del curs 2016-2017.

Poden consultar tota la informació en Menú Principal-Secretaria-Admissió d'alumnes

També en la pàgina web de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport .

 
UN FUTUR NEURÒLEG DE L'ESTELLÉS

 En l'IES Vicent Andrés Estellés els èxits dels nostres alumnes ens alegren molt i ens estimulen per a seguir treballant, si cap, amb més il·lusió.

Luís Monrós va cursar ESO i batxillerat al nostre centre (de 2003 a 2009). És llicenciat en Medicina i gràcies a la bona nota obtinguda al MIR ha aconseguit una plaça en el Departament de Neurologia de l'Hospital La Fe de València. 

El professorat i la resta de membres de la comunitat escolar et donem l'enhorabona. 

 
PARTICIPACIÓ EN L'OLIMPÍADA DE BIOLOGIA

El passat dissabte 16 d’abril les alumnes Melany Correa, Ariadna Cuñat i Inmaculada García, a les que podeu veure en la imatge, van participar en la II Olimpiada de Biologia organitzada per l’Escola Técnica Superior de Enginyeria Agroalimentària i del Medi Natural de la UPV. Malauradament la seua professora no les va poder acompanyar, però des de el centre estem segurs del bon paper que van fer.  Destigem que obtinguen tan bons resultats com els que que van aconseguir les seues companyes de l’any passat que guanyaren en la modalitat de Centre.

Aprofitem per a lamentar que els dos alumnes seleccionats per a l’assignatura de Ciències de la Terra i Medioambientals decidiren finalment no participar a la prova al·legant diversos motius. Més tenint en compte que la participació total va ser de sis alumnes, amb la qual cosa existia una gran probabilitat d'obtenir el premi consistent a la gratuïtat en la matrícula del primer curs en  estudis de grau en l'esmentada escola  o el seu equivalent de 1000 euros per a cursar qualsevol altre grau. 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 377
Notes i faltes
notes i faltes
FACEBOOK
SÍNTESI QUART ESO
eTWINNING
CONSELL ESCOLAR
REVISVAE
PROJECTE CLIL
COMISSIÓ CONVIVÈNCIA
PROJECTE COMENIUS

Pla lector (PALE)
Image
MEDIACIÓ
GRUP JOVES SOLIDARIS
Blog Xarxa i Mediació
25 ANIVERSARI
 
Top! Top!